Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vali είπε

Φοβερή τιμή, πάνω που έλεγα να πάρω το mi 8, θα πάρω ένα redmi note 6 με μικρότερη μπαταρία που γράφει επάνω nokia στα ίδια λεφτά.

Όπως? Πες ένα huawei, Samsung, sony, htc, lg, apple σε αυτά τα λεφτά τι έχουν, αν είδα σχεδόν τα ίδια (τημες αντιπροσωπεία) κατι σιαομι του κιλού δεν τα μετράω

Δημοσ.

2/32gb με Snap 636 στα 400€....

Ok! Καλό ανέκδοτο. Ουρά θα κανουν οι αγοραστες ποιος θα αγοράσει πρώτος....

Και με 50% εκπτωση και παλι ερωτηματικά θα ειχαμε.

Αναρωτιέμαι αν αλήθεια υπαρχει τμημα marketing που πληρώνεται!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Όπως? Πες ένα huawei, Samsung, sony, htc, lg, apple σε αυτά τα λεφτά τι έχουν, αν είδα σχεδόν τα ίδια (τημες αντιπροσωπεία) κατι σιαομι του κιλού δεν τα μετράω

σιαομι του κιλου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

τι πινεις και δε μας δινεις? δες λιγο που ειναι η xiaomi και δες και που ειναι η νοκια και μετα μιλα. ολοι τα ιδια κινητα βγαζουνε παρτο χαμπαρι νεοελληνα που εχεις κολλησει στη μαρκα, να ξερεις οτι στην ελλαδα το εχουμε κορυφη αλλου τα εχουνε για πεταμα , καταλαβε το πρωτος εισαι στο χωριο και τελευταιος στη πολη.

οσον αφορα το κινητο και την τιμη για γελια , χωρητικοτητες αστειες και σε μπαταρια και σε αποθηκευτικο χωρο. το οτι γραφει νοκια πανω δε σημαινει 200 ευρω πανω στην τιμη, ουτε βεβαια αν εγραφε σαμσουνγκ η κατι αλλο.

Επεξ/σία από dancer
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διαφορές με το 6.1 Plus;;;

Καμία μόνο που το 6.1 Plus μου προσφέρει τα ίδια ακριβώς πράγματα με τα μισά και λιγότερα λεφτά 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dancer είπε

σιαομι του κιλου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

τι πινεις και δε μας δινεις? δες λιγο που ειναι η xiaomi και δες και που ειναι η νοκια και μετα μιλα. ολοι τα ιδια κινητα βγαζουνε παρτο χαμπαρι νεοελληνα που εχεις κολλησει στη μαρκα, να ξερεις οτι στην ελλαδα το εχουμε κορυφη αλλου τα εχουνε για πεταμα , καταλαβε το πρωτος εισαι στο χωριο και τελευταιος στη πολη.

οσον αφορα το κινητο και την τιμη για γελια , χωρητικοτητες αστειες και σε μπαταρια και σε αποθηκευτικο χωρο. το οτι γραφει νοκια πανω δε σημαινει 200 ευρω πανω στην τιμη, ουτε βεβαια αν εγραφε σαμσουνγκ η κατι αλλο.

Είναι εκεί επειδή κόσμος πλέον δεν έχει μια και παίρνει ότι φαίνεται ωραίο στα χαρτιά και ναι είναι του κιλού ότι αφορά την ποιότητα συναρμολογισης και εξαρτημάτων, ακόμη και τα ''ακριβά'' τους να μην αναφέρουν που τα τυνγαρουν στα spyware που στέλνουν ένας θεός ξέρει που πέρα από την xiaomi

Δημοσ.

Δεν λεω, ποιοτικο φαινεται αλλα ρε παιδια μισο λεπτο. Θα δωσει καποιος 400 ευρω για μια συσκευη με 636 επεξαργαστη, χωρις αδιαβροχοποιηση, χωρις ασυρματη φορτιση, χωρις OIS για φωτογραφιες, και με video στα 30fps? Mονο και μονο επειδη εχει Android One? Μηπως εχουμε ξεφυγει λιγο?

Και το λεω εγω που ειμαι μεγας fan του pure android. Ακομα το Nexus 5 εχω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Είναι εκεί επειδή κόσμος πλέον δεν έχει μια και παίρνει ότι φαίνεται ωραίο στα χαρτιά και ναι είναι του κιλού ότι αφορά την ποιότητα συναρμολογισης και εξαρτημάτων, ακόμη και τα ''ακριβά'' τους να μην αναφέρουν που τα τυνγαρουν στα spyware που στέλνουν ένας θεός ξέρει που πέρα από την xiaomi

εισαι τεχνικος? εχεις καταστημα? για ποια ποιοτητα μιλας? ποια spyware? κοψε λιγο γιατι μαλλον δεν ξερεις που σου παν τα 4. την ποιοτητα την ειδαμε στα μηλα με τα στραβωμενα πλαισια στη σαμσουνγκ με τις μπαταριες που σκανε και στην lg με τα bootloop μιας και αανφερθηκες σε αυτες. ολες οι εταιριες του κιλου ειναι

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black Demis είπε

Good wines my friend...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dancer είπε

εισαι τεχνικος? εχεις καταστημα? για ποια ποιοτητα μιλας? ποια spyware? κοψε λιγο γιατι μαλλον δεν ξερεις που σου παν τα 4. την ποιοτητα την ειδαμε στα μηλα με τα στραβωμενα πλαισια στη σαμσουνγκ με τις μπαταριες που σκανε και στην lg με τα bootloop μιας και αανφερθηκες σε αυτες. ολες οι εταιριες του κιλου ειναι

τεχνικός είμαι(και ηλεκτρονικός) και ναι κάθε μέρα από τα χέρια μου περνάνε μπόλικα κινητά

το μόνο λάθος που έχω κάνει είναι να μιλήσω άσχημα για xiaomi η οποία έχει γίνει κάτι σαν θρησκεία και όταν μιλάς άσχημα για μια θρησκεία πέφτουν να σε φάνε

ενα εχω να πω χίλια συγγνώμη έχεις δίκιο και είχα άδικο πραγματικά χίλια συγγνώμη

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Black Demis είπε

τεχνικός είμαι(και ηλεκτρονικός) και ναι κάθε μέρα από τα χέρια μου περνάνε μπόλικα κινητά

το μόνο λάθος που έχω κάνει είναι να μιλήσω άσχημα για xiaomi η οποία έχει γίνει κάτι σαν θρησκεία και όταν μιλάς άσχημα για μια θρησκεία πέφτουν να σε φάνε

ενα εχω να πω χίλια συγγνώμη έχεις δίκιο και είχα άδικο πραγματικά χίλια συγγνώμη

μιας και είσαι συνάδελφος τι σημαίνει ποιοτική συναρμολογηση.?

Δεν είναι θέμα θρησκείας είναι να ξέρουμε τι λέμε και να μην λέμε ότι κάτι είναι χρυσός ενώ στην ουσία είναι όπως όλα τα αλλα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...