ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Prof_Chaos είπε παρέλαβα την έβαλα σε ενα φωτιστικό κατέβασα την εφαρμογή yeelight αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα... Πως συνδεθήκατε εσείς; Βίδωσα τις λάμπες τις άναψα, άνοιξα την εφαρμογή yeelight, add device και τις έβλεπε και τις δύο, μετά μου ζήτησε κωδικό wifi και αυτό ήταν. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε Βίδωσα τις λάμπες τις άναψα, άνοιξα την εφαρμογή yeelight, add device και τις έβλεπε και τις δύο, μετά μου ζήτησε κωδικό wifi και αυτό ήταν. πρέπει να εχεις την λάμπα δίπλα στο wifi για πρώτο σετάρισμα;
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ζητάει κάτι τέτοιο, βέβαια το δικό μου φωτιστικό είναι σε μικρή απόσταση από το router. Λογικά θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν σήμα από το wifi. τσέκαρε μήπως έχεις το ασύρματο στα 5ghz, πάιζουν μόνο στα 2.4ghz νομίζω. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από ChrisN.S. 1
cineaste Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, Prof_Chaos said: παρέλαβα την έβαλα σε ενα φωτιστικό κατέβασα την εφαρμογή yeelight αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα... Πως συνδεθήκατε εσείς; Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν την αναγνωρίζει την παλιότερη λάμπα, αλλά σε εμένα μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχω Android 9.
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, cineaste είπε Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν την αναγνωρίζει την παλιότερη λάμπα, αλλά σε εμένα μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχω Android 9.
Tigio13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστω και πάλι φίλε μου ήρθε χθες την έβαλα και ολα καλα. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η αγορά που παίζει να πάρω 2-3 ακόμα στο μέλλον 😀😀😀
runner69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε πρέπει να εχεις την λάμπα δίπλα στο wifi για πρώτο σετάρισμα; Ναι κατά το σετάρισμα πρέπει να είναι σχετικά κοντά, να έχει καλό σήμα. Το είχαμε πάθει και εμείς και ψαχνόμασταν. 1
enterhere Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Το dimming καλό; Ναι, είναι πολύ καλό. Από 0% έως 100% φωτεινότητα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από enterhere 1
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 να είχε και presets για ρύθμιση Kelvin καλά θα ήταν..
Bilbo1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε να είχε και presets για ρύθμιση Kelvin καλά θα ήταν.. μπορεις να βρεις τι σου αρεσει και να κανεις add to favourites
cineaste Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 11 hours ago, ChrisN.S. said: Το είχα δοκιμάσει ήδη, στο παρελθόν όντως είχε λυθεί ένα πρόβλημα έτσι.
cons1985 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ χθες, αναμονή τώρα για gateway και sensors....
blamp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Λίγο άσχετο αλλά και σχετικό. Μήπως κάποιος έχει wimo lights γιατί έχω πρόβλημα να δω αν έχει βρει λύση; Με pm για να μην είμαστε off topic.
dimxyp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ 2 λάμπες, πολύ καλές και ποιοτικές! Μπήκα στο τρυπάκι να τις σετάρω με google assistant, πολύ ευκολο και έχει πλάκα, και μετά θυμήθηκα ότι το rasberry έχει αραχνιάσει στο συρτάρι, το έβγαλα, το σέταρα να δουλεύει ως speaker για το google assistant, του κότσαρα και ένα παλιοηχιάκι και ένα μικροφωνάκι και γάμησε η φάση.. μέχρι και σενάρια όρισα.. γάμησε! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από dimxyp
Προτεινόμενες αναρτήσεις