Προς το περιεχόμενο

[Banggood] Xiaomi Yeelight YLDP06YL στα 13.69€ (preorder) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σπλιτερ είναι κάτι τέτοιο.0f90ac49-b2fa-b0a7-30ca-63a354ea5328-100 Με αναζήτηση E27 splitter στο ebay, στο skroutz κλπ θα το βρεις δε μπορεί. Μαλιστα κυκλοφορούν και πιο extreme πράγματα με 3, 4, 5, 6 ή και 7 λάμπες.

Τώρα, το yeelight app έχει επιλογή να δημιουργήσεις room και να προσθέσεις σε αυτό λάμπες (device) από αυτές που είναι ήδη στην εφαρμογή. Μετά όταν θες να κάνεις κινήσεις (αναβοσβήματα ή αλλαγές χρώματος) τις κάνεις από το room και όχι από το device και δουλεύουν όλες οι λάμπες οι attached στο room ταυτόχρονα. Εννοείται ότι δεν απαιτείται οι 2 λάμπες να είναι σε 1 splitter. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με διαφορετικά δωμάτια ή και με όλες τις λάμπες σου.

1 ώρα πριν, mynam3 είπε

Για δώσε πληροφορίες.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dchatz είπε

Το σπλιτερ είναι κάτι τέτοιο.0f90ac49-b2fa-b0a7-30ca-63a354ea5328-100 Με αναζήτηση E27 splitter στο ebay, στο skroutz κλπ θα το βρεις δε μπορεί. Μαλιστα κυκλοφορούν και πιο extreme πράγματα με 3, 4, 5, 6 ή και 7 λάμπες.

Τώρα, το yeelight app έχει επιλογή να δημιουργήσεις room και να προσθέσεις σε αυτό λάμπες (device) από αυτές που είναι ήδη στην εφαρμογή. Μετά όταν θες να κάνεις κινήσεις (αναβοσβήματα ή αλλαγές χρώματος) τις κάνεις από το room και όχι από το device και δουλεύουν όλες οι λάμπες οι attached στο room ταυτόχρονα. Εννοείται ότι δεν απαιτείται οι 2 λάμπες να είναι σε 1 splitter. Μπορείς να κάνεις το ίδιο με διαφορετικά δωμάτια ή και με όλες τις λάμπες σου.

Σε ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

room στην ουσία είναι και το group που υπήρχε με ίδιες η παραπάνω δυνατότητες ?

τα group ακομα εμφανίζονται αλλα κατι έπαιζε ... νομίζω παλιές με καινούργιες λάμπες δεν δούλευαν.. δεν θυμάμαι καλά

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Αφού δημιουργηθεί το room οι επιλογές είναι στην εφαρμογή κάτω κάτω. "Scene - Room - Device". Στο room διαχειρίζεσαι ομάδες λαμπών ενώ στο device μια-μια. Τώρα ως προς τη δυνατότητα μίξης παλιών και νέων σε ένα room δε ξερω τι παίζει γιατί δεν έχω καμμία νέα. Όταν έρθει η νέα θα το διαπιστώσουμε.

Δημοσ.

Έβαλα ήδη μια παραγγελία πριν μερικές μέρες.

Αν βάλω δεύτερη τώρα θα έρθει ξεχωριστά ή θα τις βάλουν μαζί;  Ρωτάω για να μην την πληρώσω διπλή στο τελωνείο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papars είπε

Έβαλα ήδη μια παραγγελία πριν μερικές μέρες.

Αν βάλω δεύτερη τώρα θα έρθει ξεχωριστά ή θα τις βάλουν μαζί;  Ρωτάω για να μην την πληρώσω διπλή στο τελωνείο. 

οχι ξεχωριστές παραγγελίες θα παραλάβεις

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά αφού η επιλογή αποστολής είναι η priority direct mail είτε μαζί είτε ξεχωριστά τις στείλουν δεν υπάρχει θέμα τελωνείου. Προσοχή μονο μη δε τις στείλουν έτσι και τις στείλουν με το απλο

• Like 1
Δημοσ.

Στο order information σε εμένα γράφει:

Order Information
  • Customer Name:............................................
  • Shipping Address:...............................................................................................................
  • Shipping Method:Standard Shipping
  • Ship From:CN
  • Order Placed Date:2018-10-02 08:25:51
  • Shipped Date:2018-10-03 01:34:55
  • Expected delivery date:2018-11-23 01:34:55

Δηλαδή πάιζει να το έστειλαν 3 Οκτώβρη και να μου έρθει 23 Νοέμβρη?

Δημοσ.
Στις 10/10/2018 στις 10:27 ΜΜ, dchatz είπε

Λογικά αφού η επιλογή αποστολής είναι η priority direct mail είτε μαζί είτε ξεχωριστά τις στείλουν δεν υπάρχει θέμα τελωνείου. Προσοχή μονο μη δε τις στείλουν έτσι και τις στείλουν με το απλο

Πηρα δυο για ενα φιλο ,και οι λαλακες το εστειλαν τελικα με Priority Air Mail. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takinio είπε

το ίδιο πρέπει να ναι . Κι εμένα με air γράφει και είχα επιλέξει Direct > 

Δημοσ.
2 hours ago, nikos16717 said:

Στο order information σε εμένα γράφει:

Order Information
  • Customer Name:............................................
  • Shipping Address:...............................................................................................................
  • Shipping Method:Standard Shipping
  • Ship From:CN
  • Order Placed Date:2018-10-02 08:25:51
  • Shipped Date:2018-10-03 01:34:55
  • Expected delivery date:2018-11-23 01:34:55

Δηλαδή πάιζει να το έστειλαν 3 Οκτώβρη και να μου έρθει 23 Νοέμβρη?

εμενα λεει 5 Νοεμβρη που ειμαι Αθηνα.

1 hour ago, takinio said:

και μενα με priority air mail ειναι. Τι πειραζει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...