Xander Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 12 minutes ago, Aggeluska said: Γιατί έχω παραγγείλει από 14 Οκτώβρη κοντά και το δέμα δεν έχει πάει καν Ευρώπη μάλλον αφού το τράκερ δεν λειτουργεί καν. Επίσης έλεγε ότι θα έπρεπε να παραλάβω το πολύ μέχρι χθες και άλλοι που κάναν παραγγελία 7+ μέρες μετά από μένα έχουν παραλάβει ήδη. Πρώτη φορά παραγγελία από Κίνα να υποθέσω. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ σήμερα παρέλαβα.. το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ
Aggeluska Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 25 minutes ago, Xander said: Πρώτη φορά παραγγελία από Κίνα να υποθέσω. Ναι και τελευταία λογικά
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aggeluska είπε Ναι και τελευταία λογικά Θελουν υπομονή οι αγορές απο τον Κινέζο Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos 1
Vasilica89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε σήμερα έγινε και η δική μου παραλαβή Ελτα κουριερ ΕΛΤΑ κούριερ;πως κ έτσι;όχι με απλό ΕΛΤΑ;
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Τελευταία στην περιοχή μου πάνε κέντρο διαλογής Χαλανδρίου και τα στέλνει με κουριερ απο εκεί
Aggeluska Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 45 minutes ago, Prof_Chaos said: Θελουν υπομονή οι αγορές απο τον Κινέζο Το καταλαβαίνω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο καμια φορά
papars Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 παραγγελίες 5 / 10 και 25 Οκτωβρίου ήρθαν με τον ταχυδρόμο σήμερα. Το βράδυ θα γίνει προσπάθεια να τις λειτουργήσω με το google home.
enterhere Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα σήμερα και έμεινα ικανοποιημένος από την φωτεινότητα, αλλά και από τις δυνατότητες της. Με τον κωδικό του @kyanokranos παρήγγειλα άλλες 2.
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, enterhere είπε Παρέλαβα σήμερα και έμεινα ικανοποιημένος από την φωτεινότητα, αλλά και από τις δυνατότητες της. Με τον κωδικό του @kyanokranos παρήγγειλα άλλες 2. Το dimming καλό;
papars Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Έχω πάθει πλάκα! Ωραίο φως και καλή παλέτα χρωμάτων. Έπαιξε αμέσως με το google home. Λυπάμαι που σε ολόκληρο σπίτι έχω μόνο μία τέτοια λάμπα. Οι υπόλοιπες είναι σποτ.
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, papars είπε Έχω πάθει πλάκα! Ωραίο φως και καλή παλέτα χρωμάτων. Έπαιξε αμέσως με το google home. Λυπάμαι που σε ολόκληρο σπίτι έχω μόνο μία τέτοια λάμπα. Οι υπόλοιπες είναι σποτ. Kαι εγώ μια από τα ίδια έπαθα. Σήμερα παρέλαβα και την τοποθέτησα στο δωμάτιο. Πολύ καλή λάμπα. Τώρα θα χρειαστώ και άλλες τέτοιες!
samniotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, enterhere είπε Παρέλαβα σήμερα και έμεινα ικανοποιημένος από την φωτεινότητα, αλλά και από τις δυνατότητες της. Με τον κωδικό του @kyanokranos παρήγγειλα άλλες 2. και έχει και δωρεάν priority mail!!!
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πως βάζουμε χρονοδιακόπτη ;; δεν μπορείς να ρυθμίσεις μέσα από το room, πρέπει σε κάθε device χωριστά με το εικονίδιο που μοιάζει με το eject κάτω δεξιά τελικά. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από ChrisN.S.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 παρέλαβα την έβαλα σε ενα φωτιστικό κατέβασα την εφαρμογή yeelight αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα... Πως συνδεθήκατε εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις