GusHLR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα έχω ένα 6s και θέλω να αφαιρέσω τα κουδουνίσματα από την βιβλιοθήκη του Iphone (δεν τα έχω περασμένα στο iTunes πλέον ) . Ότι καινούριο βάζω μπαίνει στην ίδια βιβλιοθήκη που έχω και τα παλιά . Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να τα σβήσω όλα και δεν τα βρίσκω στο iTunes (ενώ είναι κανονικά περασμένα στο κινητό ).
CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, GusHLR said: Καλησπέρα έχω ένα 6s και θέλω να αφαιρέσω τα κουδουνίσματα από την βιβλιοθήκη του Iphone (δεν τα έχω περασμένα στο iTunes πλέον ) . Ότι καινούριο βάζω μπαίνει στην ίδια βιβλιοθήκη που έχω και τα παλιά . Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να τα σβήσω όλα και δεν τα βρίσκω στο iTunes (ενώ είναι κανονικά περασμένα στο κινητό ). Αν δεν είναι στο iTunes και κάνεις sync δεν θα φύγουν κι απ' το iPhone?
GusHLR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω καν αν τα έχω περάσει , θα πρέπει να το κοιτάξω !
CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Sorry, έχω να ασχοληθώ καιρό με ringtones, μάλλον κι εσύ! Έχει αλλάξει ο τρόπος συγχρονισμού των ringtones. Έτσι το είχα περάσει το μοναδικό ringtone που χρησιμοποιώ αλλά το είχα ξεχάσει! Δες εδώ κι αν δεν βγάλεις άκρη μιλάμε... https://support.apple.com/en-us/HT207955 https://apple.stackexchange.com/questions/298688/how-to-delete-remove-custom-ringtones-tones-from-iphone-in-itunes-12-7 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb
GusHLR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Να δω πως θα τα βγάλω ! Εγώ θέλω να τα βγάλω από την συσκευή ! Και αυτόματα να βγουν και από το pc ! Μάλλον βλέπω να κάνω uninstall το iTunes από το pc και να σβήσω τα πάντα από το κινητό μα διαμόρφωση νέου Iphone
CheOnWeb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, GusHLR said: Και αυτόματα να βγουν και από το pc ! Το αντίστροφο να δοκιμάσεις. Βγάλτα απ' το PC και κάνε Sync.
GusHLR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Είναι πολλά ! Τελικά έσβησα το iTunes ! Έκανα και ένα format στο κινητό και όλα κομπλέ χαχαχαχα τα έσβησα όλα και τελείωσα
GusHLR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 5:42 ΜΜ, adi32 είπε Τόση περιπέτεια για να σβήσεις ένα αρχείο? ναι γιατί αν δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη του itunes τον ηπιες
CheOnWeb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, GusHLR said: ναι γιατί αν δεν υπάρχει στην βιβλιοθήκη του itunes τον ηπιες Αυτό το δοκίμασες; Use iTunes to delete custom tones that you manually added to your iOS device If you manually added custom tones to your iOS device, you can delete them from your device using iTunes. Connect your device to your computer. Open iTunes. Make sure that you have the latest version. Click your device in the left sidebar, then click Tones. Control-click or right-click the tone that you want to delete, then click delete tone. If you don't see an option to delete tone, you might have to turn off "Manually manage music and videos": In the upper-left corner of iTunes, click . Scroll down to the Options section, and uncheck the box next to "Manually manage music and videos." Then click done. You might see a message that your device is synced with another library. This means that you've used a different computer to sync your device in the past, and iTunes can't sync without first erasing and replacing all iTunes content on your device.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα