Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, Θοδωρής005 said:

Γνωρίζει κανείς αν το eshop εκτος Αττικής με point κανει παράδοση Σάββατο ;

Στο Ηράκλειο Κρήτης πολλές φορές μου έχουν στείλει μήνυμα Σάββατο για παραλαβή

Δημοσ.

εχει καποιος αλλος θεμα με επιστροφη χρηματων

σε παραγγελια 27/10 μεχρι 23/11 δεν παραδωθηκε παρολο που εγινε η καταθεση και ζητησα επιστροφη χρηματων

ωστοσο μεχρι σημερα δεν εχω λαβει την επιστροφη και στο τηλεφωνο με το λογιστηριο μου λενε σημερα εγινε ,χθες εγινε και εγω λεφτα δε βλεπω στο λογαριασμό μου. το ποσο ειναι 1003ευρω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos2004dj είπε

ωστοσο μεχρι σημερα δεν εχω λαβει την επιστροφη και στο τηλεφωνο με το λογιστηριο μου λενε σημερα εγινε ,χθες εγινε και εγω λεφτα δε βλεπω στο λογαριασμό μου. το ποσο ειναι 1003ευρω

Εχουν αρχισει ακομα και υπαλληλοι του eshop να μουρμουρανε οτι με τα 0.5€ κανουν αρπαχτη πριν ριξουν μαυρη πέτρα πίσω τους. Ρε λές????

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Εχουν αρχισει ακομα και υπαλληλοι του eshop να μουρμουρανε οτι με τα 0.5€ κανουν αρπαχτη πριν ριξουν μαυρη πέτρα πίσω τους. Ρε λές????

Δηλαδή τι λουκέτο ;

Δημοσ.

Εντωμεταξυ hardware καταστημα υποτιθεται 7 επεξεργαστες εχει ολους και ολους ουτε καν με παραγγελια

καμια σχεση με τις καλες εποχες του που το ζησαμε

Δημοσ.
12 hours ago, andreaspA said:

Με μισο ευρω τι αρπαχτη να κανεις ; Μονο με παραγγελιες με καταθεση γινεται η αρπαχτη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos2004dj είπε

Με μισο ευρω τι αρπαχτη να κανεις ; Μονο με παραγγελιες με καταθεση γινεται η αρπαχτη

Μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιες ημερησίως.

Δημοσ.

Εγώ την έσβησα με το e shop, διέγραψα bookmarks, βγήκα από τη mailing list, και για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα λυτρωθώ από το ξενύχτι της crazy Sunday. Και όχι δεν είναι μόνο το 0,50€ αλλά οι εκκρεμείς παραγγελίες ένα και πλέον μήνα. Απλά θα ρίξω μια καλύτερη μάτια στο plus4u μιας και οι παραγγελίες τους έρχονται πράγματι σε μια μέρα στα eshop points και δεν έχουν χρέωση εξυπηρέτησης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...