vaggos231 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Doubt είπε Τους είπες πως είσαι ο τοπικ σταρτερ; εγω λεω ρε φιλε mindreader να μην ξαναπαραγγειλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Doubt είπε Τους είπες πως είσαι ο τοπικ σταρτερ; Εχω μαθει να ειμαι αντικειμενικος στη ζωη μου! Ναι, ψωνιζω απο εκει και ειμαι γενικως ευχαριστημενος. Πελατης....σχεδον 20 χρονια! Αλλα οταν βλεπω κατι στραβο, θα το λεω. Γι'αυτο ειμαστε εδω. Κι ας ειμαι ο...topic starter!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Σημερα, ξανα τηλεφωνησα. Τους λεω, 'μην μου πειτε οτι δεν προλαβαινει η αποθηκη, γιατι 5 μερες τωρα, επρεπε να εχει κινηθει'. Μου απαντα, 'δεν ειναι διαθεσιμο, αναμενουμε νεα παραλαβη απο τον προμηθευτη'. Τους λεω, 'μα οταν παρηγγειλα ελεγε ετοιμοπαραδοτο'. Δεν ειχε τι να μου πει. Θα με καλεσουν να μου πουν ποτε θα ξεφορτωσει το καραβι νεο πραμα... Σας εχει τυχει κι εσας να λεει ετοιμοπαραδοτο, να βαζετε παραγγελια, και μετα να σας λενε οτι δεν υπαρχει; Οτι να ναι; Τηλεφωνικη παραγγελια σημειωτεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, mindreader είπε Τηλεφωνικη παραγγελια σημειωτεον. Τσέκαρες και ήταν διαθέσιμο για online παραγγελία ή δεν κοίταξες καθόλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mindreader είπε Σας εχει τυχει κι εσας να λεει ετοιμοπαραδοτο, να βαζετε παραγγελια, και μετα να σας λενε οτι δεν υπαρχει; Εμένα μου έχει τύχει. Και εγώ πελάτης του e-shop εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπήρχε μάλιστα μια περίοδος που αγόραζα αποκλειστικά και μόνο από το e-shop, αλλά πλέον κοιτάω και αλλού, πολλά μαγαζιά έχουν πλέον ανταγωνηστικές τιμές ακόμη και με τα έξοδα αποστολής, παρότι υπάρχει κοντά μου και κατάστημα e-shop (μένω επαρχία σε χωριό οπότε αναγκαστικά των 99% των αγορών μου γίνονται με ταχυδρομική αποστολή). Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από gokuthelegend 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Doubt είπε Τσέκαρες και ήταν διαθέσιμο για online παραγγελία ή δεν κοίταξες καθόλου; Ηταν διαθεσιμο για online παραγγελια, το ελεγε στη σελιδα. Αμεσα διαθεσιμο. Και κατα την τηλεφωνικη παραγγελια, μου το επιβεβαιωσαν επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, mindreader είπε Ηταν διαθεσιμο για online παραγγελια, το ελεγε στη σελιδα. Αμεσα διαθεσιμο. Και κατα την τηλεφωνικη παραγγελια, μου το επιβεβαιωσαν επισης. Τότε η μόνη λογική εξήγηση για να ισχύουν όλα αυτά, είναι πως τα προϊόντα από τις online παραγγελίες "δεσμεύονται" πριν από αυτά από τις τηλεφωνικές. Πως γίνεται ακριβώς δεν το ξέρω βέβαια. Παραλαμβάνεις από κατάστημα ή διανομή κατ' οίκον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Τότε η μόνη λογική εξήγηση για να ισχύουν όλα αυτά, είναι πως τα προϊόντα από τις online παραγγελίες "δεσμεύονται" πριν από αυτά από τις τηλεφωνικές. Πως γίνεται ακριβώς δεν το ξέρω βέβαια. Παραλαμβάνεις από κατάστημα ή διανομή κατ' οίκον; Μα γι'αυτο κι εγω, παροτι δεν επρεπε να συμβαινει-αν συμβαινει αυτο που λες, παντα κανω τηλεφωνικη παραγγελια. Ε τωρα αν και αυτοι με το εσωτερικο τους δικτυο, δεν ξερουν αν εχουν, τοτε τι να πω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, mindreader είπε Μα γι'αυτο κι εγω, παροτι δεν επρεπε να συμβαινει-αν συμβαινει αυτο που λες, παντα κανω τηλεφωνικη παραγγελια. Ε τωρα αν και αυτοι με το εσωτερικο τους δικτυο, δεν ξερουν αν εχουν, τοτε τι να πω; Αν παραλαμβάνεις από κατάστημα κάνε διπλή (δοκιμαστική) παραγγελία ταυτόχρονα (τηλέφωνο και ίντερνετ) και παραλαμβάνεις μόνο τη μια. Δεν μπορεί να συμβαίνει μόνο σε σένα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εβαλε νεα κατηγορια με ειδη outdoor στο eshop. Ειδη καμπιγκ κλπ Το θεωρω -προσωπικα- πολυ χρησιμη προσθηκη. Μακαρι να κινηθουν αυτοι οι κωδικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2022 στις 12:50 ΜΜ, mindreader είπε Σημερα, ξανα τηλεφωνησα. Τους λεω, 'μην μου πειτε οτι δεν προλαβαινει η αποθηκη, γιατι 5 μερες τωρα, επρεπε να εχει κινηθει'. Μου απαντα, 'δεν ειναι διαθεσιμο, αναμενουμε νεα παραλαβη απο τον προμηθευτη'. Τους λεω, 'μα οταν παρηγγειλα ελεγε ετοιμοπαραδοτο'. Δεν ειχε τι να μου πει. Θα με καλεσουν να μου πουν ποτε θα ξεφορτωσει το καραβι νεο πραμα... Σας εχει τυχει κι εσας να λεει ετοιμοπαραδοτο, να βαζετε παραγγελια, και μετα να σας λενε οτι δεν υπαρχει; Οτι να ναι; Τηλεφωνικη παραγγελια σημειωτεον. Ναι αυτή την περίοδο συμβαίνει. Έχω δικό μου άνθρωπο στον όμιλο τους και μου το έχει επιβεβαιώσει πως θα υπάρχει γενικά καθυστέρηση αυτή την περίοδο στους παραδόσεις... Πχ αυτή τη στιγμή τρέχει ηλεκτρονική παραγγελία που ενώ είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα έχει 7 ημέρες που δεν κινείται... Απλά θέλει υπομονή 🙂 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από kormos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kormos είπε Ναι αυτή την περίοδο σημαίνει. Έχω δικό μου άνθρωπο στον όμιλο τους και μου το έχει επιβεβαιώσει πως θα υπάρχει γενικά καθυστέρηση αυτή την περίοδο στους παραδόσεις... Πχ αυτή τη στιγμή τρέχει ηλεκτρονική παραγγελία που ενώ είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα έχει 7 ημέρες που δεν κινείται... Απλά θέλει υπομονή 🙂 Τα βλέπω Αν ξαναπληρώσω με κάρτα σ'αυτά τα μοσχάρια να μου καεί το VHS. Παραγγελία,αντικαταβολή και μη παραλαβή προϊόντων ενώ θα έχει πέσει παραγγελία αλλού Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Silok 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Silok είπε Τα βλέπω Αν ξαναπληρώσω με κάρτα σ'αυτά τα μοσχάρια να μου καεί το VHS. Παραγγελία,αντικαταβολή και μη παραλαβή προϊόντων ενώ θα έχει πέσει παραγγελία αλλού Εγώ αντικαταβολή, ίσως γι αυτό δεν με αγχωσε η κατάσταση 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, kormos είπε Εγώ αντικαταβολή, ίσως γι αυτό δεν με αγχωσε η κατάσταση 🙂 Ε ναι,έχω κάνει μία ακόμη με "κατόπιν παραγγελίας" κι αυτήν την έβαλα αντικαταβολή. Δεν παίζονται αυτοί,μου έχει ξανασυμβεί,απλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν. Τρολλάρισμα θέλουν να στρώσουν αλλά από πέντε και δέκα άτομα σιγά να μην ιδρώσει τ'αυτί τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, Silok είπε Ε ναι,έχω κάνει μία ακόμη με "κατόπιν παραγγελίας" κι αυτήν την έβαλα αντικαταβολή. Δεν παίζονται αυτοί,μου έχει ξανασυμβεί,απλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν. Τρολλάρισμα θέλουν να στρώσουν αλλά από πέντε και δέκα άτομα σιγά να μην ιδρώσει τ'αυτί τους Έτσι ακριβώς, δεν συγκινούνται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα