Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πρωτη φορα, στα χρονια, σκεφτομαι μηπως...σκεφτονται περι λουκετου στο 'πανελλαδικο δικτυο'.

Βασικα, για εμενα το πιο δυνατο χαρτι του eshop, ηταν αυτο.

1) Eshop points παντου στην Ελλαδα και

2) παραλαβη απο το καταστημα τους δωρεαν.

Και γενικως καλες τιμες, αν και αυτο δεν ηταν και παντα απολυτο.

Πλεον ομως, ετσι οπως το πανε, είτε απο βλακεια είτε δεν ειναι αρκετα βιωσιμοι, αρχιζω και σκεφτομαι οτι κατι παει λαθος. Να σημειωσω εδω, οτι εγω δεν πιστεψα οτι δεν παει καλα το eshop, ουτε καν οταν ειχε μπει στον πτωχευτικο νομο!!!!! Συζητουσα με κοσμο που ηξερε πραγματα απο μεσα, και μου ειχαν πει οτι δεν τιθεται θεμα λουκετου. Τωρα ομως, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα.

Απο το σημερινο τους newsletter

spacer.png

Δηλαδη, εντελως δωρεαν παραλαβη, πλεον, δεν υπαρχει. Κακή αρχη εκαναν. Κακη εξελιξη. Ηδη λοιπον, υποσκαπτεται το ενα απο τα δυο πλεονεκτηματα που προανεφερα. Φυσικα, αν δεν το καταργησουν το 0,50, κανεις δεν μας λεει οτι αυριο δεν θα γινει 1 ευρω. Τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα. Γι'αυτους κυριως. Εμας, οκ, ειναι πες για πολλους το 'αγαπημενο' μαγαζι, αλλα αυτα αλλαζουν.

:(

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 4
Δημοσ.

Ο κόσμος που θέλει να αγοράσει κάτι θα αγοράσει, δεν θα σκεφτεί το μισό ευρώ. Ειδικά κάτι σε προσφορά. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος σε ένα σάιτ προσφορών μάλλον το έκαναν για τα κουτιά που μένουν στον παραλήπτη τώρα με το box now. 

Πολύς ντόρος και μποϋκοτάζ για 0.50 ευρώ. Στα σούπερ μάρκετ και αλλού που είναι τρεις φορές χειρότερα όμως τίποτα. Ούτε λόγος για μποϋκοτάζ εκεί ή κάπου αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Για πρωτη φορα, στα χρονια, σκεφτομαι μηπως...σκεφτονται περι λουκετου στο 'πανελλαδικο δικτυο'.

Βασικα, για εμενα το πιο δυνατο χαρτι του eshop, ηταν αυτο.

1) Eshop points παντου στην Ελλαδα και

2) παραλαβη απο το καταστημα τους δωρεαν.

Και γενικως καλες τιμες, αν και αυτο δεν ηταν και παντα απολυτο.

Πλεον ομως, ετσι οπως το πανε, είτε απο βλακεια είτε δεν ειναι αρκετα βιωσιμοι, αρχιζω και σκεφτομαι οτι κατι παει λαθος. Να σημειωσω εδω, οτι εγω δεν πιστεψα οτι δεν παει καλα το eshop, ουτε καν οταν ειχε μπει στον πτωχευτικο νομο!!!!! Συζητουσα με κοσμο που ηξερε πραγματα απο μεσα, και μου ειχαν πει οτι δεν τιθεται θεμα λουκετου. Τωρα ομως, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, σκεφτομαι οτι κατι δεν παει καλα.

Απο το σημερινο τους newsletter

spacer.png

Δηλαδη, εντελως δωρεαν παραλαβη, πλεον, δεν υπαρχει. Κακή αρχη εκαναν. Κακη εξελιξη. Ηδη λοιπον, υποσκαπτεται το ενα απο τα δυο πλεονεκτηματα που προανεφερα. Φυσικα, αν δεν το καταργησουν το 0,50, κανεις δεν μας λεει οτι αυριο δεν θα γινει 1 ευρω. Τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα. Γι'αυτους κυριως. Εμας, οκ, ειναι πες για πολλους το 'αγαπημενο' μαγαζι, αλλα αυτα αλλαζουν.

:(

Καὶ ἀρκετὴ σαβούρα ὄμως! Καταργημένα προϊόντα τὰ ἔχει τὸ e-shop καὶ τὰ πουλά ἀκριβὰ. Πολλῷ δὲ μάλλον στὸ stock house του εἶναι ὅλα πανάκριβα!

23 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Ο κόσμος που θέλει να αγοράσει κάτι θα αγοράσει, δεν θα σκεφτεί το μισό ευρώ. Ειδικά κάτι σε προσφορά. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος σε ένα σάιτ προσφορών μάλλον το έκαναν για τα κουτιά που μένουν στον παραλήπτη τώρα με το box now. 

Πολύς ντόρος και μποϋκοτάζ για 0.50 ευρώ. Στα σούπερ μάρκετ και αλλού που είναι τρεις φορές χειρότερα όμως τίποτα. Ούτε λόγος για μποϋκοτάζ εκεί ή κάπου αλλού. 

Προφανῶς δὲν κατάλαβες! Τὸ πρόβλημά μας δὲν εἶναι μὲ τὶς τιμὲς τῶν προϊόντων!  Ἄν θὲς τὰ παίρνεις, ἄν δὲν θὲς δὲν τὰ παίρνεις!
Τὸ πρόβλημα εἶναι μὲ τὴν χρέωση τῆς διάθεσής σου νὰ παραγγείλεις!
Ἀπὸ τὴν μία σὲ προκαλεῖ νὰ παραγγείλεις ἀκόμη καὶ κάθε ἐβδομάδα (μὲ τὸ Crazy Sunday) καὶ ἀπὸ τὴν ἄλλη σὲ προκαλεῖ νὰ ψωνίζεις καθημερινὰ, μὲ τὶς καθημερινὲς του προσφορὲς!
Δηλαδὴ, κοντολογίς, ἐὰν πέφτεις στὴν παγίδα του καὶ παραγγέλνεις κάτι κάθε ἐβδομάδα θὰ χρεώνεσαι μηνιαίως 2€ (0,50€ γιὰ κάθε Κυριακὴ) καὶ 15€ ἐὰν σοῦ ἀρέσουν οἱ καθημερινὲς προσφορὲς του καὶ παραγγέλνεις τὰ προϊόντα ποὺ σοῦ ὑποδεικνύει!
Ἐσὺ δὲν βρίσκεις φάουλ σὲ αὐτὸ!  Δὲν εἶσαι ὁ μόνος! 

Ἐδὼ σκοτώθηκαν παιδιὰ στὰ Τέμπη, πλημμύρισαν πόσες περιοχὲς, κάηκαν πόσες ἄλλες, μπούκαραν ἐκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στὴν Πατρίδα μας, ἔχουν διαλύσει τὴν Παιδεία, τὸν Στρατὸ μας, τὴν ἀσφάλειά μας, τὴν Οἰκονομία μας κ.λ.π.  Τὸ 50λεπτο θὰ σκεφτοῦμε τώρα;  Τὶ εἶναι ἕνα ἀκόμη χαράτσι (τὸ εἴπα ὅσο εὐγενικὰ μποροῦσα) μπροστὰ σὲ τόσα ἄλλα;
Καὶ βεβαίως ὁ κόσμος μέσα σὲ ὅλα αὐτὰ παραβλέπει τὸν Θεὸ καὶ βαφτίζει σωτήρα τὸν κάθε τυχάρπαστο Πρωθυπουργὸ!
Ὁ ἀνάποδος κόσμος, ποὺ λέει τόσο εὔστοχα ὁ Κωνσταντίνος Βαθιώτης!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημειωση!

Συζητατε το θεμα του 0.5€ σε λαθος thread. Καποιος supermoderator το εσπασε, αλλα και εγω δεν θυμαμαι που το πήγε! :D

Και ψαχνω τοση ωρα ενα post μου και δεν το βρισκω.... 

Παντως μια παραγγελια που εκανα χτες με παραδοση σε Πυργο Ηλειας, παρολο που μου εστειλαν email να επιβεβαιωσουν αν θελω πραγματι να παραλαβω απο Πυργο ηλειας, σημερα εφτασε. Αν αυτο το 0.5 βοηθησει τουλαχιστον σε αυτο, θα ειναι ενα καλο. Σις 10-15 παραγγελιες που εχω κανει με παραλαβη απο Πυργο, ουδεποτε ηρθε την επομενη εργάσιμη.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Σημειωση!

Συζητατε το θεμα του 0.5€ σε λαθος thread. Καποιος supermoderator το εσπασε, αλλα και εγω δεν θυμαμαι που το πήγε! :D

Και ψαχνω τοση ωρα ενα post μου και δεν το βρισκω.... 

Παντως μια παραγγελια που εκανα χτες με παραδοση σε Πυργο Ηλειας, παρολο που μου εστειλαν email να επιβεβαιωσουν αν θελω πραγματι να παραλαβω απο Πυργο ηλειας, σημερα εφτασε. Αν αυτο το 0.5 βοηθησει τουλαχιστον σε αυτο, θα ειναι ενα καλο. Σις 10-15 παραγγελιες που εχω κανει με παραλαβη απο Πυργο, ουδεποτε ηρθε την επομενη εργάσιμη.

εδω ειναι απλα εχει κλειδωθει (ελπιζω προσωρινα)

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος θελει να διαμαρτυρηθεί δεν ξαναπαταει στο μαγαζι αυτο. Να δουνε απο τις πωλήσεις οτι κατι δεν παει καλα. 

Αν το .50λεπτο αυξηθει θα ειμαι ο πρωτος που θα γελαει.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω παραγγείλει ενα pc και κάποια parts που δεν ειναι διαθέσιμα απο βδομάδα σε βδομάδα μου τα πάνε δηλαδή καπου ωπα, αν και συμφέρει πολυ απο άποψη τιμής 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Εχω παραγγείλει ενα pc και κάποια parts που δεν ειναι διαθέσιμα απο βδομάδα σε βδομάδα μου τα πάνε δηλαδή καπου ωπα, αν και συμφέρει πολυ απο άποψη τιμής 

Εάν τυχόν βιάζεσαι, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να σου προτείνουν αντικατάσταση ορισμένων parts με άλλα παρόμοια που έχουν σε άμεση διαθεσιμότητα (στο ίδιο εύρος τιμής πάντα). Το επισημαίνω απλά ως πληροφορία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gulik είπε

Εάν τυχόν βιάζεσαι, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να σου προτείνουν αντικατάσταση ορισμένων parts με άλλα παρόμοια που έχουν σε άμεση διαθεσιμότητα (στο ίδιο εύρος τιμής πάντα). Το επισημαίνω απλά ως πληροφορία. 

Το έκανα με τον επεξεργαστή αλλα στα αλλα δεν υπάρχουν αλλες επιλογές 

Δημοσ.

Εχω πάρει μια κάρτα SD η οποία έχει 3 χρόνια εγγύηση.Η κάρτα σταμάτησε να λειτουργεί.Δεν έχω την απόδειξη αγοράς αλλά μόνο τη συσκευασία. Μπορώ να κάνω χρήση της εγγύησης για αντικατάσταση  ίσως με επανέκδοση της απόδειξης απο καταστημα ή όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...