Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 920
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Έπαθε brick στην μητρική κ ουσιαστικά τωρα κάνει μονο bootloop, η λογική λεει επειδή η μητρική εχει την λειτουργία με ενα κουμπάκι q flash plus οτι θα πάει ρην μητρική στις εργοστασιακες ρυθμίσεις κ απλα θα ξαναπεραστουν τα bios

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος. Είσαι σίγουρος ότι μπρίκαρες την μητρική, και όχι ότι απλά έκανες λάθος την εγκατάσταση των Windows; Όταν τον ανοίγεις, τι εικόνα βλέπεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Θοδωρής005 είπε

Ναι γιατί κανει bootloop τι αλλο μπορει να είναι, αφου δεν βγαζει εικόνα τίποτα 

Όταν εγκατέστησες τα Windows, το έβαλες μετά να κατεβάσει ενημερώσεις + drivers;

1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε

Ναι γιατί κανει bootloop τι αλλο μπορει να είναι, αφου δεν βγαζει εικόνα τίποτα 

Δες αν πατάνε καλά οι μνήμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

Μα όπως λεω τα windows δεν κατάφεραν να εγκαταστηθουν ποτέ 

Χμ, τότε δεν ξέρω. Τσέκαρε τις μνήμες που αναφέρονται και παραπάνω. Εκτός μνημών μπορεί να φταίει και ο επεξεργαστής. Αν φταίει επεξεργαστής ή η ίδια η μητρική τότε δεν ξέρω πως να τα ελέγξεις, ας απαντήσει και κάποιος άλλος. Αλλιώς επιστροφή στο κατάστημα.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Χμ, τότε δεν ξέρω. Τσέκαρε τις μνήμες που αναφέρονται και παραπάνω. Εκτός μνημών μπορεί να φταίει και ο επεξεργαστής. Αν φταίει επεξεργαστής ή η ίδια η μητρική τότε δεν ξέρω πως να τα ελέγξεις, ας απαντήσει και κάποιος άλλος. Αλλιώς επιστροφή στο κατάστημα.

Επεξ/σία από Θοδωρής005

UPDATE ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Εγω ξερω οτι απο τοτε που εβαλαν το 0.5 , το μαγαζι κατερρευσε! Οι παραγγελιες κανουν πια μερες και μερες για να ερθουν στο κοντινοτερο eshop point. 
Δεν καταλαβαινω γιατι το διαλυσαν το μαγαζι...
Πιο παλια , παιζει να εριχνα παραγγελια το πρωι και να βρισκοταν στο Μαρουσι με το απογευματινο δρομολογιο.

• Like 3

18 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Εγω ξερω οτι απο τοτε που εβαλαν το 0.5 , το μαγαζι κατερρευσε! Οι παραγγελιες κανουν πια μερες και μερες για να ερθουν στο κοντινοτερο eshop point. 
Δεν καταλαβαινω γιατι το διαλυσαν το μαγαζι...
Πιο παλια , παιζει να εριχνα παραγγελια το πρωι και να βρισκοταν στο Μαρουσι με το απογευματινο δρομολογιο.

Ὑπάρχουν κάποιοι σύμβουλοι ἐπιχειρήσεων ποὺ ἔχουν καταστρέψει ἐπιχειρήσεις! Δὲν τοὺς ἔφταναν τόσα λεφτὰ, ἤθελαν κι ἄλλα νταβατζιλίκι! Γιὰ μένα ἦταν καλὸ! Ἀπεξαρτήθηκα καὶ ἐὰν χρειάζομαι κάτι κοιτάω ὁπουδήποτε ἀλλοῦ ἐκτὸς ἀπὸ αὐτοὺς τοὺς μπαγλαμάδες!  Ἡ τιμωρία τους πρέπει νὰ εἶναι παραδειγματικὴ, γιὰ νὰ τὸ ἀκούσουν κι ἄλλοι!

• Like 2

18 hours ago, nikos2004dj said:

UPDATE ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Update 2 

σημερα εγινε η επιστροφη χρηματων για παραγγελια απο 27/10 κ πληρωμη 12/11

25 λεπτα αναμονη. Στην αρχη σου λεει οτι εχει μεγαλη αναμονη οποτε στειλε εμαιλ.

2 εμαιλ αλλα καμια απαντηση εδω και 2 ημερες. Βγαλε ακρη.

Πραγματικα καταρρευση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν κοπει το νταβατζιδικο 50λεπτο (με σηκωσες απο την καρεκλα να κανω τη δουλεια μου να παω μεχρι το ραφι να σου φερω το προιον),

ενημερωστε εδω.

Ισως παραγγειλω τιποτε απο eshop, αν υπαρχει ακομη eshop.

Μεχρι τοτε, ειμαι ικανος ακομη και να πληρωσω ακριβοτερη τιμη, αλλα οχι το νταβατζιλικι που σκεφτηκαν καποια βλακωδη μυαλα.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1
  • Confused 1

Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουν χιλιαδες παραγγελιες για αυτο και η καθυστερηση...

Δλδ (του ειπα) με το 0,50 βλεπετε αυξηση των παραγγελιων?

Ναι απαντησε..

Τρολλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...