jimakos00 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Μπορεί να συμβαίνουν αυτά, όπως και σε όλα τα άλλα, αλλά παραμένει ένα από τα ποιο αξιόπιστα. Μου άλλαξαν ένα καμένο σετ dram 2x4 σε 2x8 μετά από 10 χρόνια αγορά χωρίς καμία χρέωση !!! 3
TOTHS-12 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2025 στις 6:06 ΜΜ, jimakos00 είπε Μπορεί να συμβαίνουν αυτά, όπως και σε όλα τα άλλα, αλλά παραμένει ένα από τα ποιο αξιόπιστα. Μου άλλαξαν ένα καμένο σετ dram 2x4 σε 2x8 μετά από 10 χρόνια αγορά χωρίς καμία χρέωση !!! Ναι θα συμφωνήσω ότι παραμένει ένα από τα ποιο αξιοπιστα μου άλλαξαν ssd αγορασμένο πριν 2 χρόνια και αυτή η διαδικασία διήρκησε 1 ώρα από την ώρα που πήγα το χαλασμένο εκεί Επεξ/σία 9 Μαρτίου από TOTHS-12 1
bill_viper Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Παράδοση 4 - 7 μέρες. Έχουν περάσει 20 και άκρα του τάφου σιωπή.. 1
jimakos00 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, bill_viper είπε Παράδοση 4 - 7 μέρες. Έχουν περάσει 20 και άκρα του τάφου σιωπή.. Ναι, σε αυτό έχουν foul. Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Αλλά για να το πάρεις από εκεί κάποιος λόγος θα υπάρχει. Το βρήκες φθηνότερα; Τους έχεις ποιο πολύ εμπιστοσύνη από κάποιο άγνωστο κατάστημα στο σκρτζ?
bill_viper Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 15 ώρες πριν, jimakos00 είπε Ναι, σε αυτό έχουν foul. Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Αλλά για να το πάρεις από εκεί κάποιος λόγος θα υπάρχει. Το βρήκες φθηνότερα; Τους έχεις ποιο πολύ εμπιστοσύνη από κάποιο άγνωστο κατάστημα στο σκρτζ? Να σου πω την αλήθεια δε το έψαξα και ιδιαίτερα, αν βρω κάτι που με ενδιαφέρει (και μπορώ να κόψω τιμολόγιο) προχωράω στην αγορά.
sakisgri Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 27/2/2025 στις 5:03 ΜΜ, Stone Cold είπε Αντί για τηλέφωνο όπως πρότεινε ο φίλος παραπάνω τους έστειλα email και ω του θαύματος απάντησαν σε μία ώρα οτι θα τροποποιήσουν την τιμή. Οπότε ισχύει αυτό που γράφτηκε παραπάνω, οτι πρέπει να τους ειδοποιήσεις εσύ για την αλλαγή της τιμής. Χρήσιμο να το γνωρίζει κάποιος μελλοντικά αν του τύχει παρόμοια περίπτωση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ήθελα να επιβεβαιώσω και εγώ αυτό που γράφει ο φίλος @Stone Cold πιο πάνω. Και τον ευχαριστώ για την ενημέρωση, αν δεν έβλεπα κάποτε το post του, ίσως να μην το έψαχνα καν. Στις 21/3/25 παράγγειλα ένα set 2x 16gb μνήμες ram, τις είχε στα 90,79€. Την επόμενη μέρα μπήκα και τις είδα στα 82,90€. Έστειλε email στο support ([email protected]) και ρώτησα με ποια τιμή θα τις πάρω και πως το ξέρω θα μπορούσα να ακυρώσω την παραγγελία και να την ξανά κάνω με την καινούργια τιμή, αλλά δεν θέλω και ούτε πρόκειται να το κάνω, και πως θα ήμουν ευγνώμων αν τις έπαιρνα με την καινούργια τιμή. Σήμερα το πρωί με απάντησαν: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε τροποποιήσει την τιμή στην παραγγελία σας όπως μας ζητήσατε" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα