Προς το περιεχόμενο

The Sinner (2018) USA Tv Show

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα και εγώ μαζί με τη σύζυγο την πρώτη σαιζόν. 

Μου άρεσε αρκετά, καλές ερμηνείες, καλή ροή και όχι πολλά επεισόδια που να χαλάει ο ρυθμός.

Το μόνο που λίγο με ενόχλησε σε κανα δύο σημεία ήταν το κατά τη δική μου άποψη οι αχρείαστες σκηνές σεξ. Καταλαβαίνω το λόγο αλλά κάποιες στιγμές μου φάνηκε πως υπήρχε απλά για να υπάρχει.

Θα δω και δεύτερη σαιζόν στην πρώτη ευκαιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

The Sinner[Season 1]

maxresdefault.jpg

Απλα σειραρα. Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελος. Πολυ ιδιαιτερο σεναριο το οποιο ξετυλίγεται οσο πιο αριστοτεχνικα γινεται και με τα flashback και με 2 φοβερους πρωταγωνιστες που ειναι σαν να το ζουν χωρις να αφηνει κανενα κενο μεχρι το τελος. Μπραβο. Απλα δειτε την. Ξεκιναω αυριο τη δευτερη σεζον ελπιζω να ειναι το ιδιο εξαιρετικη. 9/10

Τη είδα και εγώ την πρώτη σεζόν αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατά ενθουσιάστηκα ωραία ήταν μου κέντρισε πολύ το ενδιαφερων στην αρχή στην μέση με κούρασε λίγο και στο τέλος περίμενα πως και πως απλά να τελειώσει.... ίσως φταίω εγώ γιατί ειχα μεγάλες προσδοκίες για αυτή την σεζόν......

Ειδα 4 επεισοδια του δευτερου κυκλου χθες σε 1080p τελεια ποιοτητα αλλα ειναι αρκετα κατωτερος του πρωτου. Αν περιμενετε το netflix καλα κρασια. Εγω το σιχαθηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ειδα 4 επεισοδια του δευτερου κυκλου χθες σε 1080p τελεια ποιοτητα αλλα ειναι αρκετα κατωτερος του πρωτου. Αν περιμενετε το netflix καλα κρασια. Εγω το σιχαθηκα.

Έτσι και εγώ ξεκίνησα με το Netflix... έναν ενθουσιασμό ο οποίος κράτησε ούτε τον δωρεάν μήνα μέσα σε τρεις μέρες το έσβησα..,. Ποιοοοοο Netflix....

Επεξ/σία από Lakou

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελειωσα χθες την 1η σεζον.. Πολυ καλη θα ελεγα! Η 2η σεζον ειναι διαφορετικη ιστορια ετσι? Κριμα γτ ταυτίστηκα με τη Jess...! (οχι δν μ εκανε κανεις junkie!) 

1 minute ago, burgos4 said:

η πρωτη ειναι σεναριο τραβηγμενο απο τα μαλλια

Η πρωτη ειναι βασισμενη σε βιβλιο, η 2η σεναριο δικο τους, γιατι πηγε καλα η 1η.

15 ώρες πριν, burgos4 είπε

η πρωτη ειναι σεναριο τραβηγμενο απο τα μαλλια...η δευτερη εχει ορθολογισμο και λογικη στο σεναριο (αποψη μου)

Το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...