Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, BillBanner είπε

Από τις 08/12 περιμένω την παραγγελία μου. Να σημειώσω ότι στη διαθεσιμότητα των προϊόντων έγραφε "Άμεσα διαθέσιμο" και στην εξέλιξη της παραγγελίας μου γράφει ακόμα "συγκέντρωση προϊόντων". Μην αναφέρω και ότι τους έχω στείλει τρεις φορές mail και ακόμα να πάρω απάντηση... Ποτέ ξανά!

Ακριβώς! Κι εμένα αυτό γίνεται. Άμεσα διαθέσιμα και καλά και τα συγκεντρώνουν 10 ημέρες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, The_Judas είπε

λόγω black friday... ή μάλλον black month έχουν μπλοκάρει όλες οι μεταφορικές εταιρείες.

από σκρουτζ περίμενα 17 μέρες παραγγελίες μου... από eshop 7 μέρες.  είναι γενικό το πρόβλημα .

Από Shopflix η παραγγελία μου ήρθε άμεσα.

2 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Ακριβώς! Κι εμένα αυτό γίνεται. Άμεσα διαθέσιμα και καλά και τα συγκεντρώνουν 10 ημέρες...

Από πού τα συγκεντρώνουν από άλλο πλανήτη; 😝 Είναι πολύ ξεφτίλες.

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

από Σκρουτζ μου ήρθαν σε 1 με 2 ημέρες.

Α μπράβο και εμένα από Shopflix

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 24/11 περιμένω και εγώ, έχει κολλήσει στην Αποστολή.... 17 μέρες να βάλουν 3 πραγματάκια σε ένα κουτί, τραγικό. Έστειλα και mail προχθές που φυσικά δεν απάντησαν. Βρε μπας και έκαναν τρολλ παραγγελίες για το 0,50 και όντως έχει μπλοκάρει το σύστημα τους; χαχα.

Επεξ/σία από Klausx

Άμεσα Διαθέσιμο: 5+ εργάσιμες

Σε 3-4 εργάσιμες : 12+ εργάσιμες

Αυτό εδώ και καιρό

Τώρα μετά τα black friday και για τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ,βάλτε +5 εργάσιμες να είστε μέσα

• Like 2

Τραγικό πραγματικά και θα χειροτερέψει η κατάσταση τις γιορτές.

Θυμίζει τη προ ετών χρεωκοπεία και κλείσιμο καταστημάτων σαν αυτό της Δάφνης.

Και τότε ειχαν απολύσει κόσμο.

Αν κλείσει προσωπικά δε θα μου λείψει. Οι επιλογες σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι απλά πολλές.

Το είχα γράψει σε άλλο post, δίνω και νέο παράδειγμα (ένα απο τα πολλά), παραγγελία απο Amazon Ιαπωνίας,  Κυριακή 10 του μηνός,  βραδυ(εκει κάπου 7 ώρες μπροστά), σήμερα 13/12, 10 το πρωί έφτασε στη δουλειά το δέμα  με DHL μετά απο  συνεχή ενημέρωση για τη διακίνηση στο κινητό  (SMS) και με email.
10 ημέρες DOA, υπαναχώρηση, πρόβλημα στο προιόν, FULL REFUND και επιστροφή του προιόντος με DHL και έξοδα δικά τους.

• Like 6

Ανεκαθεν στο eshop οι παραγγελιες με πολλα προιοντα , αργουσαν περισσοτερο απο τις παραγγελιες με ενα προιον. Αυτο το διαστημα τωρα ξεχειλωσε εντελως! 

• Like 1

51 λεπτά πριν, im2004 είπε

Αν κλείσει προσωπικά δε θα μου λείψει. Οι επιλογες σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι απλά πολλές.

Το είχα γράψει σε άλλο post, δίνω και νέο παράδειγμα (ένα απο τα πολλά), παραγγελία απο Amazon Ιαπωνίας,  Κυριακή 10 του μηνός,  βραδυ(εκει κάπου 7 ώρες μπροστά), σήμερα 13/12, 10 το πρωί έφτασε στη δουλειά το δέμα  με DHL μετά απο  συνεχή ενημέρωση για τη διακίνηση στο κινητό  (SMS) και με email.
10 ημέρες DOA, υπαναχώρηση, πρόβλημα στο προιόν, FULL REFUND και επιστροφή του προιόντος με DHL και έξοδα δικά τους.

Εμενα στο σέρβις μια χαρα 1 εργάσιμη έκανε 

Είχα παραγγείλει ηλεκτρικό σώμα λαδιού, περίμενα 10 μέρες, πρώτη φορά τόση αναμονή, και ακύρωσα 

(Τηλεφωνουσα, έλεγαν θα το δώσει προτεραιότητα)

1 ώρα πριν, im2004 είπε

Από amazon. Ιαπωνία, το τελωνείο προπληρωνετε, ; πριν χρόνια είχα αγοράσει από Αμερική, και ήτανε προπληρωμή το τελωνείο,, ήτανε μέσα στην παραγγελία,, η χρέωση!.

Το ίδιο ισχύει και για την Ιαπωνία;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Μυτιλήνη δεν έχουμε θέμα με καθυστερήσεις. Παραγγέλνεις και σε 2 μέρες το φέρνουν. Πάω στο κατάστημα και το παίρνω (πάντα για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα).Υπομονή να κάνετε! Άλλα είναι τα θέματα, όπως το σέρβις που είναι τρομερά αργό!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Μοῦ ἀρέσει ποὺ συνεχίζετε νὰ παραγγέλνετε ὅλοι ἀπὸ τὸ e-shop, πληρώνετε τὸ νταβατζιλίκι καὶ τὸ μόνο ποὺ σχολιάζετε ἤ σᾶς ἐνδιαφέρει εἶναι πότε θὰ ἔρθει τὸ προϊὸν στὴν πόρτα σας ἤ στὸ ὑποκατάστημα τῆς περιοχῆς σας, λὲς καὶ τὸ πρόβλημα εἶναι αὐτὸ!  Ἐφόσον αὐτὸ σᾶς ἐνδιαφέρει δὲν ἀξίζει νὰ ἀσχολεῖται κανεὶς μὲ τὸ θέμα αὐτὸ, διότι, δυστυχῶς, τέτοιες πολιτικὲς σᾶς ἀξίζουν, διότι αὐτὸ ἀξίζετε!
Εὔχομαι νὰ αὐξηθεῖ τὸ νταβατζιλίκι. Ἕνα εἴδος ΕΝΦΙΑ γιὰ κάθε σας παραγγελία!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

• Like 4

10 ώρες πριν, sakis112 είπε

Είχα παραγγείλει ηλεκτρικό σώμα λαδιού, περίμενα 10 μέρες, πρώτη φορά τόση αναμονή, και ακύρωσα 

Από amazon. Ιαπωνία, το τελωνείο προπληρωνετε, ; πριν χρόνια είχα αγοράσει από Αμερική, και ήτανε προπληρωμή το τελωνείο,, ήτανε μέσα στην παραγγελία,, η χρέωση!.

Το ίδιο ισχύει και για την Ιαπωνία;

Ναι το ίδιο, όπως και με το AMAZON Αγγλίας.

Και συνάδελφος, τώρα με ενημερώνει, για παραγγελία από 16/11 με ένδειξη 4-7 εργάσιμες, ακόμα τη συγκεντρώνουν, είναι δε πριν τη Μαύρη τους Παρασκευή.

11 ώρες πριν, sakis112 είπε

Χάρη σου έκαναν!

• Like 1

10 hours ago, teogin said:

Μοῦ ἀρέσει ποὺ συνεχίζετε νὰ παραγγέλνετε ὅλοι ἀπὸ τὸ e-shop, πληρώνετε τὸ νταβατζιλίκι καὶ τὸ μόνο ποὺ σχολιάζετε ἤ σᾶς ἐνδιαφέρει εἶναι πότε θὰ ἔρθει τὸ προϊὸν στὴν πόρτα σας ἤ στὸ ὑποκατάστημα τῆς περιοχῆς σας, λὲς καὶ τὸ πρόβλημα εἶναι αὐτὸ!  Ἐφόσον αὐτὸ σᾶς ἐνδιαφέρει δὲν ἀξίζει νὰ ἀσχολεῖται κανεὶς μὲ τὸ θέμα αὐτὸ, διότι, δυστυχῶς, τέτοιες πολιτικὲς σᾶς ἀξίζουν, διότι αὐτὸ ἀξίζετε!
Εὔχομαι νὰ αὐξηθεῖ τὸ νταβατζιλίκι. Ἕνα εἴδος ΕΝΦΙΑ γιὰ κάθε σας παραγγελία!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

δεν μας προτεινεις και καποιο μιας και το εχεις μελετησει...κυριως για μας που ειμαστε επαρχια

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mechpanos είπε

sakis112

Δημοσ. πριν από 11 ώρες

Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με το να πληρώνεις την ΔΕΗ παρήγγειλε αυτό. Θα το ευχαριστηθείς. Είναι μεγάλο σε όγκο και αυτό το κάνει να αποδίδει καλύτερα. Το έχω παροπλίσει βέβαια γιατί κάνω οικονομία στο ρεύμα. Υπάρχουν και άλλα με μικρότερη κατανάλωση βέβαια. Άριστη κατασκευή.

Επεξ/σία από mr.Vox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...