TheoC89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σας, Πάντως σε χθεσινή ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για πρόβλημα του παρόχου και για αυτό δεν υπάρχει πρόσβαση στο site. 1
Vaggelisnaoum Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, Gulik είπε Συγγενής μου, εργαζόμενος χρόνια σε επαρχειακό e-shop, σήμερα μου είπε ότι "είναι δύσκολα τα πράγματα" αυτολεξεί. Από τακτ δεν ζήτησα να μάθω λεπτομέρειες, στο κοντινό μέλλον ίσως τις μάθουμε όλοι μαζί. Φαινεται το πράγμα. Μια πέφτει το site μια βαζουν χρεωση το 0.50 , τα αμαξια τους που μενουν στο δρομο δεν τα αλλαζουν με καινουργια και εχουν κατι toyota και vw του παππού μου, ε προφανως και ειναι δυσκολα τα πράγματα και μην γινουν κ δυσκολότερα μια μερα ξαφνικα.
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Αυτό μας έλλειπε.Εχω μια συναλλαγή με το μαγαζί,επιστροφή χρημάτων από ελαττωματική κάρτα γραφικών.Το πόσο ειναι 350€ αλλά ειχα πληρώσει με δόσεις και όπως είναι λογικό,με δόσεις μου το επιστρέφουν.Ειμαστε στην 4 αν δεν κάνω λαθος,9 στο σύνολο.Κανε λίγο κουράγιο ακόμα πολυαγαπημένο μου κατάστημα.Εξοφλησε μου τις δόσεις και μετά ψοφα. 6
Vaggelisnaoum Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Καλά βλέπω crazy sundays και σχεδον ολα ειναι Out of stock ή εστω περιορισμένη διαθεσιμοτητα. Δεν μπορεις να παρεις σχεδον τιποτα . Απορώ γτ τα βγαζουν τοτε
dredop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Πάντως εγώ παρήγγειλα Δευτέρα απόγευμα 2 προιόντα και Τρίτη απόγευμα τα παρέλαβα από κατάστημα. Στο κατάστημα φαινόντουσταν όλα φυσιολογικά όπως το θυμόμουν πέρσι τέτοια εποχή που έκανα την 1η μου παραγγελία απο κεί, 3 υπάλληλοι όπως πέρσι και κόσμος να περιμένει στην ουρά. Όμως, όπως αναφέρθηκε και για crazy sundays, ελάχιστα προιόντα άμεσα διαθέσιμα, τα περισσότερα με ένδειξη '4-7 εργάσιμες ημέρες' και κάμποσα εξαντλημένα.
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, Vaggelisnaoum είπε Καλά βλέπω crazy sundays και σχεδον ολα ειναι Out of stock ή εστω περιορισμένη διαθεσιμοτητα. Δεν μπορεις να παρεις σχεδον τιποτα . Απορώ γτ τα βγαζουν τοτε Θεωρώ ότι μπορεί να είναι τελευταία κομμάτια και τα βγάζουν σαν προσφορές για να τα διώξουν.
xalousis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2024 Επειδή εχω συγγενή μέσα δεν πάει για κλείσιμο.. Απλα ίσως επειδή πρέπει ολοι να μπουν σε παροχο για να κόβουν απόδειξη και οι παροχοι ακόμα δεν λειτουργούν όπως πρέπει θα είχαν κάποιο πρόβλημα.
Vaggelisnaoum Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Είχε η γυναικά μου μια παραγγελιά που την περιμέναμε να μας έρθει στο σπίτι τόσο καιρό. Εν τέλη αποφασίσαμε να πάμε να το παραλάβουμε από το κατάστημα . Δεν ξέρω γιατί καθυστερούν τόσο πολύ τα δέματα να φύγουν από τα καταστήματα πια. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από Vaggelisnaoum
dtzgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Συσκευή wearable χάλασε < 1 έτος από την αγορά, με καραμπινάτο πρόβλημα (έσβησε και δεν ανάβει καν). Το έστειλα στο σερβις όπου έκατσε 3 εβδομάδες άπραγο, και μετά αποφάσισαν να το στείλουν στην αντιπροσωπεία με αναμονή τουλάχιστο άλλες 3 εβδομάδες... Βάλε και τις διακοπές, πάμε από Ιούνιο για Σεπτέμβρη (το συνολικό κόστος της συσκευής είναι <40 ευρώ... σκέψου να ήταν και τίποτα ακριβό). Έστειλα και feedback/παράπονο, στο οποίο δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν... Τεράστιο Χ από εμένα, πλέον. Ούτε οι τιμές είναι καλές, ούτε η εξυπηρέτηση, ούτε η ταχύτητα παραλαβής πια, και όπως φαίνεται ούτε και το σέρβις... Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2024 από dtzgr 4
Vaggelisnaoum Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, dtzgr είπε Έστειλα και feedback/παράπονο, στο οποίο δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν... Χαχαχαχα το παραξενο θα ήταν να απαντήσουν. Το έχουν παρατήσει το άθλημα πιστεύω . Το μονο που λειτουργει είναι που ερχονται σε eshop points τα δέματα. Κανενα αλλο πράγμα δεν λειτουργει δυστυχώς. 1
mr.Vox Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Ίσως η κατάσταση να έπρεπε να είναι καλύτερη αλλά να ακούσω εναλλακτικές προτάσεις να ακούσω για όσους διαμαρτύρονται.
Kalahaan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Έχω παραγγείλει ένα pc build και στη σελίδα εξέλιξης της παραγγελίας κάποια κομμάτια εμφανίζονται σε κατάσταση "Μη ελεγμένο". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν έχουν ελέγξει άμα είναι διαθέσιμα ή σε αναμονή παραλαβής; 1 1
greekfragma Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 9 minutes ago, Kalahaan said: Έχω παραγγείλει ένα pc build και στη σελίδα εξέλιξης της παραγγελίας κάποια κομμάτια εμφανίζονται σε κατάσταση "Μη ελεγμένο". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν έχουν ελέγξει άμα είναι διαθέσιμα ή σε αναμονή παραλαβής; έχει γραφτεί το ανάθεμα οτι πάει για φούντο η κατάσταση και παραγγέλνεις ολόκληρο pc build? καλά να πάθεις μάλλον.
Vaggelisnaoum Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, Kalahaan είπε Έχω παραγγείλει ένα pc build και στη σελίδα εξέλιξης της παραγγελίας κάποια κομμάτια εμφανίζονται σε κατάσταση "Μη ελεγμένο". Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δεν έχουν ελέγξει άμα είναι διαθέσιμα ή σε αναμονή παραλαβής; σε 2μιση μήνες ίσως να ερθει. Μεχρι τοτε θα εχουν βγει καινουργια κομματια 1
Kalahaan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 11 ώρες πριν, greekfragma είπε έχει γραφτεί το ανάθεμα οτι πάει για φούντο η κατάσταση και παραγγέλνεις ολόκληρο pc build? καλά να πάθεις μάλλον. Και ποιο site μου προτείνετε για pc build που να είνα σχετικά φθηνό και φυσικά αξιόπιστο σε χρόνους παράδοσης; Το cosmodata είναι καλό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα