Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Agony είπε

Αν είναι σαν το V30,V35 τοτε θα είναι ένα υπέρπληρες κινητο στα παντα , λεπτο αδιαβροχο , καμερες, οθονη led , quad dac κτλ κτλ.

Θα εχει Sabre 9218p για οσους ενδιαφέρονται , και ναι είναι ο καλυτερος Mobile Dac αυτή την στιγμη.

Αυτό που με χαλαει όμως είναι τα κουμπια γυρω γυρω είναι to much . Και οκ 6.4 με την ιδια μπαταρια ? το V30 ειχε πολύ καλες επιδοσεις σε μπαταρια λογο λογισμικού και OLED , παρολα αυτά θα ηθελα μια 4.000.

Με μεγαλυτερη παραμορφωση στα ακρα από την Samsung όμως ε... μην ξεχνιόμαστε , γιατι οκ ωραια είναι η WIDE camera , όχι όμως να είναι σαν μακαρονια οι ακρες.

Και εμενα η μπαταρια με χαλαει λιγο , το Notch όχι όμως , αν δεις σε OLED οθονη το Notch είναι κανονικα μαυρο μαυρο δεν φαινεται καθολου αν το εχεις κλειστο .

Χάνεις όμως από οθόνη.πιο πολύ μου άρεσε το v35 χωρίς notch.

Δημοσ.

Θα εχει καλη αυτονομια οπως και το v30+.την οθονη του θα ηθελα να δω γιατι του v30 δεν ηταν και οτι καλυτερο (poled)(plastic)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

Καταρχάς συμφωνώ απόλυτα με το 1ο κομμάτι γιαυτό το θεωρώ αποτυχία σε συνδυασμό με αυτά που είπα. Όσο για παραμόρφωση, δε γίνεται να μην έχεις στη wide.. Εγώ προτιμώ να έχω λίγη πάρα να μου φας 20-30 μοίρες..εξάλλου το κόβεις αν θες το περιττό, εκτός αν ξέρεις να μην βάζεις κολώνες πχ στην άκρη, όπου φαίνεται έντονα το πρόβλημα...

Προσωπικά εχω και s9 plus και v30 και βλέπω τo s10 να καλύπτει όλα τα παραπάνω...αν δεν κάνει καμία πατάτα.

ΟΚ τωρα μιλας για τα 2 από τα καλυτερα κινητα , προσωπικα λατρευω και το S9 και ο μονος λογος που θα επερνα V είναι η αγαπη μου για DAC sound , ( ειχα S7 edge ) και με τον ηχο ειμουν απογοητευμενος . Κατά τα αλλα υπεροχο. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Istros είπε

Χάνεις όμως από οθόνη.πιο πολύ μου άρεσε το v35 χωρίς notch.

ΣΥμφωνουμε και εμενα το 35 μου αρεσε.

11 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Θα εχει καλη αυτονομια οπως και το v30+.την οθονη του θα ηθελα να δω γιατι του v30 δεν ηταν και οτι καλυτερο (poled)(plastic)

Τι το κακο εχει η Plastic Led ? αν ενοεις τα ροζ υπο μεγαλη γονεια θεασης , είναι κατι που ειχαν ελαχιστα πρωτα κοματια. οσοι εχουν V30 δεν το εχουν αυτό. Προσωπικα μαζι με του S8-s9 πιστευω είναι η καλυτερη οθονη που εχω δει . Στο HDR Neflix κανει θαυματα . 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, macboy είπε

5 και 15 να βάλουν!!!

το θέμα είναι με 2 να κάνουν θαύματα!!! 

Είπαμε στην κατηγορία διπλή καμερα είστε πρώτοι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε θα σταματήσουν αυτές οι εταιρείες να αποκαλούν τηλεφακό τα 50mm. Γελοίο κατάντησε.

Επεξ/σία από ZahosDoganos
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

3 κάμερες με την wide να πέφτει πάνω από 20°.. Όταν η Samsung θα βγάλει ακόμα πιο wide από αυτή του  v30.. Δυστυχώς το v40 είναι αποτυχία. Ιδανικό θα ήταν το v35 ή V30s.

Δεν νομίζω να είναι αποτυχια.Γενικα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.Απο τα καλυτερα κινητα  που κυκλοφορουν.θα παιξει ρολο και η τιμη.Στο θεμα της φωτογραφίας όμως πιστεύω ότι το s10 θα είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Α ρε Apple με τα πανάκριβα υπερ-κοστολογημένα κινητά σου μόνο τα λεφτά κοιτας... α, τί έγινε ρε μάγκες, sorry, δεν είναι της Apple...????? 
Για να σας δω τώρα τί λέτε... 900$ για android... δεν τα κάνω προσάναμμα καλύτερα.... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Α ρε Apple με τα πανάκριβα υπερ-κοστολογημένα κινητά σου μόνο τα λεφτά κοιτας... α, τί έγινε ρε μάγκες, sorry, δεν είναι της Apple...????? 
Για να σας δω τώρα τί λέτε... 900$ για android... δεν τα κάνω προσάναμμα καλύτερα.... 

Μην τα καις!πάρε liquid retina.αν βρεις τα μισά χαρακτηριστικα απ' όσα έχει το v40 σε iPhone πες μας και μας.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν νομίζω να είναι αποτυχια.Γενικα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.Απο τα καλυτερα κινητα  που κυκλοφορουν.θα παιξει ρολο και η τιμη.Στο θεμα της φωτογραφίας όμως πιστεύω ότι το s10 θα είναι καλύτερο.

Εντάξει αν το πάει 400 ευρώ σε 2 μήνες δε θα είναι αλλά γενικά στις 6.4 που είναι πολλές..με ίδια μπαταρία, με πιο ενεργοβορο cpu αφου στο 845 είναι πιο ψηλά χρονισμενες, με κάμερα λιγότερο wide από παλιά μοντέλα και από s10 που έρχεται, δε νομίζω να το λες και επιτυχία. Δεν είπα ότι είναι μάπα αλλά το v30 ήταν για μενα το πιο πλήρες από όλα και με το V30 μπορούσε να είναι τοπ....αλλά δεν θα είναι. 

Βάλε και μέγεθος αισθητήρα 1/3,1"....

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε

Εντάξει αν το πάει 400 ευρώ σε 2 μήνες δε θα είναι αλλά γενικά στις 6.4 που είναι πολλές..με ίδια μπαταρία, με πιο ενεργοβορο cpu αφου στο 845 είναι πιο ψηλά χρονισμενες, με κάμερα λιγότερο wide από παλιά μοντέλα και από s10 που έρχεται, δε νομίζω να το λες και επιτυχία. Δεν είπα ότι είναι μάπα αλλά το v30 ήταν για μενα το πιο πλήρες από όλα και με το V30 μπορούσε να είναι τοπ....αλλά δεν θα είναι. 

Βάλε και μέγεθος αισθητήρα 1/3,1"....

Ακολουθει τον ανταγωνισμο.Τουλάχιστον θα πέσει η τιμή στο v30.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Istros είπε

Ακολουθει τον ανταγωνισμο.Τουλάχιστον θα πέσει η τιμή στο v30.

Με το V30 τον έφτασε, με το 40 έμεινε πίσω.. Ειδικά όταν δίνουν βαρύτητα σε μπαταρια και κάμερες που και στα 2 κάνει βήματα πίσω...

Όσο για το 30, 370 έχει,πόσο να πάει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθόλου κακό. Αν δουλέψει κάποιος την wide angle της LG, δύσκολα μετά θα προσαρμοστεί σε άλλο κινητό.

Αν μέσα στο επόμενο τρίμηνο έχανα το τωρινό μου τηλέφωνο, μάλλον θα το αγόραζα και ας είναι πολύ μεγάλο, με notch και οριακή μπαταρία. Η ευρυγώνια κάμερα και ο quad DAC παραείναι καλά για να τα αποχωριστώ.

Από εκεί και πέρα όμως, αν αντικαταστήσω το τηλέφωνό μου όπως υπολογίζω σε κανένα οκτάμηνο, μάλλον δεν. Συσκευή-ναυαρχίδα στο δεύτερο μισό του 2018 με notch και χωρίς on screen fingerprint scanner δεν πρωτοπορεί ουσιαστικά πουθενά. Καλό και χρήσιμο το setup των καμερών, αλλά χωρίς κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Μάλλον θα περιμένω το G8.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...