Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ghjiklmnop είπε

Έχει αποκατάσταση σε ξενοδοχεία νομίζω γιατί σε φυσικοθεραπεύτικα  κέντρα δεν ξέρω κατά ποσό αποκατάσταση έχει 

Γενικα απ οτι εχω καταλαβει, αρκετοι προτιμουν χαρτι ΙΕΚ γιατι πληρωνεται ο μισθος 100 ευρω λιγοτερα απο ΤΕΙ και ουσιαστικα κανουν τις ιδιες δουλειες μεσα.

Δημοσ.

Εαν θελεις τη γνωμη μου, χαμενος κοπος και τα κολλεγια και τα πτυχια γενικοτερα.

2 πραγματα θα χρειαστεις οπωσδηποτε στη ζωη σου: 

1. Αριστη γνωση Αγγλικων

2. Αριστη γνωση υπολογιστων

Ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Ο ιδιωτικος τομεας στην Ελλαδα ειναι και θα παραμεινει νεκρος για δεκαετιες ακομη.

Προσωπικη αποψη απαντα. Ο καθενας πραττει οπως πιστευει αυτος καλυτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, umbrella co. είπε

Εαν θελεις τη γνωμη μου, χαμενος κοπος και τα κολλεγια και τα πτυχια γενικοτερα.

2 πραγματα θα χρειαστεις οπωσδηποτε στη ζωη σου: 

1. Αριστη γνωση Αγγλικων

2. Αριστη γνωση υπολογιστων

Ολα τα αλλα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Ο ιδιωτικος τομεας στην Ελλαδα ειναι και θα παραμεινει νεκρος για δεκαετιες ακομη.

Προσωπικη αποψη απαντα. Ο καθενας πραττει οπως πιστευει αυτος καλυτερα.

Συμφωνώ πολύ σε αυτό, ωστόσο αν ο ιδιωτικός κλάδος στην Ελλάδα είναι χρόνια πίσω, φαντάσου τι γίνεται στο δημόσιο..που εκεί δεν υπάρχει κάποιος διορισμός η κάτι χρόνια τώρα 

9 ώρες πριν, Mikeasdf είπε

Γενικα απ οτι εχω καταλαβει, αρκετοι προτιμουν χαρτι ΙΕΚ γιατι πληρωνεται ο μισθος 100 ευρω λιγοτερα απο ΤΕΙ και ουσιαστικα κανουν τις ιδιες δουλειες μεσα.

Καλα ναι σίγουρα αυτό,αλλά 100€ διαφορά έχουν μεταξύ τους? Νόμιζα πολύ παραπανω διαφορά έχουν τα πτυχία από Ιεκ και πανεπιστημιου, για νοσηλευτικη από Ιεκ  που ξέρω αρχίζουν με 550€ ενώ από πανεπιστήμιο αρχίζουν στα 750-800€ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Ghjiklmnop είπε

Καλα ναι σίγουρα αυτό,αλλά 100€ διαφορά έχουν μεταξύ τους? Νόμιζα πολύ παραπανω διαφορά έχουν τα πτυχία από Ιεκ και πανεπιστημιου, για νοσηλευτικη από Ιεκ  που ξέρω αρχίζουν με 550€ ενώ από πανεπιστήμιο αρχίζουν στα 750-800€ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους 

Ετσι μας ελεγαν καθηγητες Φ.Θ, απο ΙΕΚ μισθος ηταν καπου στα 650+/- και απο ΤΕΙ 750-800. Δε ξερω αν αλλαζει με αλλες παραμετρους βεβαια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mikeasdf είπε

Ετσι μας ελεγαν καθηγητες Φ.Θ, απο ΙΕΚ μισθος ηταν καπου στα 650+/- και απο ΤΕΙ 750-800. Δε ξερω αν αλλαζει με αλλες παραμετρους βεβαια.

εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία μόνο στην ζωή σου και δεν υπάρχει και μεγάλο θέμα αν πηγες σε κολλεγιο η όχι 100€ διαφορά μισθόυ έχουν όποτε σιγά το πραγμα φίλε καλή συνέχεια 

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 10:40 ΠΜ, tolhc1234 είπε

Σε κολλέγια που παίρνεις πτυχίο από ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο (συνήθως UK είναι) αναγνωρίζονται μόνο επαγγελματικά, όχι ακαδημαϊκά.

Δηλαδή αναγνωρίζεται π.χ. στον ΑΣΕΠ αλλά δεν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό σε ελληνικό πανεπιστήμιο (σε ξένο νομίζω μπορείς κανονικά και σε ιδιωτικό)

Εάν είναι από Αμερικάνικο δεν αναγνωρίζεται ούτε επαγγελματικά απ' όσο ξέρω. Μπορείς να τσεκάρεις και στο site του ΔΟΑΤΑΠ τι ακριβώς παίζει.

Για πρακτική κλπ, δεν ξέρω να σου απαντήσω, εγώ ήμουν computer science στο mediterranean και μία σοβαρή προωθημένη αγγελία απ' αυτούς δεν είδα. Βέβαια το πρόγραμμα σπουδών δεν είχε καθόλου πρακτική οπότε δεν το είχα ψάξει κιόλας. Πάντως άμα δεν τους ρωτάς,ψάχνεις κλπ δεν νομίζω ότι θα σου βρουν πρακτική.

Επίσης αν το πρόβλημα είναι οι μετακινήσεις, γιατί δεν νοικιάζει ένα σπίτι κοντά στην σχολή; Τα ίδια λεφτά με το να πάει στο κολλέγιο θα βγει περίπου.

Γειά σας, σκέφτομαι το Mediterranean computer science για το  γιο μας ποια η γνώμη σας. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Στις 20/9/2022 στις 5:46 ΠΜ, jimkalodimos είπε

Γειά σας, σκέφτομαι το Mediterranean computer science για το  γιο μας ποια η γνώμη σας. Ευχαριστώ. 

για ποιο λόγο να δωσεις τόσα χρήματα? υπάρχουν πολλές σχολές πληροφορικής με προσιτή ή και χαμηλή βάση. Α ν δεν πέρασε φέτος καλύτερα να κανει ξανα μια χρονιά φροντιστηρια και να δωσει ξανα πανελλήνιες 

Αλλιως αν έχετε χρήματα να φυγει για σπουδες εξωτερικό όπου εκτός από το να σπουδάσει θα μπορέσει να δικτυωθεί κιολας στον κλάδο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...