papars Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γιατί [τέλος] στον τίτλο; Με τον κωδικό που δόθηκε παραπάνω (YLB116) βγαίνει €13.95 με δωρεάν priority direct mail. Η λάμπα τα σπάει, αφού λέω να πάρω μερικές ακόμα για δώρο. Το τι κάζο μου ρίχνει η γυναίκα μου που μιλάω με την γκόμενα του google home δεν λέγεται! Τώρα την ψήνω (την γυναίκα μου) να βάψουμε το σπίτι για να περάσω ουδέτερο στους διακόπτες ... Εσείς που αναφέρετε gateway, ποιο πήρατε; Αυτά της xiaomi έχουν ευρωπαϊκές πρίζες;
Arwindan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Την παρέλαβα και εγώ σήμερα. Με παίδεψε λίγο για να την σετάρω γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί στο wi-fi με τίποτα, αλλά τελικά την πέρασε σε Yeelight app και Google Home. Τώρα έχω πιάσει κουβέντα με Google Assistant και λάμπα Κάτι μου λέει ότι θα παραγγείλω κι άλλες.
papars Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Αν κοπεί το Internet δουλεύει η λάμπα με κάποιο τρόπο;
AzaZyL Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 ερωτήσεις : 1) μπορεί να συνδεθεί 1 λάμπα με 2 διαφορετικά κινητά? 2) πως καταλαβαίνεις εάν έχεις την λάμπα Νο1 ή την νο2?
renaxan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, papars said: Αν κοπεί το Internet δουλεύει η λάμπα με κάποιο τρόπο; Ναι, manual με τον απλό διακόπτη, στον default "χρωματισμό". Μόλις επανασυνδεθεί ο router, θα πάρει IP και θα μπορείς να την δεις στην εφαρμογή της Xiaomi. 9 minutes ago, AzaZyL said: 2 ερωτήσεις : 1) μπορεί να συνδεθεί 1 λάμπα με 2 διαφορετικά κινητά? 2) πως καταλαβαίνεις εάν έχεις την λάμπα Νο1 ή την νο2? 1. Ναι, απλά να έχεις το Mi Home app και στα 2 κινητά σου, με τον ίδιο Xiaomi λογαριασμό (δεν έχει σημασία τι μάρκα κινητά είναι, το λειτουργούσα με iPhone + Xiaomi - τώρα με 2 Xiaomi). 2. Τις μετονομάζεις (Name1, Name2 κτλ.) + μπορείς να τις τοποθετήσεις σε άλλο δωμάτιο από την εφαρμογή Mi Home (π.χ Office, bedroom κτλ.). Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από renaxan 2
higher Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, renaxan είπε Ναι, manual με τον απλό διακόπτη, στον default "χρωματισμό". Μόλις επανασυνδεθεί ο router, θα πάρει IP και θα μπορείς να την δεις στην εφαρμογή της Xiaomi. 1. Ναι, απλά να έχεις το Mi Home app και στα 2 κινητά σου, με τον ίδιο Xiaomi λογαριασμό (δεν έχει σημασία τι μάρκα κινητά είναι, το λειτουργούσα με iPhone + Xiaomi - τώρα με 2 Xiaomi). 2. Τις μετονομάζεις (Name1, Name2 κτλ.) + μπορείς να τις τοποθετήσεις σε άλλο δωμάτιο από την εφαρμογή Mi Home (π.χ Office, bedroom κτλ.). 1. Επιπλέον μπορείς να κάνεις share την λάμπα σε άλλο Mi account οπότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις τον ίδιο λογαριασμό. 3
amakrido Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά οι λάμπες αυτές είναι για εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις