Προς το περιεχόμενο

[Banggood] Xiaomi Yeelight YLDP06YL στα 13.69€ (preorder) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Noμιζω ο  ποιο ευκολος τροπος ,ειναι να κατεβασεις εναν android emulator  σαν και αυτον ,https://www.bluestacks.com/ και μετα να κατεβασεις ,ειτε το yeelight ειτε το mihome application και να παιζεις απο τον υπολογιστη.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 11:04 ΠΜ, drdedus είπε

Το βασικό ειναι οτι ΔΕΝ γυρνάει στο λευκό μετά απο διακοπή ρεύματος...

ΘΥΜΆΤΑΙ το χρώμα που την είχες αφήσει.

Δεν δουλεύει με την παλιά έκδοση του mi home.. νομίζω 4.25, πριν αλλάξει στο καινούργιο interface.

Δεν ισχύει αυτό και οι προηγούμενες λάμπες μπορούσαν να διατηρήσουν το προηγούμενο χρώμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Δεν ισχύει αυτό και οι προηγούμενες λάμπες μπορούσαν να διατηρήσουν το προηγούμενο χρώμα.

και με save μέσα από την παλιότερη εφαρμογή η τουλάχιστον παλιότερα γύρναγα και έβρισκα το σπίτι άσπρο η τα πάντα on.. 

Ακόμα και μπροστά μου με μια διακοπή μέσα σε ενα δευτερόλεπτο όλα άνοιγαν.

Kάποιες τις είχα "σώσει" από εκδόσεις του app μέχρι 4.25 αν παίζει/έπαιζε ρόλο η με τα ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Firmware οπότε και τα παράτησα και δεν ξανασχοληθηκα με αυτή την λειτουργιά..

Με το που ηρθε η καινούργια και έγινε διακοπή τα ιδια εκτός απο την καινούργια που κράτησε το χρώμα και υπέθεσα ότι είναι βελτίωση.

Το αν πατησα save στην καινούργια δεν θυμάμαι..

Τώρα που δοκίμασα μετά από υπόδειξη εδώ μέσα το σύστημα δουλεύει κάνοντας την διαδικασία από το καινούργιο app αλλά και με πολύ φρεσκότερο firmware..

Mπορεί να παίζει αυτό που λέω για παλιότερα η να κάνω 100% λάθος αλλα με τα προγενέστερα firmware πολύ πιθανό να υπήρχε πρόβλημα.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

το πιο πιθανό είναι όπως το λές. Να ηταν πρόβλημα παλιότερου firmware και να το διόρθωσαν στην πορεία

Ναι πολύ πιθανό. Κάνουν αρκετά συχνά αναβαθμίσεις και το καλύτερο είναι ότι έβαλαν και νέους ευρωπαϊκούς servers. Π.χ. εγώ τις είχα στον server τις Σιγκαπούρης διότι ο κινέζικος δεν έπαιρνε οδηγίες αυτοματισμού αλλά τώρα όλα είναι οκ στον γερμανικό server.

3 ώρες πριν, drdedus είπε

και με save μέσα από την παλιότερη εφαρμογή η τουλάχιστον παλιότερα γύρναγα και έβρισκα το σπίτι άσπρο η τα πάντα on.. 

Ακόμα και μπροστά μου με μια διακοπή μέσα σε ενα δευτερόλεπτο όλα άνοιγαν.

Kάποιες τις είχα "σώσει" από εκδόσεις του app μέχρι 4.25 αν παίζει/έπαιζε ρόλο η με τα ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Firmware οπότε και τα παράτησα και δεν ξανασχοληθηκα με αυτή την λειτουργιά..

Με το που ηρθε η καινούργια και έγινε διακοπή τα ιδια εκτός απο την καινούργια που κράτησε το χρώμα και υπέθεσα ότι είναι βελτίωση.

Το αν πατησα save στην καινούργια δεν θυμάμαι..

Τώρα που δοκίμασα μετά από υπόδειξη εδώ μέσα το σύστημα δουλεύει κάνοντας την διαδικασία από το καινούργιο app αλλά και με πολύ φρεσκότερο firmware..

Mπορεί να παίζει αυτό που λέω για παλιότερα η να κάνω 100% λάθος αλλα με τα προγενέστερα firmware πολύ πιθανό να υπήρχε πρόβλημα.

Μπορεί να είχες ξεχάσει να πατήσεις την ένδειξη του save διότι και εγώ είχα πάρει από τις πρώτες παρτίδες την λάμπα και θυμάμαι να το έχει.....βέβαια δεν θυμάμαι αν το είχε από τη πρώτη έκδοση ή αν το έβαλαν αργότερα. Πάντως ήταν σίγουρα πολύ κοντά από την ημερομηνία κατασκευής της λάμπας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω κατι; επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο banggood και γενικα απο Κινα... Στο order details δεν γραφει ποτε κατι πιο λεπτομερες απο "Shipped" ; κατι σαν "Εφτασε ελλαδα" ή κατι;

edit: το "Confirm Delivery" κατω απο το "Shipping details" τι ειναι;

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Aggeluska είπε

να ρωτησω κατι; επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο banggood και γενικα απο Κινα... Στο order details δεν γραφει ποτε κατι πιο λεπτομερες απο "Shipped" ; κατι σαν "Εφτασε ελλαδα" ή κατι;

edit: το "Confirm Delivery" κατω απο το "Shipping details" τι ειναι;

Shipped σημαίνει ότι το έστειλαν.

Πότε θα φτάσει Ελλάδα θα το δεις από το tracking number μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ.

"Confirm Delivery" είναι κάτι που θα πατήσεις εσύ όταν παραλάβεις το προϊόν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alkoudis είπε

Ρε παιδιά σε πια σελίδα κάνουμε tracking? Στο 17track που το βάζω δεν μου λέει κάτι

το tracking αρχιζει να δουλευει απο ολλανδια κ τωρα τελευταια αργουν καμποσο

Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 9:02 ΜΜ, what_if είπε

ποια εφαρμογη προτεινετε; την yeelight η το mi home;

Μι, εάν είσαι στο οικοσύστημα.αλλιώς γι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, what_if είπε

το tracking αρχιζει να δουλευει απο ολλανδια κ τωρα τελευταια αργουν καμποσο

Ναι ναι ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα και είναι λέει από τις 16 που το έχουν στιλει και καλά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...