Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τέτοιες μέρες η αναμονη έχει ξεφύγει. Εχει καθυστερήσει τοσο πολυ να ερθει στο Point , φαντάσου να το ειχα και διανομη ποσο ακομα θα περιμεναμε. Σε όσους βιαζονται ας το παρουν τα αλανια απο τα καταστηματα παρα να περιμενουν ποτε θα ερθουν με τις διανομες που δεν εχουν ατομα.

• Like 1
  • Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περσι κατι χριστουγενιατικα στολιδια και ενα δεντρακι μου τα στειλανε κοντα στο πασχα :P Οχι απο δεκεμβρη στο γεναρη αλλα τελη μαρτη

Δημοσ.
4 minutes ago, Θοδωρής005 said:

Αρχικα γιατί να πάρεις ομπρέλα απο το eshop? 

Γιατί όχι!
Στο θέμα, κι εδώ 2 παραγγελίες την τελευταία εβδομάδα, δρομολογήθηκαν άμεσα στο σημείο παραλαβής. Εννοείται ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ανοιγα αυτο το νημα πριν απο αρκετα χρονια, δεν περιμενα ποτε οτι θα μας περνά η ιδέα απο το μυαλο....θα ζησει ή δεν θα ζησει;

• Haha 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα

Ως γνωστο το eshop εχει βαλει χαρατσι με το ετσι θελω +0.50€ σε καθε προιον για καλυτερη εξυπηρετηση

Ξερουμε αν υποκειται σε καποια νομοθεσια η κατι αλλο και τν επιτρεπει να βαζει επιπλεον κοστος;

Εχω σκοπο να μιλησω με τν ΣΥΝΗΓΟΡΟ του καταναλωτη κ να προβω αν καταφερω σε καποια μυνηση (?) διοτι το βρισκω τελειως κοροιδεια ποσο μαλλον αν δν υφισταται κ ειναι παρανομο αυτο που εχουν θεσπισει...

σας ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

Ως γνωστο το eshop εχει βαλει χαρατσι με το ετσι θελω +0.50€ σε καθε προιον για καλυτερη εξυπηρετηση

Ξερουμε αν υποκειται σε καποια νομοθεσια η κατι αλλο και τν επιτρεπει να βαζει επιπλεον κοστος;

Εχω σκοπο να μιλησω με τν ΣΥΝΗΓΟΡΟ του καταναλωτη κ να προβω αν καταφερω σε καποια μυνηση (?) διοτι το βρισκω τελειως κοροιδεια ποσο μαλλον αν δν υφισταται κ ειναι παρανομο αυτο που εχουν θεσπισει...

σας ευχαριστω

εγω μαζι σου.
εχω μπλεχτει σε κουβεντες εδω μεσα για την λογικη αυτου το πραγματος και ολοι φανηκαν πολυ large !!!.
Εγω παντως προσωπικα απο τοτε εχω κανει δυο παραγγελιες και μονο η μια μαλιστα για φιλικο μου προσωπο, το μετεφερα και στο καταστημα το παραπονο αυτο και του ειπα οτι ο λογος που δεν ψωνιζω ειναι οτι με κλεβεις. τοσο απλα.
δυστυχως ο ελληνας δεν εχει τετοια θεματα γιατι λεφτα υπαρχουν και τα τρωει ολα αμασητα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε

με το ετσι θελω +0.50€ σε καθε προιον

Σε κάθε παραγγελία.

Θα μπορούσε να αυξήσει τις τιμές των προϊόντων και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι κανείς.

Θα ήταν καλύτερα τότε?

• Like 3
Δημοσ.

αντε παλι...τα ιδια.
Δεν ειναι θεμα τι ειναι καλυτερα. Αλλα εαν ειναι νομιμο, ηθικο οτι θες πες το να απαιτει για καθε παραγγελια να χρεωνει με το ετσι θελω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

σας ευχαριστω

Κάνε κι ἐσὺ μιὰ καταγγελία. Δὲν φαίνεται νὰ ἰδρώνει τὸ αὐτὶ τους!  Καὶ τοῦ συνηγόρου, καὶ τοῦ e-shop καὶ τῶν φανατικῶν πελατῶν του, ποὺ εἶναι ἐξαρτημένοι e-shopμανεῖς! 

Δημοσ.
31 minutes ago, turbat0s said:

Σε κάθε παραγγελία.

Θα μπορούσε να αυξήσει τις τιμές των προϊόντων και δεν θα έπαιρνε χαμπάρι κανείς.

Θα ήταν καλύτερα τότε?

προτιμω να αυξουσε τις τιμες, ετσι θα κοιταζα οποιο καταστημα ηταν οικονομικο..

και για να επιστρεψω στην ουσια, η ερωτηση μ ειναι αν ξερει καποιος κατα ποσο νομιμο ειναι η οχι

ολα τα αλλα προσωπικα δεν με απασχολουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...