zx-spectrum Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, flienky είπε Από την άλλη μεριά, όσο σκληρό και αν ακούγεται, θα πρέπει να μειωθεί η χρήση των αυτοκινήτων, σκληρό που θα το πω, αλλά για μεσα στην Αθηνα να μπούνε περισσότερα τέλη, ώστε να αποτρέψει να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο στην Αθηνα. Εχεις κατέβει ποτέ στο κέντρο με αυτοκίνητο όταν έχουν απεργία τα ταξί ?? Τον μισό χρόνο και βάλε γλυτώνεις !!!! περίπου 2.5 ταξί / πολίτη είναι η αναλογία στην Αθήνα.... 7
ideal09 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, zx-spectrum είπε Εχεις κατέβει ποτέ στο κέντρο με αυτοκίνητο όταν έχουν απεργία τα ταξί ?? Τον μισό χρόνο και βάλε γλυτώνεις !!!! περίπου 2.5 ταξί / πολίτη είναι η αναλογία στην Αθήνα.... Η αληθεια ειναι πως και στη Θεσσαλονικη τα ταξι κανουν μεγαλη ζημια στη κυκλοφορια. Ειναι παρα πολλα ,αλλα περα απ αυτο οδηγανε απαραδεκτα. Επινονουν τριτη λωριδα στις δυο,σταματανε αποτομα χωρις φλας. Εγω προσωπικα οποτε εχω ταξι μπροστα μου φροντιζω να το αποφευγω.
qwertyuiop2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fredd0 είπε τρολλαρεις ρε ανθρωπε ? οτι θελεις εχει η Κηφισια/ερυθραια, και αν θες με το ζορι mall ηλεκτρικο, τι λεωφορια και χαρτζιλικια που δεν εχεις. Εγω λιγο βορειοτερα μεγαλωσα και ζω ακομα και ποτε δεν ενοιωσα οτι μου ελειπε τιποταμ απο το 'κεντρο' Tην περίοδο 2011-2013 που ήμουν λύκειο, δεν υπήρχε σοβαρό βιβλιοπωλείο στην περιοχή. Έκλεισε ο ελευθερουδάκης (που ήταν μία κάποια λύσις) και από σινεμά υπήρχε το ληστρικότατο Cinemax. Ο παπασωτηρίου και το fnac στο mall και τα village (αν ντρίμπλαρες τα 9/10 των χολλυγουδιανών ανοησιών) ήταν ο μόνος τρόπος για να μην ξοδέψει μιν. 15 ευρώ για βιβλίο και ταινία ένας έφηβος. Αν ήσουν από τους τύπους που δεν είχαν θέμα να τα σκάνε στα σινεμάξ, στα spoiled και τους ευρυπίδηδες της περιοχής, προφανώς δε σου φάνηκε να λείπει τίποτα. Εμείς είχαμε -30% σε μισθοδοσία γονέων και -70% σε ενοίκια. Ντρεπόμασταν να ζητάμε 20ρικα ανα βδομάδα. 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πραγματικό δράμα... Για έναν έφηβο είναι σημαντικό αυτό. Τώρα που οδηγούμε η έξοδος στο κέντρο για φτηνότερο ποτό, σινεμά και βιβλιοπωλείο είναι πολύ ανετότερη. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από qwertyuiop2
telis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Κάθε μέρα 2 ώρες στον δρόμο για να πάω στην δουλειά και να γυρίσω. Και τι κάνω εκεί; βγάζω το laptop από την τσάντα και δουλεύω εκεί, ενώ για τηλέφωνα χρησιμοποιώ το κινητό μου. Και οι μαλάκες που έχουν την εταιρία δεν το συζητάνε να δουλεύω από το σπίτι. 3
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Stamer είπε [και τον κάθε ελεεινό που προσπαθεί να σου τριφτεί από πίσω] Σε νιωθω.. Εσυ με νιωθεις;
Stamer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Σε νιωθω.. Απόκρυψη περιεχομένων Εσυ με νιωθεις; Προφανώς ξέρω οτι κάνεις πλάκα αλλά έλεος!
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Προφανώς ξέρω οτι κάνεις πλάκα αλλά έλεος! Ελα ηταν πολυ καλο!
Stamer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ελα ηταν πολυ καλο! Είσαι αφασία!
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Είναι αναλόγως ποιον έχεις δίπλα σου (δεν θες κάποιον που έχει τσακωθεί με το σαπούνι ούτε κάποιον ταλιμπάν...😋 αλλά δεν θα σε χάλαγε μια Λιζ Χάρλεϊ 😚) 1
devil-ji Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 hours ago, zx-spectrum said: Εχεις κατέβει ποτέ στο κέντρο με αυτοκίνητο όταν έχουν απεργία τα ταξί ?? Τον μισό χρόνο και βάλε γλυτώνεις !!!! περίπου 2.5 ταξί / πολίτη είναι η αναλογία στην Αθήνα.... Οποτε ειχαν απεργια τα ταξι, η μετακινηση στην Αθηνα ηταν αρκετα ευκολη με αμαξι
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ο Αθηναίος είναι τρελός και απρόβλεπτος λέμε. Ανέβαινα απόψε κατά τις 19.00 στη Μεσογείων.Από Νοσοκομείο Γενηματά μέχρι την Αγία Παρασκευή ένα ατελείωτο μποτιλιάρισμα και στις τρεις λωρίδες.Πάνω από μισή ώρα έκανα. Ρε που πάμε....
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πολλά που με ενοχλουν με τις μετακινησεις... Καταρχην να πω πως εχω μαθει απο μικρος να περπαταω, και εννοω πολύ. Περπατάω καθημερινά κοντά στα 20χλμ (Σ/Κ ακόμα παραπάνω). Τις αποστάσεις τις κάνω σχεδόν αποκλειστικά με τα πόδια για διαδρομές μέχρι περίπου 12χλμ πήγαινε-έλα αλλά βεβαια μπαινουν και άλλα μέσα σε αυτά τα 12 χλμ. Δεν είχα ποτέ και ούτε θελω μεταφορικό μέσο, θεωρω πως η Αθηνα έχει τεράστιο ποσοστο άθλιων οδηγων και δε ξερεις από που θα σου έρθει και πότε, εισαι πολυ πιο ασφαλης με ΜΜΜ ή με τα πόδια. Τους βλέπω σαν πεζός και τσαντίζομαι πως τρεχουν σα ζωα και περνανε με κοκκινο. Τσαντίζομαι με τα καυσαέρια των αμαξιων. Αν βρεθω Ομονοια, μετά από 10 λεπτά τσούζει η μύτη μου κάθε φορά που εισπνέω. Αλλά από την άλλη τσαντίζομαι που τρώω 20 λεπτά να περιμένω σε φανάρια κάθε μέρα σαν πεζός επειδή η Αθήνα έχει ξεχειλωσει από αμάξια. Και τσαντίζομαι και με το ότι ο κάθε ένας στα ΜΜΜ κοιτάζει την πάρτυ του, εγώ θα κάτσω σε θέση μόνο αν πάρω το λεωφορειο από το τέρμα ή αν είναι κατά 70% και άνω άδειο. Όλοι οι άλλοι τρέχουν μην μεινουν όρθιοι, τις προάλλες μπαινει μια γυναικα μεσα, ακολουθω εγω από πίσω της, βάζει το χέρι της και μου κλείνει το πέρασμα πισω απο τη θεση του οδηγου για να μην κάτσω μεχρι να χτυπησει το εισιτηριο της (δεν είχα καν σκοπό μιας και θεωρω αυτες ειδικα τις θεσεις απαγορευτικες για υγιεις ανθρωπους). Εκανε 15'' να το χτυπησει, δε μπορουσα καν να περασω να παω πιο πισω. Έβγαλε το χερι της, έκατσε. Άλλο που δε μπορω να βλέπω είναι παιδιά 20-25 χρονων να παιρνουν το λεωφορειο για 2-3 στάσεις. Βλέπω Συγγρου-Φιξ να μπαινουν μεσα 50 φοιτητες και να στριμωχνονται ολοι μεσα για να μην περπατησουν 10 λεπτά μέχρι την Πάντειο. Είναι λίγο έλεος. Γενικά είναι πολλά, όσο μπορει καποιος να απεξαρτηθει από τα αμαξια / μηχανες και να τα αντικαταστήσει με ΜΜΜ, σταδιακά θα γίνουν όλα καλύτερα για όλους. (Θα έλεγα και να αντικατάστησει τα ΜΜΜ με περπάτημα αλλά αυτό δεν είναι για όλους εφικτό) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από xaerialtwistx 1
defacer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 hours ago, mindreader said: Σκεφτομαι πολλες φορες, συζητησεις με παππουδες-γιαγιαδες, ανθρωπους που προλαβα, εζησαν παλια. Ειχαν, εκτος απροοπτων και εξαιρετικων γεγονοτων, μικρες και σχετικα λιγοστες μετακινησεις στη ζωη τους. Τους ρώτησες πώς πήγαιναν σχολείο; Πάνω στο θέμα, έχω να πω ότι οι μετακινήσεις είναι άμεση συνέπεια της αυξημένης επιλογής. Ο παππούς δεν μετακινούταν όσο εσύ, αλλά επίσης είχε περιορισμό ότι πρέπει να βρει δουλειά σε απόσταση τελείως τυχαία λέω 1km από το σπίτι του. Αν βάλεις και συ στον εαυτό σου αυτόν τον περιορισμό, voilà πάει αυτή η μετακίνηση. Κ.ο.κ.
Pokemon640 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, *nenya* είπε [και τον κάθε ελεεινό που προσπαθεί να σου τριφτεί από πίσω] μαρέσει από πίσω, αλλά ευτυχώς έχω μπεμβε και iPhone. 😛
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ τον Θεό που έχω αμάξι από τα 19 και δεν αναγκάζομαι να παίρνω λεωφορεία. Αυτά που βλέπω καθημερινά στα λεωφορεία όταν κάτσουν δίπλα μου σε κανένα φανάρι η στις στάσεις που περιμένουν είναι απαίσια. 2 φίλοι που δεν έχουν αμάξι μου λένε τα χειρότερα, τα λεωφορεία είναι γεματα ειδικά το καλοκαίρι με βρωμιάρηδες,κλεφτρονια,πρεζονια,πιτσιρίκια που στριγκλιζουν και βάζουν τέρμα μουσικές πρωί πρωί και ότι άλλο υπάρχει. Προτείνω να κολλάω στην κίνηση και να χαλάω τα λεφτά μου στις βενζίνες και σε άλλα έξοδα και να φτάνω σώος και ατσαλακωτος παρά να περνάω κάθε μέρα τέτοια ψυχική ταλαιπωρία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα