Προς το περιεχόμενο

[Banggood] Xiaomi Yeelight YLDP06YL στα 13.69€ (preorder) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Prof_Chaos είπε

παρέλαβα την έβαλα σε ενα φωτιστικό 

κατέβασα την εφαρμογή yeelight αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα...

Πως συνδεθήκατε εσείς;

Βίδωσα τις λάμπες τις άναψα, άνοιξα την εφαρμογή yeelight, add device και τις έβλεπε και τις δύο, μετά μου ζήτησε κωδικό wifi και αυτό ήταν.

• Like 1
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

Βίδωσα τις λάμπες τις άναψα, άνοιξα την εφαρμογή yeelight, add device και τις έβλεπε και τις δύο, μετά μου ζήτησε κωδικό wifi και αυτό ήταν.

πρέπει να εχεις την λάμπα δίπλα στο wifi για πρώτο σετάρισμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ζητάει κάτι τέτοιο, βέβαια το δικό μου φωτιστικό είναι σε μικρή απόσταση από το router. Λογικά θα πρέπει να είναι σε θέση να έχουν σήμα από το wifi. τσέκαρε μήπως έχεις το ασύρματο στα 5ghz, πάιζουν μόνο στα 2.4ghz νομίζω.

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Prof_Chaos said:

παρέλαβα την έβαλα σε ενα φωτιστικό 

κατέβασα την εφαρμογή yeelight αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα...

Πως συνδεθήκατε εσείς;

Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν την αναγνωρίζει την παλιότερη λάμπα, αλλά σε εμένα μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχω Android 9.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cineaste είπε

Εδώ και μερικές εβδομάδες δεν την αναγνωρίζει την παλιότερη λάμπα, αλλά σε εμένα μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχω Android 9.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω και πάλι φίλε μου ήρθε χθες την έβαλα και ολα καλα. Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η αγορά που παίζει να πάρω 2-3 ακόμα στο μέλλον 😀😀😀

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

πρέπει να εχεις την λάμπα δίπλα στο wifi για πρώτο σετάρισμα; 

Ναι κατά το σετάρισμα πρέπει να είναι σχετικά κοντά, να έχει καλό σήμα. Το είχαμε πάθει και εμείς και ψαχνόμασταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Το dimming καλό;

Ναι, είναι πολύ καλό. Από 0% έως 100% φωτεινότητα.

Επεξ/σία από enterhere
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

να είχε και presets για ρύθμιση Kelvin καλά θα ήταν..

μπορεις να βρεις τι σου αρεσει και να κανεις add to favourites

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά και σχετικό. Μήπως κάποιος έχει wimo lights γιατί έχω πρόβλημα να δω αν έχει βρει λύση; Με pm για να μην είμαστε off topic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ 2 λάμπες, πολύ καλές και ποιοτικές! Μπήκα στο τρυπάκι να τις σετάρω με google assistant, πολύ ευκολο και έχει πλάκα, και μετά θυμήθηκα ότι το rasberry έχει αραχνιάσει στο συρτάρι, το έβγαλα, το σέταρα να δουλεύει ως speaker για το google assistant, του κότσαρα και ένα παλιοηχιάκι και ένα μικροφωνάκι και γάμησε η φάση.. μέχρι και σενάρια όρισα.. γάμησε!

Επεξ/σία από dimxyp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...