mindreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παιδια, θελω να παρω ενα μπαστουνι για χειροφρενο-λεβιε ταχυτητων. Οχι οτι υπαρχουν και πολλες επιλογες, ουτε θα δωσω σπουδαια χρηματα, απλα οπως ειπωθηκε, αν τυχει και το βαλει καποιος στο ματι, μηπως και παρει την αποφαση να παει στο επομενο... Σαν αυτο εδω λοιπον https://www.skroutz.gr/s/13899106/Αντικλεπτικό-Μπαστούνι-Χειροφρένου-Αυτοκινήτου-21561.html Η απορια μου ομως, και ελπιζω πεπειραμενα μελη εδω να μπορουν να μου το απαντησουν (να και ενα απο τα 'κακα' των ηλεκτρονικων αγορων, αλλα απο την αλλη δεν ειναι και ευκολο με τις σημερινες συνθηκες να τρεχεις εδω κι εκει, οτι μας γλυτωνει χρονο ειναι θετικο), αν αυτο το μπαστουνι, μπορει οντως να κλειδωσει στο toyota aygo που εχω. Πιστευω οτι λογικα μπορει, γιατι σε μερικες κριτικες που διαβαζω παραπονα για την 'αποσταση' μεταξυ χειροφρενου και λεβιε ταχυτητων, μαλλον μιλανε για λιγο μεγαλυτερα αμαξια με μεγαλυτερα διαστηματα/αποστασεις, και εκει το μπαστουνι, 'δεν φτανει' για να κλειδωσει τα δυο εξαρτηματα. Τι εκτιματε, θα 'φτανει' για να κανει το κλειδωμα στο aygo; Αν νομιζετε οτι για να εκτιμησετε το ναι ή οχι θελετε να μετρησω και αποστασεις στο aygo, πειτε μου. Αλλα θελω να μου πειτε ενα οκ, για να μην αγορασω κατι που δεν θα μπορω καν να το τοποθετησω.
G.bar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, mindreader είπε Παιδια, θελω να παρω ενα μπαστουνι για χειροφρενο-λεβιε ταχυτητων. Οχι οτι υπαρχουν και πολλες επιλογες, ουτε θα δωσω σπουδαια χρηματα, απλα οπως ειπωθηκε, αν τυχει και το βαλει καποιος στο ματι, μηπως και παρει την αποφαση να παει στο επομενο... Σαν αυτο εδω λοιπον https://www.skroutz.gr/s/13899106/Αντικλεπτικό-Μπαστούνι-Χειροφρένου-Αυτοκινήτου-21561.html Η απορια μου ομως, και ελπιζω πεπειραμενα μελη εδω να μπορουν να μου το απαντησουν (να και ενα απο τα 'κακα' των ηλεκτρονικων αγορων, αλλα απο την αλλη δεν ειναι και ευκολο με τις σημερινες συνθηκες να τρεχεις εδω κι εκει, οτι μας γλυτωνει χρονο ειναι θετικο), αν αυτο το μπαστουνι, μπορει οντως να κλειδωσει στο toyota aygo που εχω. Πιστευω οτι λογικα μπορει, γιατι σε μερικες κριτικες που διαβαζω παραπονα για την 'αποσταση' μεταξυ χειροφρενου και λεβιε ταχυτητων, μαλλον μιλανε για λιγο μεγαλυτερα αμαξια με μεγαλυτερα διαστηματα/αποστασεις, και εκει το μπαστουνι, 'δεν φτανει' για να κλειδωσει τα δυο εξαρτηματα. Τι εκτιματε, θα 'φτανει' για να κανει το κλειδωμα στο aygo; Αν νομιζετε οτι για να εκτιμησετε το ναι ή οχι θελετε να μετρησω και αποστασεις στο aygo, πειτε μου. Αλλα θελω να μου πειτε ενα οκ, για να μην αγορασω κατι που δεν θα μπορω καν να το τοποθετησω. Ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει, απλά ξεβιδώνουν το πάνω μέρος του λεβιέ ταχυτήτων και βγαίνει σε 5". Ή εναλλακτικά το τραβάς με δύναμη προς τα πάνω, τεντώνει το χειρόφρενο και βγαίνει. Υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο YouTube που δείχνουν ότι δεν παρέχει καμιά προστασία. Δες κάτι τέτοιο για καλύτερα, αλλά να ξέρεις ότι και με αυτό αν θέλουν κόβουν το τιμόνι και το παίρνουν, απλά θα τους καθυστερήσει περισσότερο. Όλα παραβιάζονται απλά διαλλεγεις αυτό που είναι πιο δύσκολο. https://www.skroutz.gr/s/13899056/Carman-Αντικλεπτικό-Μπαστούνι-Τιμονιού-Αυτοκινήτου-OKL6300.html#reviews 2
mindreader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, G.bar είπε Ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει, απλά ξεβιδώνουν το πάνω μέρος του λεβιέ ταχυτήτων και βγαίνει σε 5". Ή εναλλακτικά το τραβάς με δύναμη προς τα πάνω, τεντώνει το χειρόφρενο και βγαίνει. Υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο YouTube που δείχνουν ότι δεν παρέχει καμιά προστασία. Δες κάτι τέτοιο για καλύτερα, αλλά να ξέρεις ότι και με αυτό αν θέλουν κόβουν το τιμόνι και το παίρνουν, απλά θα τους καθυστερήσει περισσότερο. Όλα παραβιάζονται απλά διαλλεγεις αυτό που είναι πιο δύσκολο. https://www.skroutz.gr/s/13899056/Carman-Αντικλεπτικό-Μπαστούνι-Τιμονιού-Αυτοκινήτου-OKL6300.html#reviews Ευχαριστω για την αντιπροταση. Φαινεται τιμια επιλογη. Οταν λεει στην πρωτη αξιολογηση του συγκεκριμενου, "Χτες χαλασε ο μηχανησμος και τελειωσε. " τι εννοει ο ποιητης; Δηλαδη, μπορει αν χαλασει, να μην μπορω να το βγαλω ουτε εγω, και να πρεπει να φερω σιδερα να μου το κοψει; Τι θα πει 'χαλασε'; Χαλασε και εμεινει ως εχει πανω στο τιμονι;
vasilllis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Καλο συναγερμο που να κλειδωνει μηχανη του εχεις;
mindreader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, vasilllis είπε Καλο συναγερμο που να κλειδωνει μηχανη του εχεις; To αμαξι εχει συναγερμο. Δεν νομιζω οτι κλειδωνει τη μηχανη.
G.bar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, mindreader είπε Ευχαριστω για την αντιπροταση. Φαινεται τιμια επιλογη. Οταν λεει στην πρωτη αξιολογηση του συγκεκριμενου, "Χτες χαλασε ο μηχανησμος και τελειωσε. " τι εννοει ο ποιητης; Δηλαδη, μπορει αν χαλασει, να μην μπορω να το βγαλω ουτε εγω, και να πρεπει να φερω σιδερα να μου το κοψει; Τι θα πει 'χαλασε'; Χαλασε και εμεινει ως εχει πανω στο τιμονι; Έχω και εγώ και η γυναίκα μου στα αυτοκίνητα μας και δεν είχαμε ποτε πρόβλημα. 1
mindreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2022 στις 8:26 ΠΜ, G.bar είπε Έχω και εγώ και η γυναίκα μου στα αυτοκίνητα μας και δεν είχαμε ποτε πρόβλημα. Το αγορασα, φαινεται φανταστικη αγορα! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από mindreader
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, mindreader είπε Το αγορασα, φαινεται φανταστικη αγορα! Τι φάση, βρήκες τον κωδικό τελικά? 1
Black Demis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Ανάλογα αν το πήρες κάνα 50 60 ευρώ ναι σε πιάσανε κότσο, αν το πήρες κάνα 10 15 ευρώ ευχαριστώ να πεις που κλειδώνουν
mindreader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Τι φάση, βρήκες τον κωδικό τελικά? Μετα απο πολυωρους πειραματισμους, τα καταφερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα