burnin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα. κατ αρχας ελπιζω να ποσταρω στο σωστο υποφορουμ. μπαινω στο ψητο. ειχα αγορασει 2 αντικλεπτικα μπαστουνια (ενα για μενα και ενα για την κοπελα μου), τον φλεβαρη. πριν καιρο δηαλαδη. αν δεν ειχε περασει το εξαμηνο θα τα ειχε αναλαβει ολα τα φεισμπουκ. και δεν θα εκανα αυτο το τοπικ. τι εχει συμβει? τα κλειδια απο το ενα μπαστουνι, ανοιγουν την κλειδαρια και απο το αλλο. Απαραδεκτο? το ανακαλυψα καταλαθος μολις χτες δυστυχως... Σε επικοινωνια με το καταστημα μου ειπαν κατα λεξη τα εξης Καλημέρα σας, Από πληροφορίες τις οποίες μας μεταβίβασε το εργοστάσιο το γεγονός αυτό συμβαίνει διότι τα μπαστούνια αυτά προέρχονται από το ίδιο κιβώτιο-παρτίδα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι όλα τα μπαστούνια ανοίγουν με το ίδιο κλειδί παρά μόνο αυτά που ανήκουν στην ίδια παρτίδα. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο ειναι κατι που συμβαινει, ή αν οντως ολο αυτο ειναι απαραδεκτο, και να κανω μια καταγγελια στον συνηγορο να τελειωνω, μιας και αλλιως νμα παρω τα λεφτα μου πισω, δεν το κοβω. δεν ειναι το ποσο, 20 ευρω ειχαν και τα 2 μαζι, ειναι η κοροιδια.... υα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας ομως. μηπως ειμαι περιεργος? 1
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 αν ειχες αγορασει σοβαρο μπαστουνι (60€ και πανω), θα ειχε καποιο νοημα το θεμα. δεν υπαρχει καμια κοροϊδια, ισως ειρωνεια οτι αγορασες κατι με 10€ για να προστατεψεις κατι που καινουριο θα ειχε τουλαχιστον 7-8 χιλιαρικα. 10 2
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, burnin είπε μηπως ειμαι περιεργος? Το περίεργο είναι ότι πήγες και αγόρασες αντικλεπτικό που κάνει ένα δεκάρικο Τι περίμενες ακριβώς ; 3
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Με 10€ μπαστούνι, να λες πάλι καλά που δεν ανοίγει με οποιοδήποτε κλειδί. 5
defacer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 30 ευρώ έκανε η αλυσίδα που πήρα για το ποδήλατο, και ήταν και καλή τιμή.
burnin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 το μπαστουνι το πηρα πιο πολυ για να το δει ο κλεφτης και αν βιαζεται, να παει στο επομενο. οχι για σοβαρη προστασια ρε παιδια. αλλιως θα βαζα συναγερμο... αλλα οκ απο τα λεγομενα σας το επιασα το νοημα. ναστε καλα 4
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, burnin said: το μπαστουνι το πηρα πιο πολυ για να το δει ο κλεφτης και αν βιαζεται, να παει στο επομενο. οχι για σοβαρη προστασια ρε παιδια. αλλιως θα βαζα συναγερμο... αλλα οκ απο τα λεγομενα σας το επιασα το νοημα. ναστε καλα Ωραια, οποτε ποιο ειναι το προβλημα; Αφου το αγορασες απλα για να φαινεται, τον σκοπο του τον πετυχε, εκτος αν ειναι αορατο. 3 1
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, burnin είπε Καλησπερα. κατ αρχας ελπιζω να ποσταρω στο σωστο υποφορουμ. μπαινω στο ψητο. ειχα αγορασει 2 αντικλεπτικα μπαστουνια (ενα για μενα και ενα για την κοπελα μου), τον φλεβαρη. πριν καιρο δηαλαδη. αν δεν ειχε περασει το εξαμηνο θα τα ειχε αναλαβει ολα τα φεισμπουκ. και δεν θα εκανα αυτο το τοπικ. τι εχει συμβει? τα κλειδια απο το ενα μπαστουνι, ανοιγουν την κλειδαρια και απο το αλλο. Απαραδεκτο? το ανακαλυψα καταλαθος μολις χτες δυστυχως... Σε επικοινωνια με το καταστημα μου ειπαν κατα λεξη τα εξης Καλημέρα σας, Από πληροφορίες τις οποίες μας μεταβίβασε το εργοστάσιο το γεγονός αυτό συμβαίνει διότι τα μπαστούνια αυτά προέρχονται από το ίδιο κιβώτιο-παρτίδα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι όλα τα μπαστούνια ανοίγουν με το ίδιο κλειδί παρά μόνο αυτά που ανήκουν στην ίδια παρτίδα. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο ειναι κατι που συμβαινει, ή αν οντως ολο αυτο ειναι απαραδεκτο, και να κανω μια καταγγελια στον συνηγορο να τελειωνω, μιας και αλλιως νμα παρω τα λεφτα μου πισω, δεν το κοβω. δεν ειναι το ποσο, 20 ευρω ειχαν και τα 2 μαζι, ειναι η κοροιδια.... υα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας ομως. μηπως ειμαι περιεργος? Χωρίς να αναφέρομαι στο υγκεκριμένο προιόν. Ναι , συμβαίνει. Αν αγοράσεις πχ 500 λουκέτα σαν κι αυτά θα σου πει ο προμηθετής ότι μπορεί να έχουν διαφορετικό κλειδί μέχρι Χ (πχ 255) - (ώστε να μη μπορεί να ανοιξει κάποιος λουκέτο άλλου - αυτό είναι το όλο ζήτημα) Αυτός μπορεί να σου πει ότι μπορώ να το κάνω να σου δώσω εγγυημένα 255 διαφορετικά, αν πάρεις παραπάνω δε μπορώ να στο πω. Συνήθως δηλαδή ισχύει το αντίθετο. αν είναι από την ίδια "παρτίδα" έχουν δαφορετικά κλειδιά (και όλη η παρτίδα Y master keys). Τις περισσότρερες φορές αυτό αρκεί αν όχι ή παίρνεις διαφορετικό τύπο για τις 2 ομάδες, ή πας σε πιο ακριβό μοντέλο κλπ κλπ. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από DrLo 3
bill999r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε αν ειχες αγορασει σοβαρο μπαστουνι (60€ και πανω), θα ειχε καποιο νοημα το θεμα. δεν υπαρχει καμια κοροϊδια, ισως ειρωνεια οτι αγορασες κατι με 10€ για να προστατεψεις κατι που καινουριο θα ειχε τουλαχιστον 7-8 χιλιαρικα. @mclein αυτά τα μπαστούνια όντως κάνουν δουλειά; Γτ δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι...
mclein Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, bill999r είπε @mclein αυτά τα μπαστούνια όντως κάνουν δουλειά; Γτ δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι... το βραδυ οταν παω σπιτι θα ανεβασω φωτο απο Κυψελη & Πατησια. καποιοι εχουν σοβαρου τυπου μπαστουνια. επισης, πλεον χρειαζεται και κατι να μπλοκαρει την obd θυρα. 3
bill999r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Οπότε κάνουν δουλειά... Κ τα είχα παρεξηγήσει....
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δουλεια κανει οτιδηποτε πειθει τον επιδοξο κλεφτη οτι θα χρειαστει περισσοτερο χρονο για να κανει τη δουλεια του, και κατ'επεκταση τον πειθει να παει σε καποιο αμαξι πιο περα που δε θα τον ταλαιπωρησει. Αυτη ειναι η εννοια της αποτροπης. Προφανως ενας εμπειρος κλεφτης ξερει ποια μπαστουνια θα τον ταλαιπωρησουν και ποια ανοιγουν/σπανε για πλακα. Το κλεφτρονι της πλακας οχι, αρα ο φιλος του τοπικ επιτυγχανει αποτροπη στην δευτερη κατηγορια κλεφτων. Απο εκει και περα αν υπαρχει λογος να βαλουν το δικο σου αμαξι συγκεκριμενα στο ματι , τοτε δεν το σωζεις ουτε αν βαλεις να πετανε F-16 απο πανω του. Τετοιοι λογοι συνηθως ειναι ακριβα ανταλλακτικα με μεταπωλητικη αξια , βλεπε ζαντολαστιχαρες , bremboφρεναρες, αναρτησαρες και οτιδηποτε αλλο "χτυπαει" στο ματι, ή απλα ενα αμαξι που δε το βρισκουν ευκολα αλλα για καποιον λογο εχει ζητηση αυτο ή τα εξαρτηματα του... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend 2
mp123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, burnin είπε το μπαστουνι το πηρα πιο πολυ για να το δει ο κλεφτης και αν βιαζεται, να παει στο επομενο. οχι για σοβαρη προστασια ρε παιδια. αλλιως θα βαζα συναγερμο... αλλα οκ απο τα λεγομενα σας το επιασα το νοημα. ναστε καλα
georgeγ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 δεκαετια 1990 ειχα αγορασει ενα τετοιο και μου ειχε κανει εντυπωση τοτε το οτι το κλειδι του ηταν σε σχημα σταυρου και η καθε μια απο τις 4 πλευρες ειχε διαφορετικα αυλακια δηλ εντελως απιθανο να υπηρχε αντικλειδι τα σημερινα δεν εινει ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα