Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Και ποιο site μου προτείνετε για pc build που να είνα σχετικά φθηνό και φυσικά αξιόπιστο σε χρόνους παράδοσης; Το cosmodata είναι καλό;

Ότι έχω πάρει από αυτούς Cosmodata ακόμα και με τυχόν προβλήματα εγγύησης είμαι ευχαριστημένος. Με κάλυπταν πάντα. Είναι όμως σχεδόν δίπλα μου και έχω προσωπική σχέση με τα άτομα εκεί. Το e-shop πάντα ήταν απρόσωπο τουλάχιστον εκεί που εξυπηρετούμουν. Γνωστά τα παιδιά στο υποκατάστημα αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν βέβαια και άλλα καταστήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 31/7/2024 στις 12:32 ΜΜ, mr.Vox είπε

Ίσως η κατάσταση να έπρεπε να είναι καλύτερη αλλά να ακούσω εναλλακτικές προτάσεις να ακούσω για όσους διαμαρτύρονται.

aliexpress.com και στο skroutz.gr
Δεν μπαίνω εδώ και πάρα πολύ καιρό στο e-shop.gr
Εάν το κάνουν όλοι αυτό δεν θα αντέξει πολύ το e-shop.gr και θα αποσύρει τη βλακεία που έβαλε.
Χρειάζεται συλλογικότητα. Αν κάνεις υπομονή ένα μήνα το πολύ εσύ και όλοι οι υπόλοιποι θα δείτε αποτέλεσμα. Διαφορετικά καθίστε εκεί που είστε και εξαρτήστε την ζωή και το μυαλό σας από τον κάθε ένα απατεώνα.

Δισκος SSD με 5ετη εγγυηση τα παιξε στα 3 ετη. Τον πηγα πισω. Σε 15μερες ειχα ενημερωση οτι θα γινει αντικατασταση. Δεν ηταν ετοιμοπαραδοτος. Περιμενα αλλες 15 μερες, ηρθε καινουργιος, σφραγισμενος, με νεα 5ετη εγγυηση.

Οκ, το μαγαζι ειναι εμφανως σε παρακμη, αλλα ακομα εγω τη δουλεια μου την κανω. Καλο θα ηταν να μην προπληρωνετε...

Τωρα, ειδικα για την cosmodata που αναφερθηκε πριν, ειναι αλλου τυπου μαγαζι. Μιλαμε για μαγαζι που μαζι με 2-3 αλλα, ξεκινησε τη Silicon Valley της Στουρναρη. Και ποση εντυπωση μου κανει ακομα και τωρα οτι ο χωρος δεν τους φτανει και τα μισα πραγματα ειναι απ' εξω, οπως τοτε. Που αγορασα μια 15αρα Sony Trinitron και αφου πληρωσα την παρελαβα απο τη στιβα στο πεζοδρομιο! Θρυλικες εποχες!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2024 στις 3:30 ΜΜ, stcp είπε

Δισκος SSD με 5ετη εγγυηση τα παιξε στα 3 ετη. Τον πηγα πισω. Σε 15μερες ειχα ενημερωση οτι θα γινει αντικατασταση. Δεν ηταν ετοιμοπαραδοτος. Περιμενα αλλες 15 μερες, ηρθε καινουργιος, σφραγισμενος, με νεα 5ετη εγγυηση.

Οκ, το μαγαζι ειναι εμφανως σε παρακμη, αλλα ακομα εγω τη δουλεια μου την κανω. Καλο θα ηταν να μην προπληρωνετε...

Εγώ αντιθέτως ακόμα περιμένω (από 1/7). Ούτε έχουν επιλύσει το πρόβλημα ούτε φυσικά έχουν απαντήσει στο παράπονο.

Στις 30/7/2024 στις 9:42 ΠΜ, dtzgr είπε

Συσκευή wearable χάλασε < 1 έτος από την αγορά, με καραμπινάτο πρόβλημα (έσβησε και δεν ανάβει καν). Το έστειλα στο σερβις όπου έκατσε 3 εβδομάδες άπραγο, και μετά αποφάσισαν να το στείλουν στην αντιπροσωπεία με αναμονή τουλάχιστο άλλες 3 εβδομάδες... Βάλε και τις διακοπές, πάμε από Ιούνιο για Σεπτέμβρη (το συνολικό κόστος της συσκευής είναι <40 ευρώ... σκέψου να ήταν και τίποτα ακριβό).

Έστειλα και feedback/παράπονο, στο οποίο δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν... 

Τεράστιο Χ από εμένα, πλέον. Ούτε οι τιμές είναι καλές, ούτε η εξυπηρέτηση, ούτε η ταχύτητα παραλαβής πια, και όπως φαίνεται ούτε και το σέρβις...

Επεξ/σία από dtzgr

9 hours ago, Klausx said:

Πιο γρήγορα από Αλι παρά από eshop, πάνε για κλείσιμο. Άμεσα διαθέσιμα προϊόντα που έγιναν αναμονή παραλαβής μετά την παραγγελία.....

Screenshot_459.png.30187ce5b0b34f2632904e7dc07e0655.png

Screenshot_458.png.55bec2d789166164e08c536491665f49.png

Το τερματισαν!

Τι να πω, παράγγειλα ένα προϊόν αρχές Ιουλίου με διαθεσιμότητα κάπου στις 10 μέρες νομίζω, όταν καθυστερούσε επικοινώνησα μαζί τους με μέιλ και μου είπαν ότι τελικά αναμένεται 5/8 στις αποθήκες τους, τελικά πάνω που έστειλα ξανά μήνυμα για να το ακυρώσω στις 14/8 αν δεν είχε έρθει στις αποθήκες τους εμφανίστηκε ότι το έχουν, μου έστειλαν μήνυμα ότι θα εξυπηρετηθώ και κατά προτεραιότητα λόγο της καθυστέρησης, (λες και δεν έπρεπε αφού είχα παραγγείλει από Ιούλιου και χρειαζόντα προτεραιότητα. Από τότε περιμένω να...συγκεντρωθούν τα προϊόντα και βλέπω τώρα ότι μάλλον θα περιμένω πολύ. Αν την ακυρώσω προβλέπεται να πάρω σύντομα τα χρήματα μου άραγε στην πιστωτική ή θα περιμένω χρόνο ανάλογο με την ...παράδοση;

Ρε τι ψωνίζετε με πιστωτικές και τέτοια από eshop! Παραλαβή από eshop point και πληρωμή με την παράδοση. Εγώ δέχομαι ότι θα επιστραφούν, γιατί να χρηματοδοτούνται αυτοί για ένα και δυο μήνες με τα λεφτά μας;;; Να σκιστούν να φέρουν το προϊόν γρήγορα, για να πληρωθούν!

• Like 4

6 minutes ago, mechpanos said:

Ρε τι ψωνίζετε με πιστωτικές και τέτοια από eshop! Παραλαβή από eshop point και πληρωμή με την παράδοση. Εγώ δέχομαι ότι θα επιστραφούν, γιατί να χρηματοδοτούνται αυτοί για ένα και δυο μήνες με τα λεφτά μας;;; Να σκιστούν να φέρουν το προϊόν γρήγορα, για να πληρωθούν!

Παντα πληρωμη στο καταστημα, παντα!

• Like 2

21 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Τι να πω, παράγγειλα ένα προϊόν αρχές Ιουλίου με διαθεσιμότητα κάπου στις 10 μέρες νομίζω, όταν καθυστερούσε επικοινώνησα μαζί τους με μέιλ και μου είπαν ότι τελικά αναμένεται 5/8 στις αποθήκες τους, τελικά πάνω που έστειλα ξανά μήνυμα για να το ακυρώσω στις 14/8 αν δεν είχε έρθει στις αποθήκες τους εμφανίστηκε ότι το έχουν, μου έστειλαν μήνυμα ότι θα εξυπηρετηθώ και κατά προτεραιότητα λόγο της καθυστέρησης, (λες και δεν έπρεπε αφού είχα παραγγείλει από Ιούλιου και χρειαζόντα προτεραιότητα. Από τότε περιμένω να...συγκεντρωθούν τα προϊόντα και βλέπω τώρα ότι μάλλον θα περιμένω πολύ. Αν την ακυρώσω προβλέπεται να πάρω σύντομα τα χρήματα μου άραγε στην πιστωτική ή θα περιμένω χρόνο ανάλογο με την ...παράδοση;

Εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις κ μαγαζί. Πολλά νερα κάνουν . image.png.6f4c747efd8e275af8421d9747cb7afd.png

• Like 1

2 ώρες πριν, Vaggelisnaoum είπε

Εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις κ μαγαζί. Πολλά νερα κάνουν . image.png.6f4c747efd8e275af8421d9747cb7afd.png

Καλά τώρα που περίμενα τόσον καιρό και δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα άμεση πουθενά απλώς θα περιμένω.

Αφού εσένα πήρε 11 περίπου μέρες από την διαθεσιμότητα μέχρι την συγκέντρωση πλησιάζει και η δική μου σειρά. Θα περιμένω άραγε και άλλες τόσες μέρες για την αποστολή;

Δεν ξέρω πως την πάτησα, είχα παραγγείλει πριν χρόνια και στα μάτια μου ήταν ένα αξιόπιστο μαγαζί, δεν έκατσα να δω πως είχε παρακμάσει έτσι. 

Μέχρι και τα αυτοκίνητα διανομών τους πολλές φορές μένουν στο δρόμο, παιδιά. Είτε πετάνε άφθονο μαύρο καπνό σε κάθε πάτημα γκαζιού, μιλάμε για απαρχαιώμενα οχήματα που παρακαλάνε από μόνα τους να καταλήξουν στην απόσυρση για παλιοσίδερα, στις πλείστες περιπτώσεις. 

Μια γενικότερη εικόνα παρακμής, σε όλες τις πτυχές της, δυστυχώς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...