Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα σας παρακαλω να μου απαντησετε οσο πιο λεπτομερως μπορειτε σε καποιες ερωτησεις που εχω σχετικα με το τι συμβαινει σε περιπτωση που το account μου ή ακομακ και η κονσολα δεχθει ban, εχω διαβασει τη συγκεκριμενη ενοτητα https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Information-on-Banned-Accounts-and-Consoles αλλα δεν εβγαλα ποτε ακρη στα ακολουθα ερωτηματα μου οποτε θα σας παρακαλουσα να μου απαντησετε εδω και να μη με παραμπεπψετε σε καποιο αλλο link. 

Για να συντομευω λοιπον, οι παρακατω ερωτησεις ειναι σε περιπτωση που υποθεσουμε πως η κονσολα-λογαριασμος-ps network μου δεχθει το μεγιστο της ποινης σε ban.

-Θα εξακολουθω να μπορω να παιξω παιχνιδια σε φυσικη μορφη στο αποκλεισμενο account και θα μπορω να παιζω απο εκεινο το σημειο που ημουν, δηλαδη να εξακολουθουν να λειτουργουν τα save μου και μελλοντικα save στο συγκεκριμενο λογαριασμο στην ιδια αποκλεισμενη κονσολα αν υποθεσουμε οτι παιζω ΜΟΝΟ offline?

-Με το μεγιστο αποκλεισμο, θα υπαρχει η δυνατοτητα να λαβω updates του συστηματος αλλα και μελλοντικα game updates?

-Θα μπορω να μεταφερω τα save μου σε καποιο usb φλασακι σε περιπτωση που θελω να κρατησω καποιο backup αν μελλοντικα κανω φορματ για καποιο λογο τη κονσολα?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...