Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ακριβώς όπως το είπε ο Mr terror , χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό αλλά μπορείς και από την πόρτα. Τουλάχιστον στο κατάστημα της Χαριλάου και της Σταυρούπολης μπορείς να εξυπηρετηθείς ότι και αν έχεις ή δεν έχεις :D

• Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 11:26 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

η κάνα newsletter αλλά έχω καιρό να δω κάτι καλό από αυτούς ήθελα να πάω για νέο pc και μου έχουν τις 1060 και 580 στα 350-400€

TO ποστ του αιωνα..................

η κάνα newsletter αλλά έχω καιρό να δω κάτι καλό από αυτούς ήθελα να πάω για νέο pc και μου έχουν τις 1060 και 580 στα 350-400€

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Άμα το γράψεις 3 φορές δεν πιάνεται. Από 4 και πάνω μόνο.

Επίσης απαντάς σε ποστ από 3 χρόνια πριν (προ covid και ελλείψεως τσιπ) 😅

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.

Για το τρια πες το στο ινσομνια που κολαει.Φαινεται επειδη  ηταν πριν τρια χρονια .Οκ ο κοβιντ φταίει μας έπεισες 😁

19 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Άμα το γράψεις 3 φορές δεν πιάνεται. Από 4 και πάνω μόνο.

Επίσης απαντάς σε ποστ από 3 χρόνια πριν (προ covid και ελλείψεως τσιπ) 😅

Δημοσ.

Όσο πάει το πράγμα ακόμα χειρότερες προσφορές.
Σκουπίδια black friday , ακόμα χειρότερες προσφορές cyber monday.

Τουλάχιστον κάνουμε οικονομία αν έχουν τέτοιες προσφορές :P 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω κάνει παραγγελία κάποια αναλώσιμα από την προηγούμενη Κυριακή, και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κάποιο mail πέρα από αυτό της επιβεβαίωσης. Στα τηλέφωνα μου λένε η παραγγελία μου μεταφέρεται και σήμερα το πρωί μπήκα να δω και ένα από τα τρία προϊόντα γράφει "ακυρωμένο". Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω από εκεί. 

Δημοσ.
Στις 29/11/2021 στις 1:32 ΜΜ, fotodv7 είπε

Ρε παιδιά, έχω κάνει παραγγελία κάποια αναλώσιμα από την προηγούμενη Κυριακή, και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει κάποιο mail πέρα από αυτό της επιβεβαίωσης. Στα τηλέφωνα μου λένε η παραγγελία μου μεταφέρεται και σήμερα το πρωί μπήκα να δω και ένα από τα τρία προϊόντα γράφει "ακυρωμένο". Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω από εκεί. 

Είναι να μην μπλέξεις... καλή τύχη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην σελιδα με την 'εξελιξη της παραγγελιας'

https://www.e-shop.gr/status

εχετε δει ποτε ως 'ενεργο' το πεδίο 'αποστολη';

Εγω παντως, καλα που δεν το εχει δει ποτε ως ενεργο, συχνα δεν δειχνει ουτε καν ως ενεργο το σταδιο της 'τιμολογησης'.

Απο το σταδιο 'συγκεντρωση', μπορει την αλλη στιγμη να ερθει sms να παω στο καταστημα να παραλαβω.

Πως το κανουν ετσι; Ημιτελης πληροφορηση; Δεν καταλαβαινω τι γινεται.

c.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mindreader είπε

Στην σελιδα με την 'εξελιξη της παραγγελιας'

https://www.e-shop.gr/status

εχετε δει ποτε ως 'ενεργο' το πεδίο 'αποστολη';

Εγω παντως, καλα που δεν το εχει δει ποτε ως ενεργο, συχνα δεν δειχνει ουτε καν ως ενεργο το σταδιο της 'τιμολογησης'.

Απο το σταδιο 'συγκεντρωση', μπορει την αλλη στιγμη να ερθει sms να παω στο καταστημα να παραλαβω.

Πως το κανουν ετσι; Ημιτελης πληροφορηση; Δεν καταλαβαινω τι γινεται.

c.jpg

Να διαβάζεις και τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται κάτω απο την αποστολή.

Π.Χ. Οταν η εξέλιξη είναι στη "συγκέντρωση Προιόντων" απο κατω μπορεί να γράφει "αναμένεται η παραλαβή" ή "τα προϊόντα συγκεντρώνονται" ή "η παραγγελία στάλθηκε στο υποκατάστημα..."

Οταν πλέον ειναι στο υποκατάστημα, απο κατω αλλάζει σε "η παραγγελία σας βρίσκεται στο υποκατάστημα".

Αρα εσυ κοιτας και αυτά που γράφονται κάτω απο το "αποστολή".

Το πεδίο "τιμολόγηση" και "αποστολη" ενεργοποιούνται αφού παραλάβεις.

spacer.png

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως γινεται να ειναι τα προιοντα ετοιμοπαραδοτα στο eshop,

και επι δυο μερες να τα 'συγκεντρωνουν';

Δεν προλαβαινει η 'αποθηκη' τη δουλεια;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τι εννοείς; Για Αθήνα τουλάχιστον, εάν παραγγείλω μέχρι τις 10 το πρωί, έχω το προϊόν την ίδια μέρα στο κατάστημα. Αλλιώς την επόμενη. Εάν ζητήσω να μου το φέρουν σπίτι, είναι πάντα +1 μέρα. Τσεκαρισμενο άπειρες φορές.

Επίσης να είσαι σίγουρος πως αν δεν τα είχαν, θα έπαιρνε καμία βδομάδα να τα πάρουν από τον προμηθευτή. Όχι 2 μέρες..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mindreader είπε

Που το βλέπεις το περίεργο; Λογικό μου φαίνεται, αν δέχονται πολλές παραγγελίες. Επίσης έχει σημασία τι μέρα και ώρα θα κάνεις την παραγγελία. Πχ αν την κάνεις Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο λογικά η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από Δευτέρα οπότε θα πρέπει να μαζέψουν όλες τις παραγγελίες του Σαββατοκύριακου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, filip123go είπε

Τι εννοείς; Για Αθήνα τουλάχιστον, εάν παραγγείλω μέχρι τις 10 το πρωί, έχω το προϊόν την ίδια μέρα στο κατάστημα. Αλλιώς την επόμενη. Εάν ζητήσω να μου το φέρουν σπίτι, είναι πάντα +1 μέρα. Τσεκαρισμενο άπειρες φορές.

Επίσης να είσαι σίγουρος πως αν δεν τα είχαν, θα έπαιρνε καμία βδομάδα να τα πάρουν από τον προμηθευτή. Όχι 2 μέρες..

Παλιοτερα οντως, τα ετοιμοπαραδοτα, την επομενη μερα τα ειχες. Τα τελευταια 2 χρονια οχι.

Οριστε screenshot. Παραγγελια Δευτερα. Οπως βλεπετε, ειναι αμεσα διαθεσιμα. Και πηγαμε Πεμπτη 24/3 και ακομη τα στελνουν... Αντε βαλε και την αργια της Παρασκευης τωρα, καλο Σαββατο αν πανε ολα καλα. Για ετοιμοπαραδοτα προιοντα.

spacer.png

Covid; δεν παλιωσε αυτη η καραμελα; ας προσλαβουν κοσμο πια, αν δεν προλαβαινουν τις παραγγελιες.

Επεξ/σία από mindreader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...