Prof_Chaos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Vasilica89 είπε Εμένα έφτασε κέντρο διαλογής αττικης μαζι παμε.. Αυριο μεθαύριο θα παραλάβουμε Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
papars Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Τα ίδια και εδώ. Εν το μεταξύ πήρα ένα google home mini και έχω ξελιγωθεί στα γέλια με την κόρη μου που παίζει παιχνίδια μαζί του. Artificial stupidity ... Απίστευτη δουλειά έχουν κάνει - ελπίζω να λειτουργούν οι συγκεκριμένες λάμπες με αυτό. Κρίμα που οι διακόπτες στους τοίχους δεν έχουν ουδέτερο για να μετατρέψω το σπίτι σε smart ...
vrwmiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, papars είπε Τα ίδια και εδώ. Εν το μεταξύ πήρα ένα google home mini και έχω ξελιγωθεί στα γέλια με την κόρη μου που παίζει παιχνίδια μαζί του. Artificial stupidity ... Απίστευτη δουλειά έχουν κάνει - ελπίζω να λειτουργούν οι συγκεκριμένες λάμπες με αυτό. Κρίμα που οι διακόπτες στους τοίχους δεν έχουν ουδέτερο για να μετατρέψω το σπίτι σε smart ... Πάρε ένα gateway
papars Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Πάρε ένα gateway Δηλαδή; Κάτι που βρήκα της xiaomi και της lutron δεν χωράνε σε ελληνικά κουτιά.
cons1985 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Λογικά και εγώ αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω, έπρεπε να παραγκείλω και άλλες...
suffocater Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Πάρε ένα gateway Πως θα τον βοηθήσει το gateway για την ελλειψη ουδετέρου?
papars Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, suffocater είπε Πως θα τον βοηθήσει το gateway για την ελλειψη ουδετέρου? Υπάρχουν διακόπτες που δεν θέλουν ουδέτερο - με zigbee που μπορεί να δουλέψει με την μικρή διαρροή ρεύματος μέσα από την φάση (και τη λάμπα). Ο διακόπτης αυτός δεν έχει το wifi πάνω του, το οποίο βρίσκεται σε κάποιο gateway. Όμως δεν έχω βρει κάτι που να λειτουργεί με λάμπες LED και να χωράει σε ελληνικό (ευρωπαϊκό) στρογγυλό κουτί διακόπτη. Δυστυχώς στο σπίτι και γραφείο οι λάμπες είναι ή MR16 ή GU10 - spot δηλαδή. Για αυτές τις λάμπες τι λέτε; https://www.aliexpress.com/item/2018-Xiaomi-Mijia-Smart-Downlight-Wifi-Work-with-Mi-home-App-Smart-Remote-control-White-Warm/32854957965.html
DownUNDERground Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Edited Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από DownUNDERground
vrwmiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Το gateway θα βοηθήσει να ελεγχθεί υ τις λάμπες ασύρματα, σίγουρα θα μπει στο υρυπακι να κάνει μετά ένα έξυπνο σπίτι.Zigbee επιλέγουμε εάν θα στήσουμε δικό μας σέρβερ που δουλεύουν με home assistant
kyanokranos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Με το κουπόνι YLB116 στα 13,98€. Spoiler 1 1
runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 ξεχωριστές παραγγελιές. Thanks FKLDS 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε εγω εκανα αιτηση για refund. Για ποιο λόγο; Αφού τώρα ξεκινανε οι παραλαβές...
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) σήμερα έγινε και η δική μου παραλαβή Ελτα κουριερ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos
Aggeluska Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 20 minutes ago, runner69 said: Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 ξεχωριστές παραγγελιές. Thanks FKLDS Για ποιο λόγο; Αφού τώρα ξεκινανε οι παραλαβές... Γιατί έχω παραγγείλει από 14 Οκτώβρη κοντά και το δέμα δεν έχει πάει καν Ευρώπη μάλλον αφού το τράκερ δεν λειτουργεί καν. Επίσης έλεγε ότι θα έπρεπε να παραλάβω το πολύ μέχρι χθες και άλλοι που κάναν παραγγελία 7+ μέρες μετά από μένα έχουν παραλάβει ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις