denomizw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού : gmail, google calendar, drive, trello, onenote, word 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: έως 6 ίντσες σε όσο πιο μικρή συσκευή 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerpint reader 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ, θα ήθελα διπλή πίσω κάμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8)Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΟΧΙ απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σκέφτομαι για το S8, γνωρίζοντας ότι έχει μικρή μπαταρία και ότι δεν έχει διπλή κάμερα, καθώς πλέον στα 375 ευρώ είναι πολύ καλό vfm. Ακόυω όμως και άλλες προτάσεις. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από denomizw
kp1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Τσεκαρε huawei mate 10 pro πολυ καλη καμερα διπλη οπως θες και φοβερη μπαταρια..το θεωρω μονοδρομο...
denomizw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το έχω δει, καλό είναι , αλλά είναι στις 6 ίντσες και θα ήθελα μικρότερη συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, denomizw είπε Καλησπέρα παίδες. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού : gmail, google calendar, drive, trello, onenote, word 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: έως 6 ίντσες σε όσο πιο μικρή συσκευή 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerpint reader 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ, θα ήθελα διπλή πίσω κάμερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8)Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΟΧΙ απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σκέφτομαι για το S8, γνωρίζοντας ότι έχει μικρή μπαταρία και ότι δεν έχει διπλή κάμερα, καθώς πλέον είναι πολύ καλό vfm. Ακόυω όμως και άλλες προτάσεις. LG G6. 1
denomizw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εξαιρετικό VFM το LG G6 στα 32gb, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον 64 gb και εκεί ανεβαίνει πολύ.
denomizw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το έχω δει φίλε μου, είναι πιο μεγάλο από ο,τι θα ήθελα. Αλλιώς θα πήγαινα και σε mi8 λόγω καλύτερης κάμερας.
saruman123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, denomizw είπε Εξαιρετικό VFM το LG G6 στα 32gb, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον 64 gb και εκεί ανεβαίνει πολύ. Το Mi mix 2s https://xcite.gr/shop/tilefonia/kiniti-tilefonia/smartphones-kiniti-tilefonia/xiaomi-mi-mix-2s-5-99-quot-dual-sim-4g-6gb-64gb-3400mah-black-6941059602309/?ref=bestprice.gr
kp1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, denomizw είπε Το έχω δει φίλε μου, είναι πιο μεγάλο από ο,τι θα ήθελα. Αλλιώς θα πήγαινα και σε mi8 λόγω καλύτερης κάμερας. Huawei p20 tsekare poulane merika sfragismena Edw sto site...
denomizw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Το Mi mix 2s νομίζω υστερεί σε κάμερες - video σε σχέση με το S8, ή όχι; Το lg g6 είναι πιο κοντά στο μέγεθος συσκευής που θα ήθελα.
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Φίλε το g6 παίρνει και sd δεν θα έχεις πρόβλημα χώρου.
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, denomizw είπε Το Mi mix 2s νομίζω υστερεί σε κάμερες - video σε σχέση με το S8, ή όχι; Το lg g6 είναι πιο κοντά στο μέγεθος συσκευής που θα ήθελα. Με βάση του DxOMark Το Mi mix 2 s έχει σκορ 97 με κάμερα 101 και βίντεο 88. Το S8 έχει σκορ 88 με κάμερα και βίντεο στα 88. Υπάρχει και μια εναλλακτική λύση που στην άφησα στο τέλος γιατι έχει κάποια μείον αλλά θα στο πω και αυτό. Xiaomi Mi Note 3 Τα μείον είναι ότι δεν παίρνει καρτα sd(έχει όμως 6/128gb) Δεν έχει θύρα ακουστικών (3.5mm jack) Δεν έχει ραδιόφωνο Δεν υποστηρίζει την μπάντα Β20 (βλέπω ότι δεν σε ενδιαφέρει) Στα σκορ βγάζει 90 με κάμερα 94 και βίντεο 82. Είναι στις 5.5 ιντσες με 3500 μπαταρία και με OIS(με διπλή κάμερα) και NFC. Εδώ είναι και η τιμή του https://www.skroutz.gr/s/13045791/Xiaomi-Mi-Note-3-128GB.html Αν σου κάνει το χτυπάς και σου μένουν και ρέστα για καμιά θήκη ή τζαμάκι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
denomizw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Το mi note 3 είχα, το έδωσα στη γυναίκα μου γιατί της άρεσαν οι φωτογραφίες που έβγαζε... Το S8 ποια έκδοση Android έχει και ποιά το LG g6; Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι τελικά.
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, denomizw είπε Το mi note 3 είχα, το έδωσα στη γυναίκα μου γιατί της άρεσαν οι φωτογραφίες που έβγαζε... Το S8 ποια έκδοση Android έχει και ποιά το LG g6; Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι τελικά. Και τα δύο έχουν Android 8(Oreo). Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
26ska Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν σε νοιάζει το radio fm και τα παραπάνω χρήματα πήγαινε στο s8. Αλλιως το g6 τα έχει όλα και συμφέρει σε αυτή την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα