Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, teogin είπε

Δυστυχώς, καμμία απάντηση επί τού θέματος.

Λαϊκός; Έπρεπε να γράψω λόγια επιστολή; 

Καταναλωτής είμαι. Δεν είμαι συγγραφέας! Ούτε δικηγόρος. 

απλα μερικες φορες επειδη ειναι γραπτος λογος δεν μπορει να γραφεις οπως μιλας.
Το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν εχεις λαβει καμια απαντηση και αυτο πρεπει να κρατησουμε ασχετα με την παρατηρηση μου για τον τροπο γραφης σου (προς θεου δεν θελω να σε θιξω για κανεναν λογο), απλως οπως ειπα γράφουμε διαφορετικα απο τον τροπο που μιλαμε ειδικα οταν παει η επιστολη μας σε δημοσια υπηρεσια... Γιατι? γιατι πολυ απλα ειναι μαλακες και μπορει ο υπαλληλος "να μην κατανοησε" το κειμενο σου (προσωπικη εμπειρια)
μπορει να μην καταλαβε το ερωτημα σου!!!
μπορει να μην καταλαβε που επρεπε να προωθησει την επιστολη σου (αν χρειαζεται κατι τετοιο)
οποτε κατεληξε στα αζητητα και απο δω παν και αλλοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Τελευταία φορά που είχα κάνει παραγγελία ήταν στι 6.10.2023, πριν σχεδόν 1 έτος, πριν μπει το χαράτσι των 50 σεντ, 1 προϊόν, άμεσα διαθέσιμο, και μου είχε έρθει αρκετά σύντομα, παρότι μεσολαβούσε και Σαββατοκύριακο στο τοπικό μου e-shop point κάπου στην επαρχία. Έκανα μια παραγγελία την Κυριακή που μας πέρασε, 2 προϊόντα, και τα 2 άμεσα διαθέσιμα, και επέλεξα να πληρώσω στο e-shop point όταν το παραλάβω, για να δούμε, πότε θα έρθει. Αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα είναι ακόμη στη συγκέντρωση των προϊόντων.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Στις 10/9/2024 στις 4:22 ΜΜ, verylife78 είπε

απλα μερικες φορες επειδη ειναι γραπτος λογος δεν μπορει να γραφεις οπως μιλας.
Το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν εχεις λαβει καμια απαντηση και αυτο πρεπει να κρατησουμε ασχετα με την παρατηρηση μου για τον τροπο γραφης σου (προς θεου δεν θελω να σε θιξω για κανεναν λογο), απλως οπως ειπα γράφουμε διαφορετικα απο τον τροπο που μιλαμε ειδικα οταν παει η επιστολη μας σε δημοσια υπηρεσια... Γιατι? γιατι πολυ απλα ειναι μαλακες και μπορει ο υπαλληλος "να μην κατανοησε" το κειμενο σου (προσωπικη εμπειρια)
μπορει να μην καταλαβε το ερωτημα σου!!!
μπορει να μην καταλαβε που επρεπε να προωθησει την επιστολη σου (αν χρειαζεται κατι τετοιο)
οποτε κατεληξε στα αζητητα και απο δω παν και αλλοι

Δὲν μένει παρὰ νὰ γράψετε κι ἐσεὶς μία καταγγελία. Ἐὰν δοῦνε ὅτι μαζευόμαστε πολλοὶ, τότε θὰ ταρακουνηθοῦν!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πόσο βλάκες ανίδεοι και ενοχλητικοί μπορεί να είναι αυτοί που ασχολούνται με το marketing στο eshop.....

Φανταστείτε στέλνουν  κάθε μήνα διαφημιστικά email για Pampers  για μωρά  σε όλους τους χρήστες,   18 χρονους 30 χρονων 50 χρονών 90 χρονών γεμίζουν τα email τους με spam διαφημιστικά....  επι 30 χρόνια μπήκα σε ενα λογαριασμο email που έχω για τέτοιες βλακείες να δέχεται email απο εταιρίες,    απο  το 2002  μέχρι τώρα το 2024,   έχει κάθε μήνα email απο το eshop για Pampers,   η μέρα της Μαρμότας.....

Μιλάμε για ανίδεους   ας στειλουμε  σε όλους για Pampers και όποιος τύχει να έχει μωρό,  ίσως αγοράσει!  Έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει τίποτα!   Ας μας γράψουν  και ότι είμαστε ηλίθιοι και χαζοί,   1.000.0000 email για PAMPERS  δεν θα πετυχουμε έστω και 100 γονείς να έχουν απελπιστεί με το κακά;   Εμεις θα χέζουμε κάθε 15 μέρες με email όλη την Ελλάδα.......

• Like 2
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, odys03 είπε

Πόσο βλάκες ανίδεοι και ενοχλητικοί μπορεί να είναι αυτοί που ασχολούνται με το marketing στο eshop.....

Φανταστείτε στέλνουν  κάθε μήνα διαφημιστικά email για Pampers  για μωρά  σε όλους τους χρήστες,   18 χρονους 30 χρονων 50 χρονών 90 χρονών γεμίζουν τα email τους με spam διαφημιστικά....  επι 30 χρόνια μπήκα σε ενα λογαριασμο email που έχω για τέτοιες βλακείες να δέχεται email απο εταιρίες,    απο  το 2002  μέχρι τώρα το 2024,   έχει κάθε μήνα email απο το eshop για Pampers,   η μέρα της Μαρμότας.....

Μιλάμε για ανίδεους   ας στειλουμε  σε όλους για Pampers και όποιος τύχει να έχει μωρό,  ίσως αγοράσει!  Έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει τίποτα!   Ας μας γράψουν  και ότι είμαστε ηλίθιοι και χαζοί,   1.000.0000 email για PAMPERS  δεν θα πετυχουμε έστω και 100 γονείς να έχουν απελπιστεί με το κακά;   Εμεις θα χέζουμε κάθε 15 μέρες με email όλη την Ελλάδα.......

Μεγάλο πρόβλημα τα Pampers. Αφού πουλάν και τέτοια προϊόντα. Το alliexpress να δεις τι εμφανίζει στο ξαφνικό.

Αν ανεβάσω screemshot θα με μπλοκάρουν,. 😃

Επεξ/σία από mr.Vox

• 1 μήνα μετά...

με εγγυηση εχει μπλεξει κανεις προσφατα? σκεφτομαι να το προτιμησω για αγορα honor smartphone σε σχεση με καποιο μαγαζι του skroutz μιας και υπαρχει eshop point στην πολη μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...