@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Κάτι δεν πάει καλά με την τροφοδοσία της κάρτας από το τροφοδοτικό ή pci Express που την βάζεις έχει πρόβλημα. Αν έχεις ένα πολύ μέτρο να δεις τα καλωδια από το τροφοδοτικό που συνδέονται στην κάρτα αν φέρνουν ρεύμα. Δοκιμασε και σε άλλη pci Express. Αλλαξα τα καλοδια απο το τροφοδοτικό και κάνει τα ίδια. Το πρωί θα δοκιμάσω σε άλλη PCI Express της μητρικής και θα ενημερώσω. Παίζει να κάηκε η πρωτη PCI express;
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, @ngelos είπε Αλλαξα τα καλοδια απο το τροφοδοτικό και κάνει τα ίδια. Το πρωί θα δοκιμάσω σε άλλη PCI Express της μητρικής και θα ενημερώσω. Παίζει να κάηκε η πρωτη PCI express; Η πρώτη pci Express δίπλα από τον επεξεργαστή?
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Η πρώτη pci Express δίπλα από τον επεξεργαστή? Ναι..
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, @ngelos είπε Ναι.. Αν δεν είναι τροφοδοτικό, μάλλον.
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, atheatos είπε Αν δεν είναι τροφοδοτικό, μάλλον. Και μετά από αλλαγή PCI-E τα ίδια. Έχω φρικάρει...
ultraex2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις κάποιον φίλο να δεις τη κάρτα σε κείνον αν κάνει τα ίδια; Επίσης μήπως έχει περαστεί κάποιο λάθος βίος και κάνει παλαβά η κάρτα μου έχει συμβεί μια την έβλεπε μέσα μια δεν έδινε εικόνα η κάρτα Ναι επίσης άλλαξε Σλοτ βαλτη στο δευτερο Μερικα Συμπτώματα κάρτας που έχει αρπάξει όχι απαραίτητα καμμένη κάρτα που αρνειτε να δουλέψει σωστά μετα από εγκατασταση drivers Κάρτα που δεν φαίνεται στη διαχείριση συσκευών απαιτητε και άλλη κάρτα για να μπουμε win η έχουμε την ενσωματωμένη της cpu για εικονα ,Κάρτα που ενώ έχουμε περάσει drivers έχει κάθετες γραμμές και αρτιαφκτς Κάρτα που ενώ δείχνει ότι δουλεύει δεν δείχνει εικονα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από ultraex2003
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ναι μια χαρά είναι η κάρτα, εξάλλου δοκίμασα και άλλη και κάνει τα ίδια. Όπως είπα κι από πάνω άλλαξα και slot.
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με το mining αλλά υπάρχουν pci e x 1 to pci Express extenders που παίρνουν δικό τους ρεύμα. κατι σαν και αυτά https://www.ebay.com/bhp/pci-to-pci-express-adapter Αν δεν είναι το τροφοδοτικό τότε κάτι παίζει με την μητρική. Μπορείς να την συνδέσεις σε ένα τέτοιo και να δεις. Αν και εκεί έχεις θαυμαστικό τότε είναι τροφοδοτικό. Δεν μπορεί να χάλασαν και οι pci e x1.... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
Black Demis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αν έχεις να δανειστείς ένα τροφοδοτικό να δεις τι γίνεται επίσης ενα φόρματ δεν θα έβλαπτε
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Black Demis είπε Αν έχεις να δανειστείς ένα τροφοδοτικό να δεις τι γίνεται επίσης ενα φόρματ δεν θα έβλαπτε Κι εγώ πιστεύω ότι το format θα λύσει το πρόβλημα αλλά έχω αρχεία, εργασίες σημαντικές που είναι στη μέση και γενικά ένα φορματ σήμερα με καταστρέφει. Άδικη ζωή....
Black Demis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, @ngelos είπε Κι εγώ πιστεύω ότι το format θα λύσει το πρόβλημα αλλά έχω αρχεία, εργασίες σημαντικές που είναι στη μέση και γενικά ένα φορματ σήμερα με καταστρέφει. Άδικη ζωή.... Αν το κάνεις τωρα μέχρι το βράδυ θα έχεις τελειώσει όλα (drivers appa updates)
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε Αν το κάνεις τωρα μέχρι το βράδυ θα έχεις τελειώσει όλα (drivers appa updates) Γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα windows από πάνω χωρίς να χάσεις αρχεία, προγράμματα κλπ;
Black Demis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, @ngelos είπε Γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος να περάσεις τα windows από πάνω χωρίς να χάσεις αρχεία, προγράμματα κλπ; Προφανος γίνεται αλλά δεν υπάρχει λόγος, όλη η φασαρία γίνεται για να μηδενίσει το μηχάνημα από οτιδήποτε παλιό
@ngelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Το πρόβλημα διορθώθηκε με update στο bios της κάρτα γραφικών (στην μητρική είχα ήδη το τελευταίο). Το bios μου το πρότειναν από την MSI. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα