storm13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Και εγω ευχαριστημενος ημουνα με το eshop αλλα τελευταιες παραγγελιες καθυστερουν παρα πολυ και σου χρεωνουν και 50 λεπττα ανα παραγγελια ,που παλια δεν χρεωναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Με το σέρβις pc εχει κανενας εμπειρία ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mahair7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, PadPoet είπε Δεν έβρισκα σχετικό topic οπότε άνοιξα εγώ. Τι φάση με τις παραγγελίες του E-shop; Είχα κάνει παραγγελία από τις 13 Νοεμβρίου, τελικά έφτασε πριν μερικές μέρες στα μέρη μου, και όταν καλώ τον αριθμό του τοπικού καταστήματος που μέχρι τώρα συνδεόμουν κατευθείαν, τώρα με βάζει αναμονή στο τηλεφωνικό και είμαι ο πελάτης 20+ στην αναμονή με χρόνο αναμονής 25 λεπτά... Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος/η κάτι παρόμοιο; Πληρωμενη παραγγελια απο 19/11. Μιλησα την Δευτερα (μετα απο πολυ μεγαλη αναμονη) με υπαλληλο και μου ειπε ''ναι οντως εχει αργησει παρα πολυ - θα ενημερωσω τις αποθηκες κτλ.'' Παρασκευη σημερα και δεν φαινεται κατι στον οριζοντα... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από mahair7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaragouniS13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, verylife78 είπε τιποτα δεν εχουν παθει οι μεταφορικες ... το κακο σας το κεφαλι εχει παθει που οτι σας βαλουν οι μεγαλοι κανετε μοκο και το πληρωνεται και πατε στα μικρομαγαζα να βγαλετε ολο το χτικο σας και την καλοσυνη σας... ζητατε καλυτερες τιμες λες και ο εμπορος ειναι το παραπαιδι σας και μπορει να κανει εκπτωσεις ετσι γιατι του το ζητας εσυ... γελαω πολυ με τους ελληνικους εμπορακους να ξερεις, ψωνιζουν σκατουλες στο τεμου 5 ευρω το κοματι και τις πουλανε 30 στον λαουτζικο εδω τωρα ας κατσουν να κλαψουν που το πηρε πρεφα και η κουτση μαρια και παραγγελνει απο τεμου οτι βρει :^) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, darkmatinee είπε Δεν το έμαθες από μένα, αλλά μπορείς και στις μεγάλες αλυσίδες να κάνεις παζάρια Επίσης καλό είναι να βάζουμε που και που τόνους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έρχονται μετά από την PISA και μας κράζουν 😛 Ναι φιλε θα κανεις παζαρια στα 300-500-1000€ οχι να πηγαινεις για να παρεις ενα μπουφαν στα 67€ και να ζητας καλυτερη τιμη και να πηγαινεις στο intimissimi και να σκας 30 για ενα βρακι και 0.30€ η σακουλα και να μην βγαζεις ουτς φωνηεν. ΥΓ εχω περασει την ηλικια των test PISA Οποτε δεν τιθεται θεμα, δε με βολευει καθολου να βαζω τονους στο πληκτρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 On 27/11/2023 at 21:04, verylife78 said: τα σχολια που εχει ειναι μονο τα καλα... εχω κανει τουλαχιστον 3 σχολια τα οποια δεν εμφανιστηκαν ΠΟΤΕ !!! γιατι? γιατι πολυ απλα εβαλα 1 και φυσικα το αιτιολογησα Και σε εμένα μία από τα ίδια. On 08/12/2023 at 17:46, darkmatinee said: Δεν το έμαθες από μένα, αλλά μπορείς και στις μεγάλες αλυσίδες να κάνεις παζάρια Μπορείς δηλαδή να πας ΠΛΑΙΣΙΟ/PUBLIC/ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και να παζαρέψεις με τον πωλητή π.χ. την τιμή ενός laptop; Το έχεις κάνει και έπιασε; Μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Και σε εμένα μία από τα ίδια. Μπορείς δηλαδή να πας ΠΛΑΙΣΙΟ/PUBLIC/ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και να παζαρέψεις με τον πωλητή π.χ. την τιμή ενός laptop; Το έχεις κάνει και έπιασε; Μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό. Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ σε κάποια προϊόντα γινόταν και online. Στα άλλα στο Πλαίσιο μπορείς να ζητήσεις καλύτερη τιμή. Πχ σε ένα UPS που αγόρασα στο Πλαίσιο του είπα κάνε μια καλύτερη τιμή γιατί το βρήκα το ίδιο φθηνότερα αλλού αλλά να μην τρέχω τώρα. Ρώτησε ο πωλητής τον προϊστάμενο και μου την έκανε. Όλα αυτά χωρίς κλάψες. Με έναν απλό διάλογο. Μην περιμένεις όμως πολλά πράγματα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από mr.Vox 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Και σε εμένα μία από τα ίδια. Μπορείς δηλαδή να πας ΠΛΑΙΣΙΟ/PUBLIC/ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και να παζαρέψεις με τον πωλητή π.χ. την τιμή ενός laptop; Το έχεις κάνει και έπιασε; Μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό. Λαθος διαθεσιμότητα σε οθόνη περίμενω 20+ μέρες για τα public, τους ειπα να μου δώσουν την ίδια αλλα 27 ιντσών που ειναι διαθέσιμη κ δεν δέχονται με καλύτερη τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Σα να σερνεται λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikoka Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Παραγγελία από 26/11 τριών διαθέσιμων ειδών, η κατάσταση τώρα "σε εξέλιξη". Σε e-mail στις 11/12 το πρωί, καμία απάντηση μέχρι τώρα. Τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι "Ναι, το ξέρω ότι έχουμε αργήσει, φόρτος εργασίας μπλα, μπλα θα ειδοποιήσω να μπει σε προτεραιότητα". Στο αρχείο του λογαριασμού μου η πρώτη παραγγελία που φαίνεται, είναι από το 2009 και ποτέ δεν ήταν στην περιοχή μου (Αθήνα) σε περισσότερο από 2-3 εργάσιμες ημέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Πηγα παρελαβα σημερα την παραγγελια μου απο τα crazy sundays, Οχι το προχθεσινα μην χαιρεστε😋 Μιλησα με το παιδι εκει, μου λεει οτι τωρα με τις γιορτες θα χειροτερεψει η κατασταση, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Εγω να πω την εμπειρία μου στο servive έφτασε σήμερα κ ηδη σήμερα το έφτιαξαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα, να πω κ εγω την εμπειρια μου, σε παραγγελια της 12ης νοεμβριου, σε 3 διαθεσιμα προιοντα, παρελαβα την τεταρτη 6 δεκεμβριου, μια χαρα, ουτε μηνα δηλαδη! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από koproli8os 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Έφυγε απο Αθήνα χθες κ σήμερα Καλαμάτα, δεν ξέρω τι φάση είμαι απο τους τυχερούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Δε φτάνει που ξεκίνησε νταβατζιλίκι με χαράτσι 0,50€ ανά παραγγελία το κιτρινομάγαζο -υποτίθεται για καλύτερη εξυπηρέτηση😆-, ακριβώς από τότε έχουν αρχίσει καθυστερήσεις παραγγελιών που πρώτη φορά βλέπω από αυτούς. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Εξαρχής όλο αυτό με το χαράτσι με υποψίασε ότι έχουν οικονομικά θέματα και πάνε να μαζέψουν ό,τι μπορούν. Οι καθυστερήσεις εντείνουν τις υποψίες μου. Και διάβασα και τέτοιες φήμες. Έχετε ακούσει τίποτα; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Basketikos_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα