leros2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Aris St είπε Παιδιά επειδή το έψαξα καλύτερα στο σπίτι, πρέπει να δείτε τον κωδικό στο πλάι του κουτιού, γιατί υπάρχουν 2 μοντέλα με μοναδική διάφορα την ύπαρξη δεύτερου slot. Εγώ μάλλον την πάτησα. Αγορασμένο από Κωτσόβολο. Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά το 2ο έρχεται με προεγκαταστημένα άλλα 4gb ραμ δλδ σύνολο 8gb ram, ενώ το πρώτο έρχεται με τα 4gb που είναι soldered και έχεις 1slot ελεύθερο 3
Romanzo Criminale Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πήρα σήμερα στο πλαίσιο μετά το μηνυμα που είδα εδώ μέσα και μου είπαν ότι αυτοί έχουν την έκδοση με το έξτρα σλοτ. Προς ενημέρωση όσων έχουν παραγγείλει.
Aris St Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το άνοιξα και έβγαλα φώτο. Ας με διαφωτίσει κάποιος πιο σχετικός... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Aris St 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είσαι. Παίρνει και άλλη μνήμη. καλορίζικο! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης ορθογραφία
leros2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aris St είπε Το άνοιξα και έβγαλα φώτο. Ας με διαφωτίσει κάποιος πιο σχετικός... 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά το 2ο έρχεται με προεγκαταστημένα άλλα 4gb ραμ δλδ σύνολο 8gb ram, ενώ το πρώτο έρχεται με τα 4gb που είναι soldered και έχεις 1slot ελεύθερο
marios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Απλά να ξέρετε, δεν θα είναι dual channel αν δε βάλετε την ίδια ποσότητα μνήμης, δηλαδή 4+4. Έχει σημασία (ο καθένας θα κρίνει αν τον νοιάζει αυτό) στο performance. Ειδικά για τα παιχνίδια. Απλά μια διευκρίνηση, για όσους ενδιαφέρονται.
EddieObscurant Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, marios32 είπε Απλά να ξέρετε, δεν θα είναι dual channel αν δε βάλετε την ίδια ποσότητα μνήμης, δηλαδή 4+4. Έχει σημασία (ο καθένας θα κρίνει αν τον νοιάζει αυτό) στο performance. Ειδικά για τα παιχνίδια. Απλά μια διευκρίνηση, για όσους ενδιαφέρονται. Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode, κατι αντιστοιχο θα κανει και της amd. link 2 1
marios32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode, κατι αντιστοιχο θα κανει και της amd. link Αυτό είπα. Μόνο το 4+4 θα είναι dual. Τα άλλα όλα όχι.
papafigos84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, marios32 είπε Αυτό είπα. Μόνο το 4+4 θα είναι dual. Τα άλλα όλα όχι. Ο φιλος λεει οτι αν προσθεσεις 8 γιγα, τα 4 θα λειτουργουν ως dual μαζι με τα 4 soldered και τα υπολοιπα 4 θα λειτουργουν ως single.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Mια χαρα dual channel θα χει. Τα 4+4 θα ναι σε dual channel και τα υπολοιπα σε single. Oλοι οι memory controllers πλεον ετσι συμπεριφέρονται. Η ιντελ το ονομαζει flex mode, κατι αντιστοιχο θα κανει και της amd. link Μάθαμε κάτι και σήμερα. 😃
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 τελικά από που το τσιμπάμε για να έχει τα 2 slots?
Romanzo Criminale Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μην το έχετε σίγουρο αυτό με τα 4+4 σε διπλό κανάλι. Ναι μεν ισχύει αλλά είναι σίγουρα για ιντελ και αναλόγως τη μητρική. Εγώ δεν κατάφερα να βρω ακριβείς πληροφορίες για αυτό το λάπτοπ. Όσον αφορά από που το τσιμπάμε , εγώ πλαίσιο που ρώτησα είπαν οι, αλλά επειδή θα παραλάβω τρίτη, τότε θα σας πω σίγουρα.
marios32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, papafigos84 είπε Ο φιλος λεει οτι αν προσθεσεις 8 γιγα, τα 4 θα λειτουργουν ως dual μαζι με τα 4 soldered και τα υπολοιπα 4 θα λειτουργουν ως single. Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να έχω τέτοιο configuration αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι. Θέλει ίδια ποσότητα μνήμης ανά dimm. Προσωπικά αν έπαιρνα ryzen laptop θα το σιγούρευα πρώτα ότι θα τρέχει σε dual channel σε stock ή έστω με upgrade στη ραμ.
Green Dragon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 4:03 ΜΜ, Aris St είπε Παιδιά επειδή το έψαξα καλύτερα στο σπίτι, πρέπει να δείτε τον κωδικό στο πλάι του κουτιού, γιατί υπάρχουν 2 μοντέλα με μοναδική διάφορα την ύπαρξη δεύτερου slot. Εγώ μάλλον την πάτησα. Αγορασμένο από Κωτσόβολο. 10 ώρες πριν, marios32 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε ποτέ να έχω τέτοιο configuration αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει έτσι. Θέλει ίδια ποσότητα μνήμης ανά dimm. Προσωπικά αν έπαιρνα ryzen laptop θα το σιγούρευα πρώτα ότι θα τρέχει σε dual channel σε stock ή έστω με upgrade στη ραμ. Επειδή και εγώ αγόρασα από τον Kωτσόβολο, έχει ελεύθερο slot και μάλιστα του έχω βάλει 4 gb ακόμη και τώρα έχω dual channel.... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα