tounion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Θέλουνε και κόστος εξυπηρέτησης παραγγελίας 50cents τρομάρα τους... Σε παραγγελία από crazy sundays τηλέφωνο με 128GB ROM μου έφεραν το ίδιο τηλέφωνο με 64GB.. τους το στέλνω πίσω, αναγνωρίζοντας το λαθος τους και περιμένω να παραλάβω το σωστό. Έρχεται η παραγγελία κοιτάω και είχανε στείλει πάλι λάθος το 64GB... Πόσο ταλέντο θέλει για να το κάνεις αυτό, αν δεν είναι σκόπιμη κοροϊδία.... 2
Gulik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, tounion είπε Πόσο ταλέντο θέλει για να το κάνεις αυτό, αν δεν είναι σκόπιμη κοροϊδία.... Ελπίζω να κατάλαβες αμέσως ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ το έκαναν επίτηδες. Έχει συμβεί και σε συγγενικό μου πρόσωπο το Νοέμβρη, οπότε δεν είναι τυχαίο γεγονός (μία στο εκατομμύριο που λέμε).
tounion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, Gulik said: Ελπίζω να κατάλαβες αμέσως ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ το έκαναν επίτηδες. Έχει συμβεί και σε συγγενικό μου πρόσωπο το Νοέμβρη, οπότε δεν είναι τυχαίο γεγονός (μία στο εκατομμύριο που λέμε). Εννοείται... Γι αυτό και πήρα τα λεφτά επιστροφή επιτόπου και έφυγα .. Για μένα το eshop έφαγε Χ και προσωπικά δεν πρόκειται να ξανα ψωνίσω από εκεί ... Μπορεί να μην ιδρώσουν ... Απ' έξω περίμεναν δέκα άτομα να παραλάβουν αλλά εγώ δεν μπαίνω ούτε καν στον κόπο να μπαίνω στο σάιτ τους 1
zanskou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 εμένα πάντως εδώ και πόσα που έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες δεν μου έχει συμβεί πότε κάτι τέτοιο.
tounion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, zanskou said: εμένα πάντως εδώ και πόσα που έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες δεν μου έχει συμβεί πότε κάτι τέτοιο. Ούτε σε εμένα είχε συμβεί εδώ και 15 χρόνια .. ποιο είναι το νόημα να μας λες τώρα αυτό ? συνέχιζε να ψωνίζεις Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από tounion
gokuthelegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, zanskou είπε εμένα πάντως εδώ και πόσα που έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες δεν μου έχει συμβεί πότε κάτι τέτοιο. 59 λεπτά πριν, tounion είπε Ούτε σε εμένα είχε συμβεί εδώ και 15 χρόνια .. ποιο είναι το νόημα να μας λες τώρα αυτό ? συνέχιζε να ψωνίζεις Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μου έχει συμβεί και εμένα προσωπικά, να έρχονται άμεσα παραγγελίες ενώ σε άλλους καθυστερούν. Το θέμα είναι τι συμβαίνει στη πλειοψηφία.
tounion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 9 minutes ago, gokuthelegend said: Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μου έχει συμβεί και εμένα προσωπικά, να έρχονται άμεσα παραγγελίες ενώ σε άλλους καθυστερούν. Το θέμα είναι τι συμβαίνει στη πλειοψηφία. Εσύ κατάλαβες ότι γράφω για παραγγελία που καθυστέρησε ?
andreaspA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Παντως διαπιστωμενα οι παραγγελιες με ενα αντικειμενο, ερχονται την επομενη στο Μαρουσι. Οι παραγγελιες με παραπανω απο ενα αντικειμενα αργουν ή δεν ερχονται και ποτε. Εχω παραγγελια εδω και 2 μηνες. Το προιον ηταν σε ελλειψη. Ηρθε και μου ηρθε ειδοποιηση. Το ξαναεριξα παραγγελια και μου ηρθε με την νεα παραγγελια. Η παλια ακομα ειναι κρεμασμενη. 1
Klausx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μην κάνετε το λάθος και προπληρώσετε, μάλλον ξεστοκάρουν αφού το μάρκετινγκ σπαμαρει καθημερινά καινούριες "προσφορές", έχω στείλει email καμία απάντηση. 1
mindreader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, Klausx said: Μην κάνετε το λάθος και προπληρώσετε, μάλλον ξεστοκάρουν αφού το μάρκετινγκ σπαμαρει καθημερινά καινούριες "προσφορές", έχω στείλει email καμία απάντηση. Περιμενεις παραγγελια, εδω και ενα μηνα; 1
ASFE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Παιδια οπως κραζουμε γενικα τωρα οφειλω να πω οτι 4 παραγγελιες ηρθαν την επομενη ημερα. Μια εκανε 2 ημερες που στο site ελεγε Παραδοση σε 2-3 εργασιμες.
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, ASFE είπε Παιδια οπως κραζουμε γενικα τωρα οφειλω να πω οτι 4 παραγγελιες ηρθαν την επομενη ημερα. Μια εκανε 2 ημερες που στο site ελεγε Παραδοση σε 2-3 εργασιμες. Ποσα προιοντα ειχε η καθε μια μεσα?
atpanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Klausx είπε Μην κάνετε το λάθος και προπληρώσετε, μάλλον ξεστοκάρουν αφού το μάρκετινγκ σπαμαρει καθημερινά καινούριες "προσφορές", έχω στείλει email καμία απάντηση. Έχω ακόμα δηλαδή.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα