Nabuko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Έψαξα να βρω κάποιον πρόσφατο ισολογισμό για να δω πως τα πηγαίνει η εταιρία αλλά τζίφος 4
Basketikos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με το να πληρώνεις την ΔΕΗ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από Basketikos_
mechpanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έψαξα να βρω κάποιον πρόσφατο ισολογισμό για να δω πως τα πηγαίνει η εταιρία αλλά τζίφος https://publicity.businessportal.gr/company/140255501000 Αναφορά σε κείμενο Ημερομηνία Αναστολής Καταχώρησης Αιτία Αναστολής Καταχώρησης 04/07/2023 Ο υπόχρεος δεν έχει δημοσιεύσει εμπρόθεσμα στο ΓΕΜΗ τις ετήσιες οικονομικές του καταστάσεις 2021 εφόσον απαιτείται 1 1
mr.Vox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε Πήγαινε Βόρεια προάστια, Π. Ψυχικό Εκάλη κτλ. Επίσης Πανόραμα Βούλας, Βουλιαγμένη. Το λένε πολλοί. Δεν είναι όλοι κάτοικοι Αγ. Παντελεήμωνα και κυρίως δεν χρησιμοποιούν καλοριφέρ λαδιού και Κουμτέλες. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από mr.Vox
Basketikos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Πήγαινε Βόρεια προάστια, Π. Ψυχικό Εκάλη κτλ. Επίσης Πανόραμα Βούλας, Βουλιαγμένη. Το λένε πολλοί. Φεν είναι όλοι κάτοικοι Αγ. Παντελεήμωνα και κυρίως δεν χρησιμοποιούν καλοριφέρ λαδιού και Κουμτέλες. Υπάρχουν διάφορα σενάρια εδώ, που χωρίζονται ανάλογα με το αν έχεις ή όχι λεφτά και αν ξέρεις περί του κόστους θέρμανσης ή όχι. Οι άνθρωποι που: α) έχουν λεφτά, β) γνωρίζουν τα περί κόστους θέρμανσης και γ) συνεχίζουν να αδιαφορούν αν θα ζεσταίνονται με μη αποδοτικούς τρόπους θέρμανσης, είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι. Ακόμα και ένας λεφτάς που θα ενημερωθεί από κάπου, μετά θα ενδιαφερθεί να κάνει οικονομία, απλά αγοράζοντας και βάζοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Τα λεφτά πάνε στα λεφτά, οπότε αυτοί καταλαβαίνουν μια χαρά τι να κάνουν. Δεν έχουν ανάγκη. Αλλά επειδή εδώ φαντάζομαι δεν εμπίπτουμε σε τέτοιες κατηγορίες, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί άνθρωποι λογικά θέλουμε να κάνουμε οικονομία, απλά ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς έχει άγνοια περί του τι συμφέρει και τι όχι. Οπότε, σε αυτό το πλαίσιο έγραψε ό,τι έγραψε ο @mechpanos στον @sakis112. Και φαντάζομαι ότι τον ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Ιδίως αν δεν έχει λεφτά για ξόδεμα.😉 1
thunderking Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Από το καλοκαίρι έχει πρόβλημα το e-shop. Πολλές ακυρώσεις και μεγάλες αναμονες σε παραγγελίες. Δυστυχώς μεγάλωσε ο όγκος παραγγελιών και έχουν καεί εκεί στις αποθήκες .... Έχει χαθεί η μπάλα
mindreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Το εχουν σε κακο, να κανουν καμια προσληψη.... 3
Basketikos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Το εχουν σε κακο, να κανουν καμια προσληψη.... Οι προσλήψεις φέρνουν γρουσουζιά δεν το ξέρεις;😝 2
mr.Vox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε Υπάρχουν διάφορα σενάρια εδώ, που χωρίζονται ανάλογα με το αν έχεις ή όχι λεφτά και αν ξέρεις περί του κόστους θέρμανσης ή όχι. Οι άνθρωποι που: α) έχουν λεφτά, β) γνωρίζουν τα περί κόστους θέρμανσης και γ) συνεχίζουν να αδιαφορούν αν θα ζεσταίνονται με μη αποδοτικούς τρόπους θέρμανσης, είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι. Ακόμα και ένας λεφτάς που θα ενημερωθεί από κάπου, μετά θα ενδιαφερθεί να κάνει οικονομία, απλά αγοράζοντας και βάζοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Τα λεφτά πάνε στα λεφτά, οπότε αυτοί καταλαβαίνουν μια χαρά τι να κάνουν. Δεν έχουν ανάγκη. Αλλά επειδή εδώ φαντάζομαι δεν εμπίπτουμε σε τέτοιες κατηγορίες, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί άνθρωποι λογικά θέλουμε να κάνουμε οικονομία, απλά ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς έχει άγνοια περί του τι συμφέρει και τι όχι. Οπότε, σε αυτό το πλαίσιο έγραψε ό,τι έγραψε ο @mechpanos στον @sakis112. Και φαντάζομαι ότι τον ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Ιδίως αν δεν έχει λεφτά για ξόδεμα.😉 Αν πας στο νήμα με τα ρολόγια θα δεις πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Άλλοι βολεύονται με ρολόγια των 20 ευρώ και άλλο μας λένε για την παραγγελία τους στην Rolex. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα φθηνά ρολόγια τα ηλεκτρονικά μπορεί να είναι και πιο ακριβείας από το πανάκριβο Rolex ή IWC. Εγώ είμαι της πρώτης κατηγορίας. Άλλο όμως το νήμα με τα ρολόγια και άλλο αυτό για το e-shop. Καταλήγω εδώ ότι υπάρχουν πολλές κατηγορίες αναγνωστών στα forum. Όσο για τα καλοριφέρ λαδιού αυτά δημιουργούν μια θερμική άνεση στον χώρο. σε σχέση με ένα κλιματιστικό αλλά καταναλώνουν. Πρότεινα το συγκεκριμένο γιατί αντίστοιχο επώνυμο το πουλάνε στα διπλά χρήματα. Οπότε ο καθένας αναλόγως με την τσέπη του τα ζυγίζει και αποφασίζει. Ένα διάστημα που το ρεύμα δεν ήταν τόσο ακριβό δεν το πολυσκεφτόμαστε. 1
Basketikos_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμφωνούμε αλλά εν μέρει (άλλο τα ρολόγια και άλλο μια πρώτη ανάγκη). Όμως ας μην το συνεχίσουμε άλλο εδώ, μιας και είμαστε off-topic. Νομίζω καταλάβαμε ο ένας το πνεύμα του άλλου.😉 Σε κάθε περίπτωση, ας περάσει ο φίλος @sakis112 από τα κατάλληλα τόπικ αν τον εδιαφέρει να μάθει γιατί δε συμφέρει μια τέτοια αγορά. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από Basketikos_
Painmaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ισχύει αυτό μια χαρά γρήγορα έρχονται. 1
giodoul Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δε ξέρω αν το γνωρίζετε ή αν κάποιος νωρίτερα το ανεφερε,άλλα από 1-12-2023 το e-shop.gr άρχισε να χρεώνει 0,50€ ανά παραγγελία, επειδή λέει έχει πολλές παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται και είχε τη φαεινή ιδέα να χρέωση αυτούς που τις παραλαμβανουν.Μαλλον κάτι δεν πάει καλα,καλά, την τελευταία φορά επί κρίσης που την γλιτωσε,τώρα δε ξέρω τι συμβαίνει. Κάποια εξαγορά θα σκασει. 1
Vaggelisnaoum Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Πρόσληψη το eshop ? We dont do that here . Τα ιδια ατομα βλέπω εδω κ χρονια και οι παραγγελίες πενταπλάσιες
mindreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, giodoul said: Δε ξέρω αν το γνωρίζετε ή αν κάποιος νωρίτερα το ανεφερε,άλλα από 1-12-2023 το e-shop.gr άρχισε να χρεώνει 0,50€ ανά παραγγελία, επειδή λέει έχει πολλές παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται και είχε τη φαεινή ιδέα να χρέωση αυτούς που τις παραλαμβανουν.Μαλλον κάτι δεν πάει καλα,καλά, την τελευταία φορά επί κρίσης που την γλιτωσε,τώρα δε ξέρω τι συμβαίνει. Κάποια εξαγορά θα σκασει. Και πως θα χρεωσει καποιον που δεν παει να παραλαβει την παραγγελια; Θα τον 'προσαγει' φρουρουμενο στο ταμειο του να του πληρωσει το 50λεπτο; Οπως εχω πει και εγω πριν μερες, η κινηση αυτη, μονο ως κινηση απελπισιας μπορει να νοηθει, μιλαμε για φαεινη ιδεα απο αλλο εξωγηινο πλανητη, που δεν υπαρχει περιπτωση οχι να τους βοηθησει, αλλα μιλαμε οτι εγγυημενα θα τους βλαψει. Μου θυμιζει κατι δημαρχαιους που πανε και βαζουν στα ψηφοδελτια τους κατι 'ονοματα' αλλα μιλαμε για πολυ 'φθαρμενα', διχως να καταλαβαινουν οτι η φθορα που παιρνουν ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το οποιο ψηφοθηρικο οφελος....βλεπει ο κοσμος τετοια μουτρα ορισμενων και κοβει περα... Αν ειχα τετοιο υπαλληλο να μου κανει τετοια εισηγηση, αν μπορουσα θα τον εστελνα σε γκουλαγκ της σιβηριας να σπαει τα νταμαρια ολη μερα...κατι τετοιοι καταστρεφουν επιχειρησεις και κοσμο, φυσικα με ευθυνη αυτων που τα αποδεχονται. Εχω δε κρανιωθει τοσο πολυ με αυτη την κινηση, που ακομη και οταν θα κοψει το 50λεπτο, γιατι θα το κοψει, δεν μπορω να ξεχασω ευκολα τη μλκια που εκαναν και θα με ξαναδουν αν υπαρχουν, μετα απο πααραααα πολυ καιρο. Το ξεφτιλισαν κυριολεκτικα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από mindreader 3
SeNNinhA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως για την κοροιδία που υφίσταμαι εδώ και μια εβδομάδα με παραγγελία που το 1 από τα 4 προιοντα που ηταν σε αναμονη αρχικα και αφοτου ειναι διαθεσιμο εδω και μια εβδομάδα και παρά τα επανειλημμένα τηλεφωνήματά μου δεν εχουν όχι αποστείλει την παραγγελία αλλα δεν εχουν καν συγκεντρώσει τα σχετικά προιοντα στην αποθήκη τους, έκανα καταγγελία για ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Οι απαντησεις τους ηταν ότι εχουν φόρτο εργασίας και ότι τελικά η αποθήκη δεν εχει εντολές να τηρεί σειρά προτεραιότητας αλλα να στέλνει τυχαία τα πακέτα (αρκεί να φύγουν πακετα από την αποθηκη). Το ενα προιον απο τα 4 που πριν 21 ημερες ήταν διαθεσιμο δεν ειναι πια διαθεσιμο και φυσικά υπαρχει παντα η σοβαρή πιθανοτητα τα προιοντα που ηταν για την παραγγελία μου να τα στειλουν αλλου και να ξεμείνω μπουκαλα με επιστροφη χρηματων.. Οι προιστάμενοι κρυβονται (ακομα περιμενω επικοινωνια ή email...) και γενικά ενα μπαχαλο. Δεν ηταν ετσι το e-shop. Δεν εχω προβλημα να με χρεωσουν αλλα ωφείλουν να με εξυπηρετησουν σωστά και με προτεραιότητα. Γι αυτό λοιπον και η επωνυμη καταγγελία στην προστασια του καταναλωτη. Ξερω οτι δεν θα ιδρωσει κανενος το αυτι αλλα εαν εξακολουθουμε να ειμαστε προβατα και δεν το προσπαθησουμε δεν θα αλλαξει κατι. Αντιθετως καθε τοσο και χειροτερα. Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει αυτοματοποιημενη διαδικασια πια. Επωνυμα ή και ανωνυμα. Καταγγελία καταναλωτή - Gov.gr (www.gov.gr) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα