Προς το περιεχόμενο

[Banggood] Xiaomi Yeelight YLDP06YL στα 13.69€ (preorder) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Vasilica89 είπε

Εμένα έφτασε κέντρο διαλογής αττικης 

μαζι παμε.. :)

Αυριο μεθαύριο θα παραλάβουμε

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ.

Εν το μεταξύ πήρα ένα google home mini και έχω ξελιγωθεί στα γέλια με την κόρη μου που παίζει παιχνίδια μαζί του.  Artificial stupidity ...

Απίστευτη δουλειά έχουν κάνει - ελπίζω να λειτουργούν οι συγκεκριμένες λάμπες με αυτό.

Κρίμα που οι διακόπτες στους τοίχους δεν έχουν ουδέτερο για να μετατρέψω το σπίτι σε smart ...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, papars είπε

Τα ίδια και εδώ.

Εν το μεταξύ πήρα ένα google home mini και έχω ξελιγωθεί στα γέλια με την κόρη μου που παίζει παιχνίδια μαζί του.  Artificial stupidity ...

Απίστευτη δουλειά έχουν κάνει - ελπίζω να λειτουργούν οι συγκεκριμένες λάμπες με αυτό.

Κρίμα που οι διακόπτες στους τοίχους δεν έχουν ουδέτερο για να μετατρέψω το σπίτι σε smart ...

Πάρε ένα gateway

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Πάρε ένα gateway

Δηλαδή;

Κάτι που βρήκα της xiaomi και της lutron δεν χωράνε σε ελληνικά κουτιά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, suffocater είπε

Πως θα τον βοηθήσει το gateway για την ελλειψη ουδετέρου?

Υπάρχουν διακόπτες που δεν θέλουν ουδέτερο - με zigbee που μπορεί να δουλέψει με την μικρή διαρροή ρεύματος μέσα από την φάση (και τη λάμπα).  

Ο διακόπτης αυτός δεν έχει το wifi πάνω του, το οποίο βρίσκεται σε κάποιο gateway.

Όμως δεν έχω βρει κάτι που να λειτουργεί με λάμπες LED και να χωράει σε ελληνικό (ευρωπαϊκό) στρογγυλό κουτί διακόπτη.

Δυστυχώς στο σπίτι και γραφείο οι λάμπες είναι ή MR16 ή GU10 - spot δηλαδή.

Για αυτές τις λάμπες τι λέτε;

https://www.aliexpress.com/item/2018-Xiaomi-Mijia-Smart-Downlight-Wifi-Work-with-Mi-home-App-Smart-Remote-control-White-Warm/32854957965.html

Δημοσ.

Το  gateway θα βοηθήσει να ελεγχθεί υ τις λάμπες ασύρματα, σίγουρα θα μπει στο υρυπακι να κάνει μετά ένα έξυπνο σπίτι.Zigbee επιλέγουμε εάν θα στήσουμε δικό μας σέρβερ που δουλεύουν με home assistant

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 ξεχωριστές παραγγελιές. Thanks FKLDS

1 ώρα πριν, Aggeluska είπε

εγω εκανα αιτηση για refund. :(

Για ποιο λόγο; Αφού τώρα ξεκινανε οι παραλαβές...

Δημοσ.
20 minutes ago, runner69 said:

Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 ξεχωριστές παραγγελιές. Thanks FKLDS

Για ποιο λόγο; Αφού τώρα ξεκινανε οι παραλαβές...

Γιατί έχω παραγγείλει από 14 Οκτώβρη κοντά και το δέμα δεν έχει πάει καν Ευρώπη μάλλον αφού το τράκερ δεν λειτουργεί καν. Επίσης έλεγε ότι θα έπρεπε να παραλάβω το πολύ μέχρι χθες και άλλοι που κάναν παραγγελία 7+ μέρες μετά από μένα έχουν παραλάβει ήδη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...