Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Used ήταν η RX 480 απο ebay ; Αν ναι τότε έπρεπε να πεις στον πωλητή να περάσει το στοκ bios επειδή αυτοί για mining αλλάζουν τα timings στην μνήμη και μετά θες ένα patch για να δουλέψουν οι οδηγοί. Το Atikmdag Patcher πρέπει να 'ταν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε

Used ήταν η RX 480 απο ebay ; Αν ναι τότε έπρεπε να πεις στον πωλητή να περάσει το στοκ bios επειδή αυτοί για mining αλλάζουν τα timings στην μνήμη και μετά θες ένα patch για να δουλέψουν οι οδηγοί. Το Atikmdag Patcher πρέπει να 'ταν.

Άρε ebay & Κινέζοι θα μας μάθετε με το ζόρι να φλασαρουμε BIOS απο gpu...

Εγώ περιμένω προγραμματιστη απο aliexpess να φτιάξω μια fake 750TI (550ti δλδ)  που αγόρασε ένας φίλος από to wish ααχαχαχαχαχ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 50EuroUser είπε

Used ήταν και όντως είχε κάνει Mining (τι είναι αυτό; απλά μου το είπε αλλά δεν το ξέρω). Με συμβούλεψε και χρησιμοποίησα το Atikmdag αλλά ενώ ο υπολογιστής βρήκε την κάρτα δεν λειτουργούσε σωστά (π.χ. στο Witcher 3 πέταγε κάτι μαύρες λάμψεις και κολλούσε). Έτσι έψαξα για νέο bios, ρώτησα την MSI και μου έστειλαν το τελευταίο. Εύκολα μπήκε με ένα προγραμματάκι (ATIWinflash)...δεν ήταν δύσκολο. Δέκα δευτερόλεπτα υπόθεση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...