jeandoumpier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα παίδες. Γράψτε καμιά ιδέα, πρόκειται για δευτερεύον ssd (κύριο έχω τον m.2) στον οποίο θέλω να σβήσω ότι έχει σχέση με το λειτουργικό (windows 10) που του είχα περασμένο παλιά (πριν το φορματ), και να αφήσω άθικτα τα υπόλοιπα αρχεία.
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Καλημέρα παίδες. Γράψτε καμιά ιδέα, πρόκειται για δευτερεύον ssd (κύριο έχω τον m.2) στον οποίο θέλω να σβήσω ότι έχει σχέση με το λειτουργικό (windows 10) που του είχα περασμένο παλιά (πριν το φορματ), και να αφήσω άθικτα τα υπόλοιπα αρχεία. Το να τα πάρεις backup να τον διαμορφώσεις και να γίνει σωστή δουλειά δεν "παίζει"? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από kormos
jeandoumpier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, kormos είπε Το να τα πάρεις backup να τον διαμορφώσεις και να γίνει σωστή δουλειά δεν "παίζει"? Έχω αρκετά παιχνίδια γι' αυτό ήθελα να το αποφύγω, αλλά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω για να γίνει σωστή δουλειά.
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jeandoumpier είπε Έχω αρκετά παιχνίδια γι' αυτό ήθελα να το αποφύγω, αλλά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω για να γίνει σωστή δουλειά. Και γιατί τότε δεν έκανες "κλώνο" τον παλιό δίσκο στον νεό?
jeandoumpier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Και γιατί τότε δεν έκανες "κλώνο" τον παλιό δίσκο στον νεό? Από τα windows του 2ου θέλω να ξεμπλέξω, όχι από τα υπόλοιπα αρχεία. Δεν είχα λόγο να κάνω clone γιατί ήθελα τα αρχεία/παιχνίδια να παραμείνουν σε αυτόν. Τέλος πάντων, θα κάνω διαμόρφωση αφού ρίξω ένα backup να τελειώνει η ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα