Apokios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 17 λεπτά πριν, kurupakis είπε Τι σημαίνει αυτό ακριβώς για μας τους άσχετους; Απλά βγήκε από τη λίστα του επιμελητηρίου; Και εγώ ασχετος ειμαι αλλά αν βλέπω οτι είχε φτάσει 24 και ακομα δεν είχε υποβάλλει δηλώσεις 22.. κάτι δεν πάει καλά. Με λιγο παραπάνω ψάξιμο στο ΓΕΜΗ είδα οτι η εταιρεία ανήκει σε Holdings .. και πάλι με τα λιγα που ξέρω μάλλον χρωστάει πολλά
Gulik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 6 λεπτά πριν, Apokios είπε Με λιγο παραπάνω ψάξιμο στο ΓΕΜΗ είδα οτι η εταιρεία ανήκει σε Holdings .. και πάλι με τα λιγα που ξέρω μάλλον χρωστάει πολλά Δεν ξεχρέωσαν με το Πρόσθετο Κόστος Διαχείρισης κάθε παραγγελίας "για την βέλτιστη εξυπηρέτηση και διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών" (δηλαδή το ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 0,50€) που επέβαλαν πριν τόσους μήνες, σε εμάς τους καταναλωτές; 5
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Gulik είπε Δεν ξεχρέωσαν με το Πρόσθετο Κόστος Διαχείρισης κάθε παραγγελίας "για την βέλτιστη εξυπηρέτηση και διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών" (δηλαδή το ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 0,50€) που επέβαλαν πριν τόσους μήνες, σε εμάς τους καταναλωτές; Είδε κανείς αν κάποιο φυσικό κατάστημα ειναι ανοιχτό?
Vaggelisnaoum Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Ναι είναι. Περασε ενας φιλος μου αλλα δεν τον εξυπηρέτησαν γιατί δεν είχαν σύστημα για να βγει η απόδειξη (τιμολόγιο) . 1
panosru2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Εγώ μένω δίπλα στο κεντρικό κατάστημα στο Μενίδι, τους ρώτησα για μια παραγγελία που είναι να έρθει σήμερα, μου είπαν ότι τα εσωτερικά συστήματά τους λειτουργούν κανονικά (ίσως μιλούσε για το τοπικό κατάστημα όχι για όλο το δίκτυο) και ότι αναμένουν παραλαβή σήμερα κανονικά. Δε ξέρω αν ισχύει ή αν απλά του είπαν να λέει έτσι. Έχω και πιστωτικό υπόλοιπο εκεί οπότε ελπίζω να ισχύει και να παραλάβω σήμερα κανονικά. 1 1
mr.Vox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Οι φωτιές οι χθεσινές ήταν κοντά στις αποθήκες τους. Κάτι τέτοιο φταίει. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2024 από mr.Vox 1
mindreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Σημερα φαινεται να λειτουργουν ολα κανονικα.
kyr123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 20 ώρες πριν, Apokios είπε Απορω πως δουλευε ως τωρα Από τον Μάρτιο αυτό. Και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τις οικονομικές καταστάσεις ούτε έχει τεθεί σε αναστολή η εταιρία... Επίσης να θυμίσουμε το "παλιό" κανονικό eshop Α.Ε ακόμα χρωστάει 100.000.000 και απλά πήγε στην Κύπρο μέσω νέας offshore για να γλυτώσει τα χρέη. 1
panosru2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 4 ώρες πριν, mindreader είπε Σημερα φαινεται να λειτουργουν ολα κανονικα. πάλι έπεσε πάντως η σελίδα...
WebDevGr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Αφήστε το να πεθάνει σε μια γωνία, μην το ταλαιπωρείτε άλλο 😛 1 1
panosru2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Έχω 35€ πιστωτικό ύπόλοιπο και 1 παραγγελία που ήταν να την πάρω χτες, ας τα πάρω και μετά ας πεθάνει 4
Gulik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Συγγενής μου, εργαζόμενος χρόνια σε επαρχειακό e-shop, σήμερα μου είπε ότι "είναι δύσκολα τα πράγματα" αυτολεξεί. Από τακτ δεν ζήτησα να μάθω λεπτομέρειες, στο κοντινό μέλλον ίσως τις μάθουμε όλοι μαζί. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα