Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τους τηλεφωνησα.

'Εχει φορτο η αποθηκη, δεν προλαβαινει'. Και ενημερωθηκα οτι λογικα, θα φτασουν στο καταστημα την Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια εβδομαδα για 'ετοιμοπαραδοτα' προιοντα.

👎

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως προχτές παρήγγειλα προϊόν (βιβλίο) που ήταν "κατόπιν παραγγελίας". Σήμερα γράφει προωθείται στο κατάστημα, άρα θα το έχω. Είναι πως θα τύχει.

• Like 1

14 ώρες πριν, mindreader είπε

Παλιοτερα οντως, τα ετοιμοπαραδοτα, την επομενη μερα τα ειχες. Τα τελευταια 2 χρονια οχι.

Οριστε screenshot. Παραγγελια Δευτερα. Οπως βλεπετε, ειναι αμεσα διαθεσιμα. Και πηγαμε Πεμπτη 24/3 και ακομη τα στελνουν... Αντε βαλε και την αργια της Παρασκευης τωρα, καλο Σαββατο αν πανε ολα καλα. Για ετοιμοπαραδοτα προιοντα.

spacer.png

Covid; δεν παλιωσε αυτη η καραμελα; ας προσλαβουν κοσμο πια, αν δεν προλαβαινουν τις παραγγελιες.

Εδώ σίγουρα θα μπορούσαν να σου απαντήσουν το ίδιο, μιας και δεν έχουν θέμα στο να ακυρώσεις πιθανή παραγγελία...

Αν δεν μπορείς να αναμένεις λόγο φόρτου, όπως αναφέρουν, ψωνίζεις από αλλού.

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Τους τηλεφωνησα.

'Εχει φορτο η αποθηκη, δεν προλαβαινει'. Και ενημερωθηκα οτι λογικα, θα φτασουν στο καταστημα την Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια εβδομαδα για 'ετοιμοπαραδοτα' προιοντα.

👎

Εφόσον θεωρείς ότι κάπου κολλάει,  ακόμα και λόγο φόρτου, στείλε ένα εμαιλ να ρωτήσεις ή πάρε τηλέφωνο ώστε να προωθήσουν την παραγγελία.

46 λεπτά πριν, stcp είπε

Εγώ πάντως προχτές παρήγγειλα προϊόν (βιβλίο) που ήταν "κατόπιν παραγγελίας". Σήμερα γράφει προωθείται στο κατάστημα, άρα θα το έχω. Είναι πως θα τύχει.

Σωστά, έτυχε.

Πρέπει να πορεύεται κάποιος με ότι διαθέτει η κάθε επιχείρηση.

Αν δε καλύπτει τις ανάγκες ή αναμονή κοιτάς αλλού, άνευ άγχους.

Μφχ

Μα οταν κανω επιλογη προιοντος που λεει για διαθεσιμοτητα εντος 2-3 ημερων, και εχω κανει πολλες τετοιες παραγγελιες, τοτε οκ, γνωριζω εκ των προτερων για την αναμονη. Εντιμο και απο αυτους, και απο εμενα.

Οταν ομως παραγγελνεις 'ετοιμοπαραδοτο', ε δεν μπορει να κανει μια βδομαδα να παραλαβεις!!!! Αλλοιμονο αν δεν μπορουσα, αν ηθελα, να ακυρωσω την παραγγελια. Αυτο ειναι το θεμα; Αν μπορω να ακυρωσω; Ή οτι 'ετοιμοπαραδοτο' επρεπε να ειναι στα χερια μου, αν οχι την επομενη, τουλαχιστον την μεθεπομενη μερα; Εγω τα λεω λαθος;

Ή θα πρεπει σε καθε παραγγελια απο το eshop, να βαζω στην εξισωση και τον 'ασταθμητο παραγοντα της αποθηκης'; Δηλαδη, τι ειναι αυτα;

39 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μα οταν κανω επιλογη προιοντος που λεει για διαθεσιμοτητα εντος 2-3 ημερων, και εχω κανει πολλες τετοιες παραγγελιες, τοτε οκ, γνωριζω εκ των προτερων για την αναμονη. Εντιμο και απο αυτους, και απο εμενα.

Οταν ομως παραγγελνεις 'ετοιμοπαραδοτο', ε δεν μπορει να κανει μια βδομαδα να παραλαβεις!!!! Αλλοιμονο αν δεν μπορουσα, αν ηθελα, να ακυρωσω την παραγγελια. Αυτο ειναι το θεμα; Αν μπορω να ακυρωσω; Ή οτι 'ετοιμοπαραδοτο' επρεπε να ειναι στα χερια μου, αν οχι την επομενη, τουλαχιστον την μεθεπομενη μερα; Εγω τα λεω λαθος;

Ή θα πρεπει σε καθε παραγγελια απο το eshop, να βαζω στην εξισωση και τον 'ασταθμητο παραγοντα της αποθηκης'; Δηλαδη, τι ειναι αυτα;

Λογω παραγγελιων αναλογως το προιον μπορει να υπαρχει αναμονη παραλαβης , τι δεν καταλαβαινεις ? Σε 1 ημερα εχω παραλαβει απειρες φορες και εχω και αποσταση 500χλμ

15 ώρες πριν, mindreader είπε

Θα το αναφέρω ακόμα μια φορά, ή πορεύεσαι με την αναμονή ή τους καλείς να σου δώσουν επιπλέον πληροφορίες καθυστέρησης ή ψωνίζεις από αλλού.

Χαλαρώστε λίγο μερικοί. 

Αν έχουν περιορισμένο προσωπικό λόγο των εξελίξεων, το απόθεμα επίσης περιορισμένο είναι επόμενο να κατανοήσει κανείς ότι είναι αυξημένος ο όγκος παραγγελιών.

Επιλογή του να εργάζονται όσοι εργάζονται.

Τόσο απλό.

Μφχ

• Like 1

Κατα πασα πιθανοτητα τυχαιο γεγονος ηταν. Η πιο προσφατη μου παραγγελια ηταν προχθες τεταρτη βραδυ, πεμπτη μεσημερι παρελαβα απο καταστημα. Και στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που εχω παραγγειλει ξανα (αρκετες φορες), για αμεσα διαθεσιμα, το μεγιστο που εχουν καθυστερησει ειναι να παραλαβω 2 εργασιμες μετα την παραγγελια.

Μα γενικως, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το eshop. Γι'αυτο αλλωστε ειμαι και ο...topic starter του συγκεκριμενου topic!

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα αναφερουμε τα κακως κειμενα.

17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μα γενικως, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το eshop. Γι'αυτο αλλωστε ειμαι και ο...topic starter του συγκεκριμενου topic!

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα αναφερουμε τα κακως κειμενα.

Δεν είπα αυτό, απλά θεωρώ πως λόγο των δεδομένων πολύ πιθανό να έχουν μειωμένο προσωπικό και εκεί οφείλεται σε καθυστερήσεις που όπως δείχνουν λογικά τα νούμερά τους δεν θα τους αγγίξει όποια πιθανή ακύρωση...

btw

πρόσφατα έκανα 3 παραγγελίες με κάτι βιβλία, αντάπτορες με τα προιόντα από τις 2 παραγγελίες να είναι άμεσα διαθέσιμα και στην 3η να είναι σε 4-7. 

Ε σε πληροφορώ πως παρέλαβα πρώτα αυτή που δεν τα είχαν άμεσα διαθέσιμα, τους κάλεσα και προώθησαν στην αποθήκη τις άλλες 2 και την επόμενη εργάσιμη τις είχα.

Ξέρω πως δεν έχει λογική όταν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία να μπαίνεις σε διαδικασίες τηλεφωνημάτων κλπ αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση...

μφχ

Στις 25/3/2022 στις 4:55 ΜΜ, kormos είπε

Δεν είπα αυτό, απλά θεωρώ πως λόγο των δεδομένων πολύ πιθανό να έχουν μειωμένο προσωπικό και εκεί οφείλεται σε καθυστερήσεις που όπως δείχνουν λογικά τα νούμερά τους δεν θα τους αγγίξει όποια πιθανή ακύρωση...

btw

πρόσφατα έκανα 3 παραγγελίες με κάτι βιβλία, αντάπτορες με τα προιόντα από τις 2 παραγγελίες να είναι άμεσα διαθέσιμα και στην 3η να είναι σε 4-7. 

Ε σε πληροφορώ πως παρέλαβα πρώτα αυτή που δεν τα είχαν άμεσα διαθέσιμα, τους κάλεσα και προώθησαν στην αποθήκη τις άλλες 2 και την επόμενη εργάσιμη τις είχα.

Ξέρω πως δεν έχει λογική όταν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία να μπαίνεις σε διαδικασίες τηλεφωνημάτων κλπ αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση...

μφχ

Για καποιο 'περιεργο' λογο, προτιμω ακομη να κανω τηλεφωνικη παραγγελια, και να ζητω τον αριθμο παραγγελιας για να το παρακολουθω μετα απο την ιστοσελιδα.

43 λεπτά πριν, mindreader είπε

Για καποιο 'περιεργο' λογο, προτιμω ακομη να κανω τηλεφωνικη παραγγελια, και να ζητω τον αριθμο παραγγελιας για να το παρακολουθω μετα απο την ιστοσελιδα.

Αν θες το ιστορικο στο λογαριασμο σου, κανε την παραγγελια και απλα καλεσε την επομενη ημερα αν δεις πως δεν υπαρχει κινηση....

• Like 1

Είμαι σε ακριτική περιοχή και έχω eshop hot-spot (όχι κατάστημα) κοντά μου. Την εξυπηρέτηση και την ευκολία (που καταλήγει σε σιγουριά) που έχω δει απο το eshop, δεν την ανταλλάσω με 5-6 ευρώ που θα πληρώσω λιγότερα αν αγοράσω απο αλλού ή ακόμα λιγότερα αν αγοράσω απο πχ. το amazon... Τα έπαιξε η μνήμη ? Τους την αφήνω στο hot-spot και τελείωσε - το πράγμα παίρνει τον δρόμο του. Για προιόντα που έχουν υψηλές πιθανότητες βλάβης εντός εγγύησης, το να ψάχνω  αντιπρόσωπο να την ταχυδρομήσω ή να την στέλνω στο εξωτερικό και να περιμένω εβδομάδες για κάποια νέα τους και να τους κυνηγάω στο τηλέφωνο, δεν λέει για μένα. Το peace of mind δεν εξαγοράζεται...

• Like 2

Ουτε εγω εχω καποιο παραπονο απο το e-shop, αν και παλαιοτερα (~15 χρονια) θυμαμαι οτι εαν χρειαζοταν κατι να παει στο Service, ξεχναγε να επιστρεψει. Και σε ενα DOA φακο προσφατα μου συμπεριφερθηκαν πολυ καλα και πηρα τα χρηματα πισω γρηγορα.

• 2 μήνες μετά...

Παραγγελια μου απο την Δευτερα, 'ετοιμοπαραδοτη', δεν εχει οχι φτασει στα χερια μου (Παρασκευη), αλλα ουτε καν ξεκινησει την μετακινηση τους απο τα κεντρικα τους!!!!

Σε τηλεφωνα που παιρνω καθε μερα, μου λενε οτι δεν προλαβαινει να διεκπεραιωση η αποθηκη τους.

Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...