Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυπάμαι Lg αλλά θα προτιμήσω το garmin vivomove hr μου που τα κάνει όλα καλύτερα, ακόμα και αυτό με τους δείκτες και είναι και 3 φορές πιο φτηνό... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η τελευταία μόδα στο χώρο των μηχανικών ρολογιών είναι αυτος ο υβριδικός συνδυασμός smartwatch με μηχανικό ή quartz , όλοι έχουν βγάλει τέτοια ρολόγια , και η LG  θέλει να παρει ένα κομμάτι απ αυτήν την πίτα ,

το ρολογάκι δέν είναι κι άσχημο , είναι μοδάτο και smart μαζί ,

δεν είναι για τον geek tech guy τόσο πολύ όσο για τον fashion guy που θέλει και την τεχνολογία , ο tech guy θα παρει το apple watch , ή το android watch

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagdesign είπε

Κακή σκέψη και κακή υλοποίηση.

Θα μπορούσαν βέβαια με ένα software update να μετακινούν τους δείκτες σε σημείο που να είναι ευανάγνωστο το κείμενο της οθόνης και να μην επηρεάζουν. Όταν τελειώσει η ανάγνωση να επιστρέψουν στην προβολή της ώρας. Κάτι σαν Always on / ambient screen mode αλλά με τους κανονικούς δείκτες.

Απλά και όμορφα.

η σκεψη καλη ειναι, απλα η lg τα εκανε ολα λαθος

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billomnia είπε

Ασχέτως τιμής, έλλειψης gps, παλιού soc και αυτονομίας...εμένα μου άρεσε... αλλά μάλλον πρέπει να πάω να κοιταχτώ παιδιά μιας και έχει πέσει πολύ θάψιμο..

Και εμένα μου αρέσει εμφανισιακά. Τώρα από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών κι αν υπάρχουν καλύτερα ή χειρότερα τέτοια ρολόγια, δεν το κατέχω το άθλημα. 

Δημοσ.

Έχω απογοητευθεί τόσο πολύ από αυτή τη συσκευή που δεν μπορώ ούτε να γράψω τους λόγους. Απλά fail 

Δημοσ.

Πραγματικά τα smartwatch δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης . Έχοντας όλοι ένα κινητό στο χέρι είναι περιττά ακόμα και τα ρολόγια αφού γράφουν την ώρα και έχουν και ξυπνητήρια κτλπ. Το μόνο χρήσιμο που έχουν είναι ότι έχουν παλμοδιχτη για τους αθλητές .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...