Προς το περιεχόμενο

HP laptop ryzen 5, vegas 8, ssd 128 & 1 TB 549€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Aris St είπε

Παιδιά επειδή το έψαξα καλύτερα στο σπίτι, πρέπει να δείτε τον κωδικό στο πλάι του κουτιού, γιατί υπάρχουν 2 μοντέλα με μοναδική διάφορα την ύπαρξη δεύτερου slot. Εγώ μάλλον την πάτησα. Αγορασμένο από Κωτσόβολο.

rr.PNG

cvh.PNG

Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά το 2ο έρχεται με προεγκαταστημένα άλλα 4gb ραμ δλδ σύνολο 8gb ram, ενώ το πρώτο έρχεται με τα 4gb που είναι soldered και έχεις 1slot ελεύθερο 

• Like 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα σήμερα στο πλαίσιο μετά το μηνυμα που είδα εδώ μέσα και μου είπαν ότι αυτοί έχουν την έκδοση με το έξτρα σλοτ. Προς ενημέρωση όσων έχουν παραγγείλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

43242477_270399020468194_264306455259748Το άνοιξα και έβγαλα φώτο. Ας με διαφωτίσει κάποιος πιο σχετικός...

Επεξ/σία από Aris St
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είσαι. Παίρνει και άλλη μνήμη.

καλορίζικο! :-)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
ορθογραφία
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aris St είπε

43242477_270399020468194_264306455259748Το άνοιξα και έβγαλα φώτο. Ας με διαφωτίσει κάποιος πιο σχετικός...

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά το 2ο έρχεται με προεγκαταστημένα άλλα 4gb ραμ δλδ σύνολο 8gb ram, ενώ το πρώτο έρχεται με τα 4gb που είναι soldered και έχεις 1slot ελεύθερο 

Δημοσ.

Απλά να ξέρετε, δεν θα είναι dual channel αν δε βάλετε την ίδια ποσότητα μνήμης, δηλαδή 4+4.

Έχει σημασία (ο καθένας θα κρίνει αν τον νοιάζει αυτό) στο performance. Ειδικά για τα παιχνίδια.

Απλά μια διευκρίνηση, για όσους ενδιαφέρονται.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, marios32 είπε

Απλά να ξέρετε, δεν θα είναι dual channel αν δε βάλετε την ίδια ποσότητα μνήμης, δηλαδή 4+4.

Έχει σημασία (ο καθένας θα κρίνει αν τον νοιάζει αυτό) στο performance. Ειδικά για τα παιχνίδια.

Απλά μια διευκρίνηση, για όσους ενδιαφέρονται.

Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode, κατι αντιστοιχο θα κανει και της amd.

link

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode, κατι αντιστοιχο θα κανει και της amd.

link

Αυτό είπα. Μόνο το 4+4 θα είναι dual. Τα άλλα όλα όχι.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, marios32 είπε

Αυτό είπα. Μόνο το 4+4 θα είναι dual. Τα άλλα όλα όχι.

Ο φιλος λεει οτι αν προσθεσεις 8 γιγα, τα 4 θα λειτουργουν ως dual μαζι με τα 4 soldered και τα υπολοιπα 4 θα λειτουργουν ως single. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

link

Μάθαμε κάτι και σήμερα. 😃

Δημοσ.

Μην το έχετε σίγουρο αυτό με τα 4+4 σε διπλό κανάλι. Ναι μεν ισχύει αλλά είναι σίγουρα για ιντελ και αναλόγως τη μητρική. Εγώ δεν κατάφερα να βρω ακριβείς πληροφορίες για αυτό το λάπτοπ. 

Όσον αφορά από που το τσιμπάμε , εγώ πλαίσιο που ρώτησα είπαν οι, αλλά επειδή θα παραλάβω τρίτη, τότε θα σας πω σίγουρα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papafigos84 είπε

Ο φιλος λεει οτι αν προσθεσεις 8 γιγα, τα 4 θα λειτουργουν ως dual μαζι με τα 4 soldered και τα υπολοιπα 4 θα λειτουργουν ως single. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να έχω τέτοιο configuration αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι. Θέλει ίδια ποσότητα μνήμης ανά dimm.

Προσωπικά αν έπαιρνα ryzen laptop θα το σιγούρευα πρώτα ότι θα τρέχει σε dual channel σε stock ή έστω με upgrade στη ραμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2018 στις 4:03 ΜΜ, Aris St είπε

Παιδιά επειδή το έψαξα καλύτερα στο σπίτι, πρέπει να δείτε τον κωδικό στο πλάι του κουτιού, γιατί υπάρχουν 2 μοντέλα με μοναδική διάφορα την ύπαρξη δεύτερου slot. Εγώ μάλλον την πάτησα. Αγορασμένο από Κωτσόβολο.

rr.PNG

cvh.PNG

10 ώρες πριν, marios32 είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να έχω τέτοιο configuration αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι. Θέλει ίδια ποσότητα μνήμης ανά dimm.

Προσωπικά αν έπαιρνα ryzen laptop θα το σιγούρευα πρώτα ότι θα τρέχει σε dual channel σε stock ή έστω με upgrade στη ραμ.

Επειδή και εγώ αγόρασα από τον Kωτσόβολο, έχει ελεύθερο slot και μάλιστα του έχω βάλει 4 gb ακόμη και τώρα έχω dual channel....

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...