adminaros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Στις 6/1/2025 στις 4:28 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων βρισκω στο eshop το προϊόν πολυ φθηνότερα από το σκρουτζ, οποτε ναι δεν με ενδιαφέρει το +0.50 παλι κερδισμένος βγαίνω. Κ στην τελική δεν υποστηριζω εναν οργανισμό που ξεζουμιζει μικρα καταστήματα με τις προμηθειες που εχει. +1 1
james9tito Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Θελω να αγορασω απο το e-shop μια σκουπα stick xiaomi την οποια βρισκω περιπου 50 ευρω κατω απο κωτσοβολο, πλαισιο κλπ και περιπου στα ιδια με skroutz. Η ερωτηση μου ειναι αν τα προιοντα του e-shop ειναι επισημης αντιπροσωπειας (αρα ισχυουν τα perks της εγγυησης της ελληνικης αντιπροσωπειας) , ή προκειται για παραεισαγωγη και αν σου τυχει κατι...τρεχεις.
WebDevGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, james9tito said: Θελω να αγορασω απο το e-shop μια σκουπα stick xiaomi την οποια βρισκω περιπου 50 ευρω κατω απο κωτσοβολο, πλαισιο κλπ και περιπου στα ιδια με skroutz. Η ερωτηση μου ειναι αν τα προιοντα του e-shop ειναι επισημης αντιπροσωπειας (αρα ισχυουν τα perks της εγγυησης της ελληνικης αντιπροσωπειας) , ή προκειται για παραεισαγωγη και αν σου τυχει κατι...τρεχεις. Νομίζω όλα τα Xiaomi στο e-shop είναι παραεισαγωγής, γι' αυτό και αυτή η διαφορά τιμής. Τουλάχιστον ότι έχω πάρει τα τελευταία χρόνια ήταν παραεισαγωγής. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από WebDevGr 2
mr.Vox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, james9tito είπε Θελω να αγορασω απο το e-shop μια σκουπα stick xiaomi την οποια βρισκω περιπου 50 ευρω κατω απο κωτσοβολο, πλαισιο κλπ και περιπου στα ιδια με skroutz. Η ερωτηση μου ειναι αν τα προιοντα του e-shop ειναι επισημης αντιπροσωπειας (αρα ισχυουν τα perks της εγγυησης της ελληνικης αντιπροσωπειας) , ή προκειται για παραεισαγωγη και αν σου τυχει κατι...τρεχεις. Σίγουρα είναι παραεισαγωγής. 1
james9tito Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Σίγουρα είναι παραεισαγωγής. Το φανταστηκα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω..Τελος παντων το ερωτημα ειναι δινεις 229 και επισημη αντιπροσωπεια ή δινεις 179 παραεισαγωγη και κανεις το σταυρο σου?
jpil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, james9tito είπε Θελω να αγορασω απο το e-shop μια σκουπα stick xiaomi την οποια βρισκω περιπου 50 ευρω κατω απο κωτσοβολο, πλαισιο κλπ και περιπου στα ιδια με skroutz. Η ερωτηση μου ειναι αν τα προιοντα του e-shop ειναι επισημης αντιπροσωπειας (αρα ισχυουν τα perks της εγγυησης της ελληνικης αντιπροσωπειας) , ή προκειται για παραεισαγωγη και αν σου τυχει κατι...τρεχεις. Ρωτάς το eshop να σου πουν. 1
james9tito Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, jpil είπε Ρωτάς το eshop να σου πουν. Ε καλα δεν γεννηθηκα χτες θα μου πυν στειλτη και θα στη φτιαξουμε και μετα περιμενεις κατι βδομαδες. Ενω αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας μιλας κατευθεια με infoquest. Τελος παντων θα το σκεφτω , την βλεπω και websupplies πχ στην ιδια τιμη θα κανω και εκει ενα τηλεφωνο να δω τι ισχυει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα