The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε Καλησπέρα! Δε φτάνει που ξεκίνησε νταβατζιλίκι με χαράτσι 0,50€ ανά παραγγελία το κιτρινομάγαζο -υποτίθεται για καλύτερη εξυπηρέτηση😆-, ακριβώς από τότε έχουν αρχίσει καθυστερήσεις παραγγελιών που πρώτη φορά βλέπω από αυτούς. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Εξαρχής όλο αυτό με το χαράτσι με υποψίασε ότι έχουν οικονομικά θέματα και πάνε να μαζέψουν ό,τι μπορούν. Οι καθυστερήσεις εντείνουν τις υποψίες μου. Και διάβασα και τέτοιες φήμες. Έχετε ακούσει τίποτα; λόγω black friday... ή μάλλον black month έχουν μπλοκάρει όλες οι μεταφορικές εταιρείες. από σκρουτζ περίμενα 17 μέρες παραγγελίες μου... από eshop 7 μέρες. είναι γενικό το πρόβλημα .
MikeJ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Θεωρητικά εδώ και πάνω από δεκαετία δε βαράει διάλυση; Θυμάμαι είχαν κυρήξει πτώχευση, είχαν συλλάβει τον πρόεδρο κλπ και γενικοτέρα έκτοτε λειτουργούν σαν στον αυτόματο χωρίς να έχει αλλάξει ούτε η γραμματοσειρά στο σάιτ τους και τα καταστήματα τους σαν αχούρια. Αλλά ναι και σε δική μου παραγγελία μετά την εισαγωγή του 50λεπτου υπήρξε καθυστέρηση ενώ έως τότε ήταν πάντα αρκετά γρήγοροι. Αν είχαν γίνει μαζικές απολύσεις λογικά θα είχε ακουστεί πιστεύω. Εντωμεταξύ κάτι που αρκετός κόσμος ξεχνάει ή δε γνωρίζει είναι ότι το e-food (που εδώ και καιρό είναι κολοσσός) ξεκίνησε σαν side project του e-shop: https://www.e-shop.gr/news-96-to-e-shopgr-paroysiazei-to-e-foodgr-to-neo-site-ilektronikis-paraggelias-fagitoy 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Εχω μιλησει με τα παιδια που εξυπηρετουν στην Καλαματα,ειναι κολλημενα ολα λογω black friday. Ετσι θα παει ολος ο μηνας μου ειπαν. Περιμενω κατι καλωδια για τη δουλεια απο τις 27,αλλα χαλαλι,ψωνισατε black friday ρε παιδια,δεν πειραζει. 1
andreaspA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ολοι! 1
MikhailBakurin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, StamTheMan said: αλλα χαλαλι,ψωνισατε black friday ρε παιδια,δεν πειραζει. Έτρεχαν σαν τα ζώα και τσαλαπατιούνταν στα συντάγματα και τα μωλ για να πάρουν οθόνες και κινητά που ήταν ακριβότερα από ό,τι τώρα... 1
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, The_Judas είπε λόγω black friday... ή μάλλον black month έχουν μπλοκάρει όλες οι μεταφορικές εταιρείες. από σκρουτζ περίμενα 17 μέρες παραγγελίες μου... από eshop 7 μέρες. είναι γενικό το πρόβλημα . από Σκρουτζ μου ήρθαν σε 1 με 2 ημέρες. 1
Backpacker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ που είχα παραγγείλει το Football Manager πριν κανα 2 βδομαδες ήρθε κανονικά σε 3 μέρες μέσα. Επαρχία Σέρρες.
Basketikos_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχει να κάνει με τις μεταφορικές. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Άλλωστε έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα. Στη συγκέντρωση των προϊόντων βλέπω καθυστερήσεις. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Basketikos_
energy52 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Kι εγω το ιδιο, καθυστερηση 3 βδομαδες τωρα, που σκεφτομαι να ακυρωσω..
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, dtk-386 είπε από Σκρουτζ μου ήρθαν σε 1 με 2 ημέρες. 4 παραγγελίες έκανα...οι 2 ήρθαν σε μια μέρα οι άλλες 2 όπως είπα άργησαν πολυ....και είχε τεράστια ουρά στην acs που πήγα.
ekrepali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέσα σε 2 χρόνια έχουν φύγει 2 γνωστοί μου απ'το eshop (λήξη σύμβασης). Ο ένας δούλευε στο κατάστημα πάνω από 10 χρόνια, ο άλλος 8ετία οδηγός. Στη θέση τους έφεραν άλλους με κατώτατο βασικό και λιγότερες ώρες. Είναι εμφανές πλέον κι όταν πάμε να παραλάβουμε, ότι δεν υπάρχει η οργάνωση που υπήρχε παλιά. Πήγα τη περασμένη βδομάδα να παραλάβω ένα καλώδιο... υπήρχαν κουτιά σκόρπια πίσω απ'τα ταμεία με μη αλφαβητική σειρά, τυχαία το έπιασε το μάτι μου... ενώ το παλικάρι ήταν 2-3 λεπτά μέσα στην αποθήκη κι έψαχνε να το βρει.
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε 4 παραγγελίες έκανα...οι 2 ήρθαν σε μια μέρα οι άλλες 2 όπως είπα άργησαν πολυ....και είχε τεράστια ουρά στην acs που πήγα. 3 παραγγελίες , οι 2 με easy mail και η 1 με last mile σε 2 ημέρες.
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μέσα σε 2 χρόνια έχουν φύγει 2 γνωστοί μου απ'το eshop (λήξη σύμβασης). Ο ένας δούλευε στο κατάστημα πάνω από 10 χρόνια, ο άλλος 8ετία οδηγός. Στη θέση τους έφεραν άλλους με κατώτατο βασικό και λιγότερες ώρες. Είναι εμφανές πλέον κι όταν πάμε να παραλάβουμε, ότι δεν υπάρχει η οργάνωση που υπήρχε παλιά. Πήγα τη περασμένη βδομάδα να παραλάβω ένα καλώδιο... υπήρχαν κουτιά σκόρπια πίσω απ'τα ταμεία με μη αλφαβητική σειρά, τυχαία το έπιασε το μάτι μου... ενώ το παλικάρι ήταν 2-3 λεπτά μέσα στην αποθήκη κι έψαχνε να το βρει. σε δυο μαγαζια που πηγα και εγω αυτο ειδα. λες και πήγα σε παγκο λαικης ηταν. 2
Vaggelisnaoum Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μια χαρά πάει . Και λεφτά βγαζει απο το 50λεπτο και δεν ερχονται γρήγορα τα δεματα. 1
BillBanner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Από τις 08/12 περιμένω την παραγγελία μου. Να σημειώσω ότι στη διαθεσιμότητα των προϊόντων έγραφε "Άμεσα διαθέσιμο" και στην εξέλιξη της παραγγελίας μου γράφει ακόμα "συγκέντρωση προϊόντων". Μην αναφέρω και ότι τους έχω στείλει τρεις φορές mail και ακόμα να πάρω απάντηση... Ποτέ ξανά! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα