Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής και ενδιαφέρομαι να χτίσω έναν Πύργο στο budget των 1000 ευρώ , το pc το θέλω για να σηκώνει gaming τύπου Witcher τουλάχιστον σε normal με εμα καλό προς στακαρισμενο framerare στα 60 FPS ,απλά θα ήθελα η motherboard και γενικά το όλο σύστημα να είναι future proof , ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές εκ των προτέρων .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε σε πλατφόρμα Intel σειράς kaby lake 

ή ακόμη καλύτερα coffeelake. 

Μία μητρική με τουλάχιστον 4 slots για ραμ  θα σε καλύψει. Αν πας σε dual channel, θα έχεις 2 slots διαθέσιμα για ραμ σε μελλοντική αναβάθμιση. Από κει και πέρα έχεις 2 επιλογές. Παίρνεις ένα αξιόλογο επεξεργαστή i5 και μια δυνατή κάρτα γραφικών πχ 1070 ή 1070ti, αν πας σε μεταχειρισμένη μπορείς να βρεις 1080 και 1080ti σε αυτά τα χρήματα. 

Ή παίρνεις ένα δυνατό επεξεργαστή i7 ξεκλείδωτο φυσικά και τον συνδιαζεις με μέτρια κάρτα πχ 1050ti ή 1060.

Με αυτή τη λογική στο μέλλον θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις ένα από τα δύο, και όχι και τα 2.

Αυτή τι στιγμή οι επεξεργαστές έχουν λίγο τσιμπημένες τιμές. Εκτός από i7 6700k και i7 6800k. Εγώ με τον 6700k είμαι καλυμμένος. Ο 6800k είναι πιο επαγγελματικός με περισσότερους πύρινες, άρα πιο future proof. Αν θες μια σύνθεση build πες μου ποιο κουτί θα επιλέξεις. 

Επεξ/σία από handsomegamer
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ilias Kilinkaridis είπε

Είμαι φοιτητής και ενδιαφέρομαι να χτίσω έναν Πύργο στο budget των 1000 ευρώ , το pc το θέλω για να σηκώνει gaming τύπου Witcher τουλάχιστον σε normal με εμα καλό προς στακαρισμενο framerare στα 60 FPS ,απλά θα ήθελα η motherboard και γενικά το όλο σύστημα να είναι future proof , ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές εκ των προτέρων .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...