vargas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Black Demis είπε Είναι εκεί επειδή κόσμος πλέον δεν έχει μια και παίρνει ότι φαίνεται ωραίο στα χαρτιά και ναι είναι του κιλού ότι αφορά την ποιότητα συναρμολογισης και εξαρτημάτων, ακόμη και τα ''ακριβά'' τους να μην αναφέρουν που τα τυνγαρουν στα spyware που στέλνουν ένας θεός ξέρει που πέρα από την xiaomi Καληνύχτα ...ρε κοίτα που κ η γυφτονοκια έγινε premium ..γελάει ο κόσμος με την ασχετoσυνη μερικών που νομίζουν ότι η παλιά nokia έχει σχέση με αυτη την αρπαχτη που κάνει η hmd. Κ επειδή λες ότι να ναι για υλικά κ συναρμογη 15 ώρες πριν, mozozozo1 είπε Παιζει pubg στα τερματα και εχει snapdragon835 επισης τυχαινει να το χω το πηρα οταν επεσε η τιμη του διοτι εβγαλαν το nokia 8 sirocco 6 μηνες μετα.Αμα το δουλεψες και δε σε ικανοποιησε το SoC tou s8 παω πασο αντε παρε κινεζια Μην μπερδεύεσαι στην Κίνα φτιάχνονται όλα τα nokia 😉😉 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από vargas
SeNNinhA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Απο Taiwan ειναι η HMD που εχει αγορασει το όνομα της Nokia παντως. Και για οσους δεν το ξερουν, εδω και πολλα χρονια η Taiwan ανηκει και πάλι στην... Κινα!!! Είναι Κίνα! Οποτε τα Nokia δεν ειναι απλα made in China. Ειναι κανονικα full ΚΙΝΕΖΙΚΑ. Συγνωμη αλλα υπεραξια +100% μονο για το ονομα Nokia δεν προκειται να πληρωσω. 1
ChimairaX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λιγότερο από 3 μήνες από το 2019 και κάποιοι δε λένε να σταματήσουν την μπουρδολογία... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από ChimairaX
rofl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Απο Taiwan ειναι η HMD που εχει αγορασει το όνομα της Nokia παντως. Και για οσους δεν το ξερουν, εδω και πολλα χρονια η Taiwan ανηκει και πάλι στην... Κινα!!! Είναι Κίνα! Οποτε τα Nokia δεν ειναι απλα made in China. Ειναι κανονικα full ΚΙΝΕΖΙΚΑ. Συγνωμη αλλα υπεραξια +100% μονο για το ονομα Nokia δεν προκειται να πληρωσω. guys τα νοκια τα φτιαχνει η foxconn, και η HMD ειναι φινλαδικη εταιρια. μεχρι στιγμης απο ποιοτητα κατασκευης ολοι λενε τα καλυτερα. και μαλιστα η foxconn συμμετεχει και στο σχημα. https://www.androidauthority.com/knew-reviving-nokia-costs-fortune-848311/ και ολοι ξερουμε τι αλλα τηλεφωνα φτιαχνει η foxconn. οποτε να τα βγαζουμε και κινεζιες της κακιας ωρας δεν ευσταθει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από rofl
aris1986 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Τραγικό κινητό, πρόσεξε Samsungκαι Sony μην βάλετε notch. Μόνο εσείς μεινατε.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, rofl είπε guys τα νοκια τα φτιαχνει η foxconn, και η HMD ειναι φινλαδικη εταιρια. μεχρι στιγμης απο ποιοτητα κατασκευης ολοι λενε τα καλυτερα. και μαλιστα η foxconn συμμετεχει και στο σχημα. https://www.androidauthority.com/knew-reviving-nokia-costs-fortune-848311/ και ολοι ξερουμε τι αλλα τηλεφωνα φτιαχνει η foxconn. οποτε να τα βγαζουμε και κινεζιες της κακιας ωρας δεν ευσταθει. Η οποια Foxconn ειναι.... Ταιβανέζικη εταιρεια... δηλαδη Κινεζικης επαρχιας! Δεν λεμε κατι διαφορετικο. Sorry που δεν το εθεσα σωστα. Οπως επισης ολοι ξερουμε τι αλλα τηλεφωνα βγαζουν οι ιδιες κινεζικες μοναδες παραγωγης για τους μεγαλους! Κανενας δεν ειπε τα Nokia κινεζιες της κακης ωρας. Αλλα σιγουρα ενα τηλεφωνο του 2019 με 3/32gb, snap 636 και καμερα της πλακας δεν αξιζει 400!! Να το σκεφτουμε ακομη και για τα 200. Τι ακριβως δικαιολογουν τα +200€ ακριβως πανω σε αυτο; 1
rofl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 καμια διαφωνια για το κοστος και οτι ειναι υπερτιμολογημενο.
rocco84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 1:24 ΜΜ, Tokyo είπε Από το επικό design των Lumia 800-900(ομορφότερα κινητά για μένα ever) σε αυτό το έκτρωμα με το bezel που μπορείς να παίξεις ping pong και το αντιαισθητικο notch Και το καλυτερο ΟS εμένα
mozozozo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/10/2018 στις 5:44 ΠΜ, vargas είπε Καληνύχτα ...ρε κοίτα που κ η γυφτονοκια έγινε premium ..γελάει ο κόσμος με την ασχετoσυνη μερικών που νομίζουν ότι η παλιά nokia έχει σχέση με αυτη την αρπαχτη που κάνει η hmd. Κ επειδή λες ότι να ναι για υλικά κ συναρμογη Μην μπερδεύεσαι στην Κίνα φτιάχνονται όλα τα nokia 😉😉 Το γνωριζω μιας και το γραφει στην πλατη του nokia 8 για το οποιο μιλουσαμε σ αυτη τη συντομη στιχομυθια ,παρ αυτα καθε κινητο της hmd πρεπει υποχρεωτικα να πληρει καποια κριτηρια που θετει η nokia η οποια παρα την παραχωρηση του smartphone department παραμενει ενας τηλεπικοινωνιακος κολοσσος.Τελος αν νομιζει καποιος οτι με 300€ μπορει να αγορασει αυτη τη στιγμη καλυτερη συσκευη απο το nokia 8 το οποιο μες το νοεμβρη θα παρει το android pie update πλαναται πλανη οικτρα
vargas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, mozozozo1 είπε Το γνωριζω μιας και το γραφει στην πλατη του nokia 8 για το οποιο μιλουσαμε σ αυτη τη συντομη στιχομυθια ,παρ αυτα καθε κινητο της hmd πρεπει υποχρεωτικα να πληρει καποια κριτηρια που θετει η nokia η οποια παρα την παραχωρηση του smartphone department παραμενει ενας τηλεπικοινωνιακος κολοσσος.Τελος αν νομιζει καποιος οτι με 300€ μπορει να αγορασει αυτη τη στιγμη καλυτερη συσκευη απο το nokia 8 το οποιο μες το νοεμβρη θα παρει το android pie update πλαναται πλανη οικτρα Με 300 μάλλον θα παίρνα το lg με 50+ έχει πολλά
AntiCambeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, vargas είπε Με 300 μάλλον θα παίρνα το lg με 50+ έχει πολλά Εννοείς το LG V30;
vargas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εννοείς το LG V30; Lg g6
George.Ember Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Στις 5/10/2018 στις 12:33 ΜΜ, palawiaris είπε Και εγώ το έχω.Τι να πω....σπέρνει. Η κάμερα όπως και το λογισμικό της κάμερας είναι για τα σκουπίδια. Έτυχα σε μία καλή φάση γερμανών που μάλωναν με τα αυτοκίνητα,βγάζω να τραβήξω βίντεο και δεν φαινόταν τίποτα.Πάει η φάση. Εχτές το χρειάστηκα να βρει ένα τραγούδι από το ράδιο με το Shazam και ανακάλυψα ότι κόλλησε ξανά.Μέχρι να ξεκολήσει έφυγε και το τραγούδι. Σπέρνει......γαϊδουράγκαθα μάλλον. https://ibb.co/dwoKGz Ένα δείγμα. Εγω με Android Pie δεν εχω παρατηρήσει κολλήματα καπου. Tωρα τι να σου πω. Και η καμερα μια χαρα ειναι. Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ερχομαι απο xiaomi και στα ματια μου η διαφορα τους ειναι χαοτικη. Αλλα σε γενικες γραμμές, τα μονα μου παραπονα είναι πως επειδη το pie ειναι ακομα σε beta δεν εχει google pay για να δοκιμασω το nfc και δεν εχει ενσωματωθει και το face unlock. Aυτα. Κατα τα άλλα το εχω λιωσει και μου κανει ολα μου τα χατηρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα