weirdo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Τις παλιές εννοώ. λινκ;
samniotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 παρέλαβα μία πρίν 10 μέρες στα 16€ τότε λόγω προσφοράς οπότε στα 13,69 και δωρεάν priority μου έκατσε μια χαρά να πάρω και μία δεύτερη όντως πολύ καλή φωτεινότητα και πολύ καλή απόκριση εγώ την δουλεύω μέσω alexa - το μόνο που μου κάνει σαν παρατράγουδο είναι ότι μέσα στο app δεν μου εμφανίζει τα scenes ενώ στην ίδια εφαρμογή όταν επιλέγω την λεντοταινία της xiaomi που έχω, εκεί τα βλέπω κανονικά (το app με server γερμανία)
papars Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μας έχετε ξεπατώσει τα πορτοφόλια ... Πήρα και εγώ μία, θενκς ΤιΕς
trabakoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, FKLDS είπε Οι βασικες διαφορες ειναι η λίγο μεγαλύτερη φωτεινότητα (800 lumens αντί 600 η προηγούμενη) και τα 10 w αντί των 9 της προηγούμενης. Η φωτεινότητα είναι σημαντική διαφορά γενικά, αλλά στο link που παραθέτεις αναφέρει ότι είναι πολύ μικρή η μετρήσιμη διαφορά τελικά και ίσα που γίνεται αντιληπτή με το μάτι. 12 ώρες πριν, drdedus είπε Το βασικό ειναι οτι ΔΕΝ γυρνάει στο λευκό μετά απο διακοπή ρεύματος... ΘΥΜΆΤΑΙ το χρώμα που την είχες αφήσει. Δεν δουλεύει με την παλιά έκδοση του mi home.. νομίζω 4.25, πριν αλλάξει στο καινούργιο interface. Μια χαρά το κάνω κι εγώ αυτό με την παλιές που έχω με το yeelight. Επιλέγω αν θέλω να θυμάται το χρώμα ή να βάλω ένα default. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, δε βρίσκω λόγο για αναβάθμιση προσωπικά 1 1
runner69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, trabakoulas είπε Μια χαρά το κάνω κι εγώ αυτό με την παλιές που έχω με το yeelight. Επιλέγω αν θέλω να θυμάται το χρώμα ή να βάλω ένα default. Εχεις δικιο, γινεται πλεον μεσα απο την καινουρια εφαρμογη. Παλιά δεν είχε αυτή την δυνατότητα. Πολυ χρήσιμο. Thanks Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από runner69
trabakoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, runner69 είπε Εχεις δικιο, γινεται πλεον μεσα απο την καινουρια εφαρμογη. Παλιά δεν είχε αυτή την δυνατότητα. Πολυ χρήσιμο. Thanks Παρακαλώ:) Δεν ξέρω για πόσο παλιά αναφέρεσαι πάντως, αλλά από τότε που είχα πάρει την πρώτη μου RGB λάμπα της xiaomi υπήρχε αυτή η δυνατότητα και το έκανα εγώ. Με το yeelight πάντα. Το mi home το είχα δοκιμάσει και μου είχε φανεί πως υπολειπόταν γενικά σε σχέση με το yeelight και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του. Μήπως απλά δεν είχες χρησιμοποιήσει το yeelight;
xaralas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Πήρα και εγώ μια έτσι για την δοκιμή. Thank you TS!
runner69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, trabakoulas είπε Παρακαλώ:) Δεν ξέρω για πόσο παλιά αναφέρεσαι πάντως, αλλά από τότε που είχα πάρει την πρώτη μου RGB λάμπα της xiaomi υπήρχε αυτή η δυνατότητα και το έκανα εγώ. Με το yeelight πάντα. Το mi home το είχα δοκιμάσει και μου είχε φανεί πως υπολειπόταν γενικά σε σχέση με το yeelight και δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του. Μήπως απλά δεν είχες χρησιμοποιήσει το yeelight; Οχι το yeelight χρησιμοποιουσα παντα αλλα δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτη η ρυθμιση πριν το μεγαλο update. Υπάρχει ενα ενδοχόμενο και να υπηρχε και να μην την ειχα προσεξει.
drdedus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, trabakoulas είπε Η φωτεινότητα είναι σημαντική διαφορά γενικά, αλλά στο link που παραθέτεις αναφέρει ότι είναι πολύ μικρή η μετρήσιμη διαφορά τελικά και ίσα που γίνεται αντιληπτή με το μάτι. Μια χαρά το κάνω κι εγώ αυτό με την παλιές που έχω με το yeelight. Επιλέγω αν θέλω να θυμάται το χρώμα ή να βάλω ένα default. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, δε βρίσκω λόγο για αναβάθμιση προσωπικά Αυτο με το default υπάρχει αλλά σε εμένα σχεδον πάντα γυρνάει στο λευκό. Ίσως να παίζει ρόλο και το version της λάμπας. Τώρα αν κλείσω το ρεύμα γυρνάει στο λευκό ενω η καινούργια μένει στο χρώμα. edit: Έχεις δίκιο το δοκίμασα για ακόμα μια φορά και μένει στο χρώμα. Καλό αυτό αν δεν έτυχε απλά. Η επιλογή υπήρχε αλλά τώρα δείχνει να δουλεύει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από drdedus
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το προηγούμενο μοντέλο 2 χρόνια είναι εξαιρετική. Έχει πάρει 5 6 firmware updates σε λίγο θα κάνουμε update και τις παντόφλες μας και δουλεύει όπως πρέπει μέσω του yeelight app. Στα 13 η καινούργια δεν είναι άσχημη τιμή αλλά όταν παίζει στα 8 η παλιά δεν ξέρω πόσο αξίζει Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Arkin 1
what_if Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 πηρα κ εγω μια thanks ts ξερουμε περιπου ποτε θα ξεκινησουν αποστολες;
papars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Έχω το προηγούμενο μοντέλο 2 χρόνια είναι εξαιρετική. Έχει πάρει 5 6 firmware updates σε λίγο θα κάνουμε update και τις παντόφλες μας και δουλεύει όπως πρέπει μέσω του yeelight app. Στα 13 η καινούργια δεν είναι άσχημη τιμή αλλά όταν παίζει στα 8 η παλιά δεν ξέρω πόσο αξίζει Που υπάρχει η παλαιά για €8; 1
Partet Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, what_if είπε πηρα κ εγω μια thanks ts ξερουμε περιπου ποτε θα ξεκινησουν αποστολες; 16/10 έλεγε στο banggood. Thanks στον TS, τσίμπησα και εγώ δύο... Έψαχνα καιρό να βρω ένα deal με yeelight!
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, papars είπε Που υπάρχει η παλαιά για €8; Στο banggood με ίδιο κουπόνι. Πιο πάνω ο φίλος πηρε 2 με 15.90 δηλαδή 7.95 η μία βγαίνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις