Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Tι σε πειράζει πως πάει;Μπορεί να το κάνει το φορτηγάκι που παραδίδει και στο eshop point.

Κάποιες φορές είχα επιλέξει να παραλάβω με κούριερ δεχόμενος φυσικά να πληρώσω το έξτρα κόστος, για να έρθει κατευθείαν στην πόρτα μου (μένω σε γειτονικό χωριό και όχι μέσα στην πόλη που είναι το e-shop point). Παρόλα αυτά, παρότι είχα επιλέξει να έρθει με κούριερ, αυτοί το έστειλαν στο κοντινότερο e-shop point και υποχρεώθηκα να πάω να το πάρω από εκεί. Υποθέτω πως είδαν ότι το τοπικό e-shop point εξυπηρετεί την περιοχή μου και σκέφτηκαν με δική τους πρωτοβουλία να το στείλουν στο κατάστημα και καλά για να μην χρεωθώ τα έξοδα αποστολής (παρότι δεν είχα πρόβλημα να τα χρεωθώ). Έλεγα μήπως, αν μεσολαβεί με κάποιο τρόπο το e-shop point, μήπως με υποχρεώσει να πάω να το πάρω εκεί με την πρόφαση ότι δεν ξέρουν πως λειτουργούν τα κουτιά.

17 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Είχα κάνει μια παραγγελία πρόσφατα και είχα επιλέξει να παραλάβω από το point. Όταν πήγα να παραλάβω ρωτάω το άτομο που ήταν εκεί, που ήταν και το αφεντικό κιόλας, και φάνηκε να μην είχε ιδέα τι είναι το BoxNow. Βασικά μου είπε ότι το "είχε ακουστά" αλλά δεν φάνηκε να γνωρίζει κάτι παραπάνω, δεν μου έδωσε εικόνα ότι γνωρίζει πως λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα.

Αν είναι σίγουρο ότι δεν μεσολαβεί με κάποιο τρόπο το τοπικό e-shop point τότε οκ.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχει κανένα νόημα να εμπλακεί το τοπικό e-shop point. Το e-shop διακινεί τα πάντα από τις κεντρικές αποθήκες. Θα έπρεπε δηλαδή να βάλεις τον αποθηκάριο να ετοιμάσει το πακέτο, να το φορτώσει στο μεγάλο φορτηγό του e-shop, να το κατεβάσει στο point, να το βρουν και να το εισάγουν οι υπάλληλοι του point, να ετοιμάσουν άλλη ετικέτα, να το δώσουν στο BoxNow, για να στο φέρει εσένα.

Πολύ απλά η κεντρική αποθήκη θα βγάλει κάτι εκατοντάδες δέματα με ετικέτα BoxNow, θα πάει το φορτηγό του BoxNow και θα φορτώσει 2-3 κλούβες δέματα και θα κάνει μετά τη διαλογή.

Το BoxNow courier είναι πρακτικά, απλά παίζει με θυρίδες.

Πάντως και με το courier κανονικά δεν θα έπρεπε να μεσολαβήσει το point.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Δεν έχει κανένα νόημα να εμπλακεί το τοπικό e-shop point. Το e-shop διακινεί τα πάντα από τις κεντρικές αποθήκες. Θα έπρεπε δηλαδή να βάλεις τον αποθηκάριο να ετοιμάσει το πακέτο, να το φορτώσει στο μεγάλο φορτηγό του e-shop, να το κατεβάσει στο point, να το βρουν και να το εισάγουν οι υπάλληλοι του point, να ετοιμάσουν άλλη ετικέτα, να το δώσουν στο BoxNow, για να στο φέρει εσένα.

Πολύ απλά η κεντρική αποθήκη θα βγάλει κάτι εκατοντάδες δέματα με ετικέτα BoxNow, θα πάει το φορτηγό του BoxNow και θα φορτώσει 2-3 κλούβες δέματα και θα κάνει μετά τη διαλογή.

Το BoxNow courier είναι πρακτικά, απλά παίζει με θυρίδες.

Χμ, οκ. Καλώς. Αν κάνω άλλη παραγγελία θα το διακινδυνεύσω και θα ενημερώσω για το πως πήγε.

51 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

Κι όμως, είχα επιλέξει αποστολή με κούριερ (δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω τα έξοδα αποστολής, έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να χαλάσω βενζίνη για να πάω στο e-shop point, ήταν ή το ένα ή το άλλο), και παρόλα αυτά αυτοί το έστειλαν στο τοπικό point. Και μάλιστα χωρίς να με ρωτήσουν, το κατάλαβα όταν έφτασε, μου έστειλαν sms να πάω να το παραλάβω.

2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Κάποιες φορές είχα επιλέξει να παραλάβω με κούριερ δεχόμενος φυσικά να πληρώσω το έξτρα κόστος, για να έρθει κατευθείαν στην πόρτα μου (μένω σε γειτονικό χωριό και όχι μέσα στην πόλη που είναι το e-shop point). Παρόλα αυτά, παρότι είχα επιλέξει να έρθει με κούριερ, αυτοί το έστειλαν στο κοντινότερο e-shop point και υποχρεώθηκα να πάω να το πάρω από εκεί.

Αυτό σηκώνει καταγγελία που λες. Πλήρωσες έξτρα παράδοση στο σπίτι και τελικά πηγές και το πήρες από εκεί; και το δέχτηκες έτσι αδιαμαρτύρητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αυτό σηκώνει καταγγελία που λες. Πλήρωσες έξτρα παράδοση στο σπίτι και τελικά πηγές και το πήρες από εκεί; και το δέχτηκες έτσι αδιαμαρτύρητα;

Όχι, δεν πλήρωσα τα έξοδα αποστολής. Πλήρωσα κανονικά σαν παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς έξοδα αποστολής, μόνο το κόστος των προϊόντων. Απλώς επειδή τότε δούλευα και δεν βόλευαν οι ώρες που ήταν ανοιχτό το e-shop point, τελικά κατάφερα και πήρα μετά από 2-3 μέρες αυτά που είχα παραγγείλει.

11 hours ago, mindreader said:

Ειναι δωρεαν, η χρηση box now με το eshop;

Κανω τηλεφωνικες παραγγελιες, μπορω να το ζητησω κατα την παραγγελια;

Επειδη δεν απαντησε κανεις,

και επειδη το δελτιο τυπου του eshop ειναι απο τον Μάιο, δεν ξερω αν εχει ληξει η συνεργασια τους, ξαναρωτω:

ειναι μονιμος τροπος, η παραλαβη δεματων μεσω box now ; Και χωρις χρεωση, σαν να παραλαμβανες απο eshop point;

Εδω το δελτιο τυπου απο τον Μαιο

https://www.e-shop.gr/news-263-synergasia-me-box-now

4 minutes ago, mindreader said:

Επειδη δεν απαντησε κανεις,

και επειδη το δελτιο τυπου του eshop ειναι απο τον Μάιο, δεν ξερω αν εχει ληξει η συνεργασια τους, ξαναρωτω:

ειναι μονιμος τροπος, η παραλαβη δεματων μεσω box now ; Και χωρις χρεωση, σαν να παραλαμβανες απο eshop point;

Εδω το δελτιο τυπου απο τον Μαιο

https://www.e-shop.gr/news-263-synergasia-me-box-now

image.png.c7b2d35714f86f60399d1755a348ee01.png

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, WebDevGr said:

image.png.c7b2d35714f86f60399d1755a348ee01.png

Ευχαριστω. Κανω παντα τηλεφωνικες παραγγελιες, ποτέ δεν εχω κανει online απο το site, οποτε δεν το ειχα μπροστα στα ματια μου.

Οπως βλεπω, εληξε χτες. Και οπως καταλαβαινω αφου εχει ημερομηνια ληξης, ακομη και αν παραταθει για κανα δυο μηνες, θα ερθει μερα που θα βαλουν χρεωση. Αρα δεν θα παρω....δεν μπορει να γινει μονιμος τροπος παραλαβης.

---

Τωρα βεβαια, πως γινεται πχ να προτιμουν να κανουν δωρεαν διανομη κατ'οικον (πιο πολλα δεν τους κοστιζει;), απο οτι να δωσουν δωρεαν διανομη σε box now, δεν το καταλαβαινω εγω, αλλα αυτοι πρεπει να το εχουν υπολογισει και να εχουν τους λογους τους...

Σε μικρες επαρχιακες πολεις βεβαια, ο κοσμος περνα και παραλαμβανει δωρεαν απο το eshop point, οποτε ετσι δεν επιβαρυνουν το στολο τους και το προσωπικο τους για διανομες .... γλυτωνουν χρηματα ετσι...αλλα αν ολοι ανεμεναν δωρεαν διανομη στο σπιτι, ισως το σκεφτονταν να δωσουν δωρεαν τη διανομη μεσω box now...τα λεφτα που χαλανε στην διανομη, θα ειναι περισσοτερα απο το να τα δωσουν στην box now... για να πληρωσει πελατης να παραλαβει σε box now δεν παιζει, αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που ειδικα στην επαρχια αγοραζουν ολοι απο eshop, δεν πληρωνεις καθολου μεταφορικα/ταχυδρομικα, οτι και αν παρεις.

Επεξ/σία από mindreader

3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ευχαριστω. Κανω παντα τηλεφωνικες παραγγελιες, ποτέ δεν εχω κανει online απο το site, οποτε δεν το ειχα μπροστα στα ματια μου.

Οπως βλεπω, εληξε χτες. Και οπως καταλαβαινω αφου εχει ημερομηνια ληξης, ακομη και αν παραταθει για κανα δυο μηνες, θα ερθει μερα που θα βαλουν χρεωση. Αρα δεν θα παρω....δεν μπορει να γινει μονιμος τροπος παραλαβης.

Ειλικρινής απορία: Αφού κάνεις πάντα τηλεφωνικές παραγγελίες, γιατί δεν ρωτάς τι κόστος έχει; Πληροφοριακά, έβαλα ένα ζευγαράκι ακουστικά με BoxNow για να δω τι χρεώνει χωρίς να παραγγείλω, και μου έβγαλε 1€ χρέωση. Ανάλογα πού βρίσκεσαι, παίζει η βενζίνη σου να στοιχίζει περισσότερο για να πας στο point.

Βολεύει πάρα πολύ το box Now τουλάχιστον για την δική μου περίπτωση . Χωρίς να έχεις ανάγκη να περιμένεις τον διανομέα και να μην τραβηχτείς μέχρι το μαγαζί .
Εχουν μπει σχεδον παντου box now.

• Like 1

Απο εδω και περα, πλερω!

spacer.png

Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω=πληρωσω, ουτε 0,01 λεπτα του ευρω, για να παραλαβω κατι. Ή θα περνω απο το eshop point, ή θα τους βαζω να το φερνουν σπιτι.

6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εννοειται οτι δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω=πληρωσω, ουτε 0,01 λεπτα του ευρω, για να παραλαβω κατι. Ή θα περνω απο το eshop point, ή θα τους βαζω να το φερνουν σπιτι.

Ό,τι βολεύει καθέναν. Αν το να πας στο e-shop point σου κοστίζει (σε καύσιμα/χρόνο/παρκάρισμα) λιγότερο από 1€, εννοείται ότι πας να το παραλάβεις. Αν τα πληρώσεις στον βενζινά ή στο λεωφορείο ή δεν ξέρω κι εγώ που αντί για το BoxNow, δεν έχεις κερδίσει κάτι.

31 λεπτά πριν, mindreader είπε

Απο εδω και περα, πλερω!

spacer.png

Εξαρτάται πως τον βολεύει τον καθένα. Εγώ μένω σε χωριό και έχει e-shop point σε γειτονική πόλη. Σε κάποια φάση δούλευα στην γειτονική πόλη αλλά σχόλαγα στις 3 το μεσημέρι και το point έκλεινε στις 2.30, οπότε δεν προλάβαινα. Αν ήθελα να παραλάβω κάτι θα έπρεπε είτε να πάρω άδεια από την δουλειά ή θα έπρεπε να φύγω και να ξαναέρθω το βράδυ που σήμαινε ότι θα έπρεπε να πληρώσω έξτρα βενζίνη. Αν υπήρχε τότε το boxnow θα μπορούσα να πάω να το παραλάβω όταν θα σχόλαγα από την δουλειά, και ας είχε χρέωση 1 ευρώ (η βενζίνη μου κόστιζε 6 ευρώ για να έρθω πάλι το βράδυ).

• Like 1

Αναλογα τον καθενα και την περίπτωση του . Αυτό είναι το καλό με το e-shop προσφέρει πολλες επιλογες για να παρεις ενα δεμα.
Ειδικά τώρα που θα ξεκινήσουν και καλά οι προσφορές πιο γρήγορα τα παίρνω από κατάστημα παρά να έρθουν σε εμένα .

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...