Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους! Ήμουν δυστυχισμένη με λιγότερες :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που το είδατε βρε παιδιά στα 370 ευρώ το V30?

Άκυρον..το βρήκα 😁

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
21 ώρες πριν, inangelsheart είπε

Ακόμη και ο Bill Gates να ήμουν δεν θα έδινα 900 για LG. 

Τα χαρακτηριστικά που έχει τα ΣΠΑΝΕ στην κυριολεξία και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι φωτογραφίες που θα τραβάει δεν θα συγκρίνονται με ΚΑΝΕΝΑ κινητό της αγοράς αλλά και της επόμενης γενιάς κινητά. 

Σίγουρα είναι πολύ όμορφο και σίγουρα θα διαλύει τον ανταγωνισμό σε premium συσκευές (και με OLED οθόνη κιόλας? ω ρε μάνα μου.)

Δεν αντιλέγω πουθενά. 

Τότε? Γιατί ρε μεγάλε μας γράφεις ότι δε δίνεις 900 για LG?

Γιατί όλα καλά και ωραία... αλλά για πόσο θα τα χαίρεται ο αγοραστής όλα αυτά τα καλούδια που προσφέρουν οι συσκευές της LG? 3? 6 μήνες? Ένα χρόνο? Εκεί είναι το γαμώτο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε βρει με αυτή την LG...

Περιμένω με αγωνία πραγματικά πότε θα αλλάξουν εκεί τον σχεδιαστή (γιατί πρόκειται για μεγάλο γκάβακα λογικά με τόσα προβλήματα που έχει η LG τα τελευταία χρόνια) και πότε επιτέλους θα συμπτύξουν μια ομάδα προγραμματιστική να προσφέρει αναβαθμίσεις και σωστό support στους ταλαιπωρημένους πελάτες της. 

Και μια σωστή κοινότητα.. όλες οι εταιρίες πρέπει να έχουν μια κοινότητα... Δεν νοείται να περιμένουμε τα πάντα από τους XDA Developers να μας τα φτιάχνουν. Ντροπή πια... Τόσα δις βγάζουν... δεν μπορούν να προσλάβουν προσωπικό της προκοπής να φτιάξουν τα προβλήματα τους?

Φυσικά και επειδή είναι αδύνατον να ξέρεις και να παρακολουθείς τι παίζει μια εταιρία (ούτε σαν χόμπι είναι εφικτό) μπορεί όλα αυτά που γράφω να μην ισχύουν και να έχουν αλλάξει όλα. Αλλά αυτό θα φανεί στο πέρας του χρόνου. 

Έχεις δοκιμάσει lg από g6 και έπειτα ?  Καμία σχέση με αυτά που γράφεις.  Έχω το g6 και v30 και πάνε άριστα, για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές επιλογές. Το v30 το έχω μαζί με s9 plus και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να πάει κάποιος στο s9 plus 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χλευασμός και η ειρωνεία στις απαντήσεις δίνουν και παίρνουν λόγω LG. Στο αντίστοιχο θέμα με την τριπλή κάμερα του Galaxy S10 δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό.

Εξαιρετικά κινητά που δεν έχουν την ανάλογη επιτυχία λόγω των παλιότερων προβλημάτων της LG με το software. 

Το συγκεκριμένο έχει πλέον και bokeh ή όπως λέγεται το εφέ και στο dxo θα είναι +20 από το V30, βάλε και τις άλλες βελτιώσεις στην κάμερα. Αν υπήρχαν βαθμοί και για το wide όπως και θα έπρεπε θα ήταν στην 3αδα για να μη πω 1ο.

Περιμένω το review του

Επεξ/σία από gnsX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...