Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τιποτα δεν εχουν παθει οι μεταφορικες ... το κακο σας το κεφαλι εχει παθει που οτι σας βαλουν οι μεγαλοι κανετε μοκο και το πληρωνεται και πατε στα μικρομαγαζα να βγαλετε ολο το χτικο σας και την καλοσυνη σας... ζητατε καλυτερες τιμες λες και ο εμπορος ειναι το παραπαιδι σας και μπορει να κανει εκπτωσεις ετσι γιατι του το ζητας εσυ...

• Sad 1
  • Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, verylife78 είπε

τιποτα δεν εχουν παθει οι μεταφορικες ... το κακο σας το κεφαλι εχει παθει που οτι σας βαλουν οι μεγαλοι κανετε μοκο και το πληρωνεται και πατε στα μικρομαγαζα να βγαλετε ολο το χτικο σας και την καλοσυνη σας... ζητατε καλυτερες τιμες λες και ο εμπορος ειναι το παραπαιδι σας και μπορει να κανει εκπτωσεις ετσι γιατι του το ζητας εσυ...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν προϊόντα πχ αντάπτορες, καλώδια, που δύσκολα βρίσκεις ειδικά επαρχία. Ο άλλος σε τοπικό μαγαζί ζητάει 10 ευρώ για ένα καλώδιο RCA ή 20 ευρώ για ένα καλώδιο HDMI ενώ δεν έχει πάνω από 5. Σου πουλάει και ένα παραμύθι περί διαφορετικής ποιότητας. Όπου μας συμφέρει αγοράζουμε. Όσο για τα 50 λεπτά και μένα δεν μου αρέσει.

Μακάρι όμως το e-shop να συνεχίσει να λειτουργεί ώστε να έχουμε επιλογές.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έβρισκα σχετικό topic οπότε άνοιξα εγώ. Τι φάση με τις παραγγελίες του E-shop;

Είχα κάνει παραγγελία από τις 13 Νοεμβρίου, τελικά έφτασε πριν μερικές μέρες στα μέρη μου, και όταν καλώ τον αριθμό του τοπικού καταστήματος που μέχρι τώρα συνδεόμουν κατευθείαν, τώρα με βάζει αναμονή στο τηλεφωνικό και είμαι ο πελάτης 20+ στην αναμονή με χρόνο αναμονής 25 λεπτά...

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος/η κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Ένα καλώδιο παρήγγειλα πριν 10 ημέρες, με χρόνο παράδοσης 2-3 ημέρες, ακόμα περιμένω χωρίς καμία ειδοποίηση. 

• Sad 1
Δημοσ.

Μήπως όλοι εσείς κάνατε παράπονο για τα .50 η κάνατε παραγγελία πριν μπει το ποσό αυτό?

Και εξυπηρετούν εμάς που δινουνε τα .50?

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Tlykog said:

Κάποιο θέμα υπάρχει. Άσε που έβαλαν και επιπλέον κόστος εκτέλεσης παραγγελίας 0,50€...

Όχι απλά θέμα, ΘΕΜΑΤΑΡΑ. Η παραγγελία μου είχε κολλήσει 2μιση εβδομάδες στο "συγκέντρωση προϊόντων", ήταν 6 μέρες καθοδόν και τώρα που ήρθε δεν λειτουργεί το τοπικό τηλέφωνο να συννενοηθώ με τα παιδιά στο κατάστημα πότε να περάσω να παραλάβω επειδή είναι πράγματα ογκώδη.

• Like 1
Δημοσ.

Τρίτη βράδυ παραγγελία από stock house . 

Τετάρτη το στείλανε , χθες παρέλαβα με box  now Θεσσαλονίκη .

Με box νομίζω έχουν βελτιώσει πολύ τους χρόνους τους . 

• Like 1
Δημοσ.

Με τους χρόνους και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ούτε στις παραγγελίες, ούτε στο τηλ. κέντρο όταν τους έχω χρειαστεί (αρκετές φορές), πρόσφατα κιόλας με μία παραγγελία μου, συνήθως στο 5λεπτο εξυπηρετούν. Σχετικά με το 0.50€ δεν συμφωνώ όμως. Τι πάει να πει έξτρα κόστος εξυπηρέτησης, που μάλιστα άλλαξαν την περιγραφή μετά το κρα που έπεσε. 

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη δηλαδη...Ειναι νομιμο αυτο το 0.50 κοστος εξυπηρερτησης?Το αυτονοητο δεν ειναι να σε εξυπηρετησουν.Οτι τον καπνισει τον καθενα βαζει και ενα κοστος

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, verylife78 είπε

Άλλαξε πλευρό φίλε...

Αγορά από Κίνα μαζί με μεταφορικά για συγκεκριμένο προϊόν, κόστος 1,5€.

Την ίδια αγορά από aliexpress έκανε και το κατάστημα της συνοικίας...

Και αυτός το αγόρασε το κομμάτι 1,5€ μαζί με μεταφορικά...

Το πωλούσε στα 8€ με μπόλικη παπατζα για την ποιότητα του που είναι καλύτερη από τα κινέζικα...

Ο κόσμος ξύπνησε...

• Like 7
Δημοσ.
18 hours ago, verylife78 said:

Δεν το έμαθες από μένα, αλλά μπορείς και στις μεγάλες αλυσίδες να κάνεις παζάρια :)

Επίσης καλό είναι να βάζουμε που και που τόνους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έρχονται μετά από την PISA και μας κράζουν 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...