Θοδωρής005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Θοδωρής005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Γνωρίζει κανείς αν το eshop εκτος Αττικής με point κανει παράδοση Σάββατο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 10 minutes ago, Θοδωρής005 said: Γνωρίζει κανείς αν το eshop εκτος Αττικής με point κανει παράδοση Σάββατο ; Στο Ηράκλειο Κρήτης πολλές φορές μου έχουν στείλει μήνυμα Σάββατο για παραλαβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Στο Ηράκλειο Κρήτης πολλές φορές μου έχουν στείλει μήνυμα Σάββατο για παραλαβή Οχι παραλαβή παράδοση στο σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Οχι παραλαβή παράδοση στο σπίτι Νομιζω έχει εξτρα ποσό. Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2023 στις 8:56 ΠΜ, Vaggelisnaoum είπε Νομιζω έχει εξτρα ποσό. Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Θοδωρής005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos2004dj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 εχει καποιος αλλος θεμα με επιστροφη χρηματων σε παραγγελια 27/10 μεχρι 23/11 δεν παραδωθηκε παρολο που εγινε η καταθεση και ζητησα επιστροφη χρηματων ωστοσο μεχρι σημερα δεν εχω λαβει την επιστροφη και στο τηλεφωνο με το λογιστηριο μου λενε σημερα εγινε ,χθες εγινε και εγω λεφτα δε βλεπω στο λογαριασμό μου. το ποσο ειναι 1003ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, nikos2004dj είπε ωστοσο μεχρι σημερα δεν εχω λαβει την επιστροφη και στο τηλεφωνο με το λογιστηριο μου λενε σημερα εγινε ,χθες εγινε και εγω λεφτα δε βλεπω στο λογαριασμό μου. το ποσο ειναι 1003ευρω Εχουν αρχισει ακομα και υπαλληλοι του eshop να μουρμουρανε οτι με τα 0.5€ κανουν αρπαχτη πριν ριξουν μαυρη πέτρα πίσω τους. Ρε λές???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Εχουν αρχισει ακομα και υπαλληλοι του eshop να μουρμουρανε οτι με τα 0.5€ κανουν αρπαχτη πριν ριξουν μαυρη πέτρα πίσω τους. Ρε λές???? Δηλαδή τι λουκέτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Δηλαδή τι λουκέτο ; Πιστόλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Εντωμεταξυ hardware καταστημα υποτιθεται 7 επεξεργαστες εχει ολους και ολους ουτε καν με παραγγελια καμια σχεση με τις καλες εποχες του που το ζησαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos2004dj Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, andreaspA said: Εχουν αρχισει ακομα και υπαλληλοι του eshop να μουρμουρανε οτι με τα 0.5€ κανουν αρπαχτη πριν ριξουν μαυρη πέτρα πίσω τους. Ρε λές???? Με μισο ευρω τι αρπαχτη να κανεις ; Μονο με παραγγελιες με καταθεση γινεται η αρπαχτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nikos2004dj είπε Με μισο ευρω τι αρπαχτη να κανεις ; Μονο με παραγγελιες με καταθεση γινεται η αρπαχτη Μιλαμε για πολλες χιλιαδες παραγγελιες ημερησίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiim_P Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ την έσβησα με το e shop, διέγραψα bookmarks, βγήκα από τη mailing list, και για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα λυτρωθώ από το ξενύχτι της crazy Sunday. Και όχι δεν είναι μόνο το 0,50€ αλλά οι εκκρεμείς παραγγελίες ένα και πλέον μήνα. Απλά θα ρίξω μια καλύτερη μάτια στο plus4u μιας και οι παραγγελίες τους έρχονται πράγματι σε μια μέρα στα eshop points και δεν έχουν χρέωση εξυπηρέτησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Θοδωρής005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα