@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Γεια σε όλους. Είχα αγοράσει μια sapphire 480 8gb μεταχειρισμένη άλλα δεν λειτουργούσε στο PC μου. Δεν την έβρισκαν τα windows όποια έκδοση drivers κι αν έβαζα. Ο πωλητής έλεγε ότι είναι μια χαρά αλλά δέχτηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα και να πάρει πίσω την κάρτα. Λέτε να ήταν πρόβλημα συμβατότητας με την μητρική μου (MSI Gaming 5 z97) και να αποφύγω την rx 480 γενικοτερα; Πως μπορω να το δω αυτο;
Black Demis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 μπα ασυμβατοτιτα δεν παιζει τα drivers λογικα τα κατεβασες απο το site της amd
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Black Demis είπε μπα ασυμβατοτιτα δεν παιζει τα drivers λογικα τα κατεβασες απο το site της amd Κι όμως τώρα έβαλα άλλη 480 (την MSI) και πάλι το ίδιο. Τι παίζει να φταίει; Ναι, τους drivers τους κατέβασα από της amd.
iddqdiddqd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Τσέκαρε ότι πατάει καλά. Τσέκαρε ότι έχει τροφοδοσία. Τσέκαρε στο bios οτι πρώτα βλέπει την discrete και μετά την onboard. Δοκίμασε και με την οθόνη στην 480. Για τι windows μιλάμε;
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, iddqdiddqd είπε Τσέκαρε ότι πατάει καλά. Τσέκαρε ότι έχει τροφοδοσία. Τσέκαρε στο bios οτι πρώτα βλέπει την discrete και μετά την onboard. Δοκίμασε και με την οθόνη στην 480. Για τι windows μιλάμε; Πατάει μια χαρά και η τροφοδοσία είναι εντάξει. Βάζω τους drivers, μπαίνουν και μετά όταν (αφού κάνω restart) δοκιμάζω ν' ανοίξω τις ρυθμίσεις Radeon μου πετάει το μήνυμα "Radeon Settings are currently not available. Please try again after connecting AMD graphics.". Τώρα κατέβασα κι έβαλα τους drivers από το site της MSI και πάλι το ίδιο. Φυσικά πρώτα καθαρίζω τους παλιούς drivers με το amd clean uninstall utility (δοκίμασα και το DDU). Έχω Windows 10. Την εμφανίζει στην διαχείριση συσκευών με θαυμαστικό.
mcrae13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Όταν λες βάζεις τους drivers,την έχει δει την κάρτα η απλά τους κάνεις force install? το καλώδιο της οθόνης το έχεις συνδεδεμένο στην κάρτα ή στη μητρική? εκει που τη βλέπεις στη διαχείριση συσκευών, δοκίμασε να κάνεις από εκει update driver αν και κανονικά τα win10 από μόνα τυς περνάνε κάποια έκδοση, Περίεργα όλα αυτά Επίσης αφού οι συνδέσεις είναι οκ δοκίμασε και με ddu .Αν δεν γνωρίζεις δες εδώ
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε Τσέκαρε στο bios οτι πρώτα βλέπει την discrete και μετά την onboard. Αυτό δεν το βρίσκω κάπου
Black Demis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, @ngelos είπε Πατάει μια χαρά και η τροφοδοσία είναι εντάξει. Βάζω τους drivers, μπαίνουν και μετά όταν (αφού κάνω restart) δοκιμάζω ν' ανοίξω τις ρυθμίσεις Radeon μου πετάει το μήνυμα "Radeon Settings are currently not available. Please try again after connecting AMD graphics.". Τώρα κατέβασα κι έβαλα τους drivers από το site της MSI και πάλι το ίδιο. Φυσικά πρώτα καθαρίζω τους παλιούς drivers με το amd clean uninstall utility (δοκίμασα και το DDU). Έχω Windows 10. Την εμφανίζει στην διαχείριση συσκευών με θαυμαστικό. απο τροφοδοσια πως πας? συνδεσες σωστα την εξοτερικη τροφοδοσια? τι τροφοδοτικο ειναι..?
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε απο τροφοδοσια πως πας? συνδεσες σωστα την εξοτερικη τροφοδοσια? τι τροφοδοτικο ειναι..? Έχω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-CX-Series-CX750M.html 3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Όταν λες βάζεις τους drivers,την έχει δει την κάρτα η απλά τους κάνεις force install? το καλώδιο της οθόνης το έχεις συνδεδεμένο στην κάρτα ή στη μητρική? εκει που τη βλέπεις στη διαχείριση συσκευών, δοκίμασε να κάνεις από εκει update driver αν και κανονικά τα win10 από μόνα τυς περνάνε κάποια έκδοση, Περίεργα όλα αυτά Επίσης αφού οι συνδέσεις είναι οκ δοκίμασε και με ddu .Αν δεν γνωρίζεις δες εδώ Φυσικά και το έχω συνδέσει στην κάρτα γραφικών και όχι στην μητρική. Ξέρω ν' αλλάζω κάρτα και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό ... Στα bios δεν μπορώ να καταλάβω που γράφει ποια κάρτα βρίσκει ως πρώτη.
iddqdiddqd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Settings -> Advanced -> Integrated Peripherals -> Integrated Graphics Configuration -> Initiate Graphic Adapter [PEG] Selects a graphics device as the primary boot device. [IGD] Integrated Graphics Display. [PEG] PCI-Express Graphics Device Αν και για να λες ότι παίρνεις εικόνα από την 480 αυτό λογικά το έχεις ξεπεράσει ως εμπόδιο.
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στη διαχείριση συσκευών γράφει "Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43)"
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασα και reset τα bios αλλά τίποτα. Κανείς καμία ιδέα;
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η κάρτα όταν ξεκινάει το pc δουλεύουν οι ανεμιστήρες της? εχεις δοκιμασει με άλλη κάρτα γραφικών μικρότερη ,να δεις αν δουλεύει ? βλεπω ότι η μητρική έχει 3 pci Express. Σε ποια από της 3 την έχεις τοποθετήσει? Εχεις δώσει ρεύμα στην κάρτα γραφικών από το τροφοδοτικό? Αν ναι δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, atheatos είπε Η κάρτα όταν ξεκινάει το pc δουλεύουν οι ανεμιστήρες της? εχεις δοκιμασει με άλλη κάρτα γραφικών μικρότερη ,να δεις αν δουλεύει ? Ναι δουλεύουν και οι ανεμιστήρες τα led της. Πριν λίγο καιρό είχα πάνω την 1050 ti αλλά γενικά έχουν περάσει αρκετές από αυτό το PC καθώς αλλάζω συχνά (1060 6gb, 1070, 390, 390x κλπ.). Και τώρα μου το κάνει σε δύο απανωτές 480 8gb (η μία sapphire και αυτό τώρα MSI). Παίζει να έχει φάει σκάλωμα το λειτουργικό;
atheatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, @ngelos είπε Ναι δουλεύουν και οι ανεμιστήρες τα led της. Πριν λίγο καιρό είχα πάνω την 1050 ti αλλά γενικά έχουν περάσει αρκετές από αυτό το PC καθώς αλλάζω συχνά (1060 6gb, 1070, 390, 390x κλπ.). Και τώρα μου το κάνει σε δύο απανωτές 480 8gb (η μία sapphire και αυτό τώρα MSI). Παίζει να έχει φάει σκάλωμα το λειτουργικό; Κάτι δεν πάει καλά με την τροφοδοσία της κάρτας από το τροφοδοτικό ή pci Express που την βάζεις έχει πρόβλημα. Αν έχεις ένα πολύ μέτρο να δεις τα καλωδια από το τροφοδοτικό που συνδέονται στην κάρτα αν φέρνουν ρεύμα. Δοκιμασε και σε άλλη pci Express. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα