Gulik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Εγώ πάντως για την κοροιδία που υφίσταμαι εδώ και μια εβδομάδα με παραγγελία που το 1 από τα 4 προιοντα που ηταν σε αναμονη αρχικα και αφοτου ειναι διαθεσιμο εδω και μια εβδομάδα και παρά τα επανειλημμένα τηλεφωνήματά μου δεν εχουν όχι αποστείλει την παραγγελία αλλα δεν εχουν καν συγκεντρώσει τα σχετικά προιοντα στην αποθήκη τους, έκανα καταγγελία για ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Πολύ ορθά έπραξες, η κοροϊδία τους εδώ και κάτι εβδομάδες, μην πω μήνες, απ'αρχής μάλιστα του "χαρατσιού" των 50 cents ανά παραγγελία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Gulik είπε Πολύ ορθά έπραξες, η κοροϊδία τους εδώ και κάτι εβδομάδες, μην πω μήνες, απ'αρχής μάλιστα του "χαρατσιού" των 50 cents ανά παραγγελία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δυστυχώς. Ειμαι διατεθημένος να τους δωσω και 3 ευρω ανα παραγγελία εαν τηρησουν την δεσμευση τους για τους αναφερομενους χρονους παραδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillBanner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Update: Μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα (γίνονται και θαύματα) και μου γράφουν το παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε mail newsletter Και εχει μια προσφορά αυτο https://www.e-shop.gr/set-doroy-str8-deo-spray-fr34k-150ml-afrol-250ml-p-ANA.PRC2116 το οποιο με τον κωδικο βγαίνει 5.90 + το 50λεπτο πάει 6,40 ενώ κανονικα χωρις το κουπόνι κάνει 6.45 . Μιλάμε οτι μας έχουν για χαζούς. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Vaggelisnaoum 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Vaggelisnaoum είπε Μου ήρθε mail newsletter Και εχει μια προσφορά αυτο https://www.e-shop.gr/set-doroy-str8-deo-spray-fr34k-150ml-afrol-250ml-p-ANA.PRC2116 το οποιο με τον κωδικο βγαίνει 5.90 + το 50λεπτο πάει 6,40 ενώ κανονικα χωρις το κουπόνι κάνει 6.45 . Μιλάμε οτι μας έχουν για χαζούς. εδώ τα ΣΜ και καλά σου έδιναν 1+1 δώρο ενώ αν τα αγόραζες ξεχωριστά θα τα έπαιρνες φτηνότερα και εσύ αναρωτιέσαι για το eshop? στην Μπανανία που ζούμε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Πρώτη φορά απ'όσο θυμάμαι καθυστερεί κσι σε μένα παραγγελία σε άμεσα διαθέσιμο είδος. Προτελευταία παραγγελία ηταν 20/11 και στάλθηκε την επόμενη, η τελευταία έγινε Δευτέρα και δεν έχει σταλεί ακόμα. Είναι ξαι για δώρο, πιστεύω να προλάβω τις γιορτές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Εγω απο την αλλη pc build ολα οπότε μου είπαν κ service που χρειάστηκε 1 εργασιμη εκανε στο σέρβις μετά απο 4 μερες παρέλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis112 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, BillBanner είπε Update: Μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα (γίνονται και θαύματα) και μου γράφουν το παρακάτω. Τυποποιημένη απάντηση. Εμένα το ιδιο λέγανε τηλεφωνικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teogin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Ἐγῶ πάντως σήμερα ἔλαβα καρτούλα RX 580 8 GB ἀπὸ τὸ Aliexpress μὲ 47 ευρώ καὶ παίζει περίφημα. Περιμένετε ἐσεὶς τὸ e-shop! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sakis112 είπε Τυποποιημένη απάντηση. Εμένα το ιδιο λέγανε τηλεφωνικά.. Σε κάθε τηλεφωνημά μου το ίδιο μου ελεγαν. Εμεις είμαστε τηλεφωνικό κέντρο και στείλαμε ειδοποιηση για προτεραιότητα της παραγγελίας σας στην αποθηκη. Δεν μπορούμε να κανουμε τιποτε αλλο αλλα δεν σας δινουμε και επιλογή να κανετε και εσεις τιποτε αλλο. Για περισσοτερα καλέστε το τμημα παραπονων. Η αποθηκη δεν εχει εντολές να ακολουθει σειρα προτεραιότητας. Μου το ειπαν ξεκαθαρα. Η αποθηκη εχει εντολη να βγαλει οσα περισσοτερα πακετα μπορει ανα ημερα. Τιποτε αλλο. Τυχαια η εξυπηρετησή σας. Καποιοι εχουν περισσοτερο τυχη και καποιοι οχι. Ξαναλεω οτι δεν ηταν ετσι το e-shop. Δυσκολα θα ξαναπαραγγείλω κατι από αυτους. Εαν μετρησω τον χρόνο που ξόδεψα μου κοστίζει περισσοτερο. Δεν βαζω και την ψυχικη οδυνη να μαλώνεις με αντιπροσωπους στο τηλεφωνικο που αληθεια ειναι δεν μπορουν να κανουν και κατι παραπανω. 14 ώρες πριν, zio10 είπε Πρώτη φορά απ'όσο θυμάμαι καθυστερεί κσι σε μένα παραγγελία σε άμεσα διαθέσιμο είδος. Προτελευταία παραγγελία ηταν 20/11 και στάλθηκε την επόμενη, η τελευταία έγινε Δευτέρα και δεν έχει σταλεί ακόμα. Είναι ξαι για δώρο, πιστεύω να προλάβω τις γιορτές! Εμενα η παραγγελία ήταν από τις 26.11 με 3/4 ειδη διαθέσιμα και το 4ο εγινε διαθεσιμο την προηγουμενη Παρασκευη. Δεν ειχαν καν συγκεντρωσει τα προιοντα μεχτι χτες με καθημερινα τηλεφωνηματα και πιεσεις. Το 3ο προιον ηταν ηδη σε έλειψη χωρις επιλογή για παραγγελια. Ευτυχως φανηκε ότι το ειχαν κρατησει για την παραγγελια μου αλλα μην το δενετε κομπο οτι αυτο ειναι δεδομενο (αν και θα επρεπε). Τελικά μετά την ενημέρωση μεσω email για επίσημη καταγγελία και αρκετη φασαρία στα τηλέφωνα η παραγγελία φάνηκε να εχει αποσταλεί χτες στις 22:45 και σήμερα ήρθε ειδοποίησ ότι ειναι έτοιμη για παραλαβή από το καταστημα της Λαρισας (!!!) Η επώνυμη καταγγελία έγινε (δεν θα την ελαβαν βεβαια) και σαφεστατα ότι μετα απο μια βδομαδα 10 τηλεφωνα και emails έστειλαν τελικά ως ώφειλαν την παραγγελία (με καθυστερηση) δεν αλλάζει το γεγονός στο οποίο στηριζεται η καταγγελία και η οποία θα παραμεινει. Επειδη ήταν για δωρα καιγόμουνα κι εγω να μην ρεζιλευτω στα παιδια. Αλλα δεν περιμενα οτι θα κοντεψουν να κανουν πανω απο μηνα εαν τους αφηνα... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiim_P Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Και τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα πρέπει να καθόμαστε να γράφουμε καταγγελίες και mail και τηλέφωνα για να τους πείσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά ώστε να τους δώσουμε τα λεφτά μας; Ρε πάμε καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δοκιμαστε καντε παραγγελια με ενα προιον. Θα ερθει αμεσα. Αποδεδειγμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tario Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Αύριο κλείνω μήνα απ' την παραγγελία 3 προϊόντων!!! Δεν θα πάω να τα πάρω. Κάπως παράγινε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Η δικιά μου τελικά προχώρησε προς αποστολή την πέμπτη μέρα, λογικά αύριο-μεθαυριο θα παραλαβω με box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Εγω τι να πω ειμαι απο τους τυχερούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα