Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ομορφο και πολυ δυνατο το καινουριο alienware παντα ημουν fan της σειρας αλλα ποτε δεν ειχα ενα αν και ειχα φτασει πολυ κοντα στο να αποκτησω καποτε .
apokatso Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Que sera sera είπε Gamer με 15.6 οθόνη; Αν δεν πιάνει το μισό τοίχο, πάνε παίξε κολτσινα Mπορεις να βαλεις external monitor στο σπιτι σου για τον περισσοτερο καιρο και οταν θα εισαι εκτος θα βολευεσαι με την built-in. Δεν θα με χαλουσε η 15αρα τα χριστουγεννα στο χωριο... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από apokatso 1
razorblade334 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ravensin είπε gaming laptop απο τις μεγαλυτερες απατες για ποιο λογο να δωσεις 1300 ευρω να παιζεις games σε λαπτοπ?Oθονες 15αρες γελα ο κοσμος,αβολα και βραστηρε.Εκατο φορες ενα desktop.Δεν νομιζω κανεις να κανει raid τρωγοντας μακαρονια στην κουζινα.... Γιατί να μη το συνδέσεις σε όποια οθόνη θες στο σπίτι και να το πάρεις και μαζί να παίξεις με φίλους; το desktop που θα το συνδέσεις σε κάνα τάφο με μπριζα; επίσης δε έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες αν ξέρεις τι να κάνεις. Μια βάση η ένα exsaust κι είσαι κομπλέ. Λες και δεν έχουμε δει desktop να καίγονται... Γκουχ ι7 7700 γκουχ 1
forgotten Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε εδω διαφωνώ... Μόνο 4 εταιρίες είδα να αλλάζουν τα thermal τους για να προσαρμοστουν στα νέα chip. Acer , Lenovo , Razer , Asus. Δεν γίνεται να βγάζεις τσιπάκι στην υπάρχουσα ψύξη , δεν θα είχαμε καμία πρόοδο έτσι... Βγάζεις κάτι και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται προσαρμόζονται σε αυτό. Όλοι λειτουργούν πλέον με lift στα πίσω πόδια για να δώσουν χώρο στα φανακια να αναπνεύσουν , αντίστοιχα και χώρο στην έξοδο για να φτύνει ότι αέρα τραβάει. Πως σου φαίνεται το clevo? έχω ακούσει πολλά για τα custom build που έχουν αλλά δεν ετυχε να βρω κάποιον που τολμησε να αγοράσει... clevo ειναι πιο χοντροκομμενα απο αλλα λαπτοπ αλλα εχουν ενα για μενα τεραστιο θετικο λυνονται πολυ ευκολα και μπορεις να αλλαξεις τοσο cpu ram και επεξεργαστη αφαιροντας 4 βιδες , Αν ασχολεισαι με λαπτοπ και βαρυες εργασιες ειναι ιδιαιτερα τιμια ( το πρωτο μου πηγε rma και μου στειλαν καινουριο οταν βρηκαν οτι ειχε θεμα η gpu αντι να μου αλλαξουν motherrboard) οχι οπως πχ το msi titan που επισης εχω που πρεπει να αφαιρεσεις 11 βιδες και να ανακαλυψεις οτι ενω ειχαν χωρο για δευτερο ssd προτιμησαν να αφησουν κενο το χωρο χωρις κανενα adaptora με αποτελεσμα να εχεις τον ογκο αλλα να υπολειπεσαι σε parts και τις χιλιες ερωτησεις αν τους χρειαστεις. 2
DarthVader. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πρεπει να νιωθουν ασχημα τα ατομα που εσκασαν σοβαρα χρηματα για λαπτοπ με 980m , και τωρα μια 1060 πανω σε λαπτοπ ειναι 40% ποιο γρηγορες οπως και οτι αυτα τα λαπτοπ κανουν 1 χιλιαρικο... 1 1
razorblade334 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, DarthVader. είπε Πρεπει να νιωθουν ασχημα τα ατομα που εσκασαν σοβαρα χρηματα για λαπτοπ με 980m , και τωρα μια 1060 πανω σε λαπτοπ ειναι 40% ποιο γρηγορες οπως και οτι αυτα τα λαπτοπ κανουν 1 χιλιαρικο... ναι πολυ συγχεουν τις προηγουμενες γενιες με αυτην... δεν πηραν χαμπαρι πως απ τις pascal και μετα η διαφορα των desktop εκδοσεων και των mobile ειναι αμελητεα η δεν υφισταται... ειδικα σε επιπεδο mid-low range .η gtx 1050 laptop που εχω εχει καλυτερες επιδοσεις απ την αντιστοιχη desktop λογω πιο υψηλου frame buffer και χρονισμου απ την reference. τις συγκρινα στο far cry 5 κι ειμαι 5% πιο γρηγορα τουλαχιστον. με ιδια settings αναλυσεις κ.α. ενω στην προηγουμενη γενια μιλουσαμε εως και 60% πιο αργες οι mobile εκδοσεις. να δουμε και τις mobile versions των turing τωρα που εχουν μικρινει και την κλιμακα.
freegr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αρκετά βολικό και σωστά κατανεμημένο σε ότι αφορά τα gaming χαρακτηριστικά του, αλλά παραμένει ακριβό για τον μέσο χρήστη...
cmvrgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Πάλι γμουμουτσε είναι σε σχέση με το zephyrus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα