Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι όντως παίζει με τις προπληρωμένες, δεύτερη που με καθυστερούν υπερβολικά πολύ, ενώ οι αντικαταβολές σε κατάστημα πάνε σε 1-2 μέρες.

Μιλάω πάντα για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω πάλι παραγγελία πληρωμένη, μόνο αντικαταβολή και αν δεν έρθει σε μια βδομάδα το πολύ, ακύρωση.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Razor333 είπε

Κάτι όντως παίζει με τις προπληρωμένες, δεύτερη που με καθυστερούν υπερβολικά πολύ, ενώ οι αντικαταβολές σε κατάστημα πάνε σε 1-2 μέρες.

Μιλάω πάντα για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω πάλι παραγγελία πληρωμένη, μόνο αντικαταβολή και αν δεν έρθει σε μια βδομάδα το πολύ, ακύρωση.

Σε μια εβδομαδα το ακυρωνουν και αυτοί από μόνοι τους. Μόνο σε προιοντα αμεσα διαθεσιμα κανω παραγγελίες και φυσικα μαζεύω προιοντα κ μετα τα δινω παραγγελια για να γλυτώσω το 50λεπτο. Αλλιώς αν ειναι 2 παραγγελιες πληρώνω 1ευρώ  ακομα και αν τις συγχωνεύσω .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vaggelisnaoum είπε

Σε μια εβδομαδα το ακυρωνουν και αυτοί από μόνοι τους. Μόνο σε προιοντα αμεσα διαθεσιμα κανω παραγγελίες και φυσικα μαζεύω προιοντα κ μετα τα δινω παραγγελια για να γλυτώσω το 50λεπτο. Αλλιώς αν ειναι 2 παραγγελιες πληρώνω 1ευρώ  ακομα και αν τις συγχωνεύσω .

Δεν είχα ποτέ θέμα ιδίως με άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, πάντα σε 1-2 μέρες πήγαιναν στο κατάστημα και πλήρωνα εκεί με αντικαταβολή, δεν θα θυμάμαι να με κρέμασαν ποτέ, αλλά δυστυχώς εδώ έχουμε 2/2 κρέμασμα με προπληρωμένες παραγγελίες, άμεσα διαθέσιμων προϊόντων, προφανέστατα κατανοώ ότι είναι δύσκολες μέρες, αλλά κοντεύει πλέον μήνα, αλλά και η προηγούμενη μου κακή εμπειρία ήταν εκτός high season και διαβάζω τα ίδια και από άλλους εδώ μέσα.

Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 8:30 ΜΜ, Razor333 είπε

Δεν είχα ποτέ θέμα ιδίως με άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, πάντα σε 1-2 μέρες πήγαιναν στο κατάστημα και πλήρωνα εκεί με αντικαταβολή, δεν θα θυμάμαι να με κρέμασαν ποτέ, αλλά δυστυχώς εδώ έχουμε 2/2 κρέμασμα με προπληρωμένες παραγγελίες, άμεσα διαθέσιμων προϊόντων, προφανέστατα κατανοώ ότι είναι δύσκολες μέρες, αλλά κοντεύει πλέον μήνα, αλλά και η προηγούμενη μου κακή εμπειρία ήταν εκτός high season και διαβάζω τα ίδια και από άλλους εδώ μέσα.

Παρε τηλέφωνο 

Εγω οταν παίρνω ποτέ δεν αργούν 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Παρε τηλέφωνο 

Εγω οταν παίρνω ποτέ δεν αργούν 

Δύο τηλέφωνα μέχρι τώρα (το πρώτο πριν τα Χριστούγεννα), ίδια απάντηση, το βάζουμε και καλά προτεραιότητα.

Την δεύτερη φορά ρώτησα αν κάτι δεν ήταν τελικά διαθέσιμο ή αν φταίει το boxnow για την καθυστέρηση, μου είπε πως όχι, το θέμα είναι φόρτος της αποθήκης και μόνο αν πάω από εκεί (Αττική, μένω Θεσσαλονίκη), θα μπορέσω να παραλάβω άμεσα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razor333 είπε

Δύο τηλέφωνα μέχρι τώρα (το πρώτο πριν τα Χριστούγεννα), ίδια απάντηση, το βάζουμε και καλά προτεραιότητα.

Την δεύτερη φορά ρώτησα αν κάτι δεν ήταν τελικά διαθέσιμο ή αν φταίει το boxnow για την καθυστέρηση, μου είπε πως όχι, το θέμα είναι φόρτος της αποθήκης και μόνο αν πάω από εκεί (Αττική, μένω Θεσσαλονίκη), θα μπορέσω να παραλάβω άμεσα...

Μόλις παρήγγειλα μια καρέκλα ελπίζω μαξ βδομάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ιδια και εδω ενω εχω κανει αρκετες παραγγελιες  σε αμεσα διαθεσιμα προιοντα εννοειται ενω παλαιοτερα εκανε το πολυ 4 εργασιμες μερες τωρα παμε 2 εβδομαδες και μετα απο 2 τηλεφωνα δικα μου και ενα email με εχουν και καλα σε πρωτεραιοτητα στο μεταξυ επειδη περιμενω οθονη που την ηθελα για δευτερη εστησα τον βραχιονα και  ολα στο γραφειο ειναι στη μεση γιατι το γραφειο πρεπει να αλλαξει θεση εχω ξενερωσει λιγο πρωτη φορα το παθαινω αυτο απο eshop εγω ειμαι με αντικαταβολη απλα δεν θελω να ακυρωσω ελπιζω ακομα αλλα ειμαι λιγο στα ορια μου

Επεξ/σία από kostascreta28
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"το βάζουμε προτεραιότητα" το ακουω σε χριστουγενιατικα απο τις 20 ουσιαστικα ειναι σε γραφουμε στα αποτ μας . Φυσικα στο site λεει αμεσα διαθεσιμο αμα το δεντρο ερθει το πασχα να το χ@σω :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Τα περισσοτερρα πραγματα το eshop τα εχει σε διαθεσιμοτητα " 4-7 εργασιμες ημερες" παλαιοτερα δεν ηταν ετσι και μου φαινεται πολυ περιεργο.. παλι καλα υπαρχει η πληρωμη κατα την παραλαβη

Δημοσ.

Παιζει να χουν 1-2 και οταν ερχεται μηνυμα να κοτσαρουν το παρακατω

και παμε στον επομενο...και δωστου...

Αγαπητέ/ή κύριε/ία,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, καθυστέρησε η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
Έχουμε προωθήσει την παραγγελία σας με προτεραιότητα, στο αρμόδιο τμήμα, για να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό.
Ζητάμε συγγνώμη για την αναμονή.

Με εκτίμηση,

e-shop.gr Support

Δημοσ.
Στις 17/12/2023 στις 9:34 ΠΜ, Tario είπε

Αύριο κλείνω μήνα απ' την παραγγελία 3 προϊόντων!!!

Δεν θα πάω να τα πάρω. Κάπως παράγινε.

Έφτασε την Παρασκευή το δέμα μου τελικά.

Από 18/11/2023 στις 05/01/2024!!! Gongrats!!!

Εννοείται δεν πάω να το πάρω.

Για γέλια και για κλάματα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tario είπε

Έφτασε την Παρασκευή το δέμα μου τελικά.

Από 18/11/2023 στις 05/01/2024!!! Gongrats!!!

Εννοείται δεν πάω να το πάρω.

Για γέλια και για κλάματα...

Δεν βοηθάς και πολύ την κατάσταση έτσι όμως, καθώς έχεις δεσμεύσει τα προϊόντα, τα οποία αν ΔΕΝ σκοπεύεις να τα πάρεις τότε θα μπορούσε να τα πάρει κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι που μπορεί να παραγγείλουν τα ίδια. Από όσο γνωρίζω τα δεσμεύουν για 2 εβδομάδες στο κατάστημα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν βοηθάς και πολύ την κατάσταση έτσι όμως, καθώς έχεις δεσμεύσει τα προϊόντα, τα οποία αν ΔΕΝ σκοπεύεις να τα πάρεις τότε θα μπορούσε να τα πάρει κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι που μπορεί να παραγγείλουν τα ίδια. Από όσο γνωρίζω τα δεσμεύουν για 2 εβδομάδες στο κατάστημα.

Πλάκα κάνεις; Και εγώ από 24/11 ήρθε 8/1 τι να πάω να παραλάβω; Είχαμε 2023 και τώρα έχουμε 2024. Τα πήρα από αλλού.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...