Δημοφιλής ανάρτηση panoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Για τα 10 χρονια λειτουργειας του GOG.com και μετα απο ψηφοφορια, δινεται το Shadow Warrior 2 δωρεαν σε ολους και μεχρι τις επομενες 48 ωρες. https://www.gog.com/ 17 23
Aggeluska Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 thanks. πρεπει να ειναι ωραιο παιχνιδι και ειδα εχει και 4 players co-op campaign που το κανει ακομα καλυτερο! 1
panoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δε βρισκω λογο να μη το ακνεις ? Κανονικη drm-free εκδοση του παιχνιδιου ειναι οπως τη πουλουσε το gog μεχρι τωρα.
razorblade334 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 σ΄ευχαριστουμε φιλε μου! προστεθηκε στη βιβλιοθηκη μου!
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστούμε ts. Αν και είχα ψηφίσει το little nightmares με δελέασε το 4-coop !
panoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Ευχαριστούμε ts. Αν και είχα ψηφίσει το little nightmares με δελέασε το 4-coop ! ?!?!? ποτε ειχε το little nightmares στη ψηφοφορια ? τα superhot και firewatch (μαζι με το shado warrior 2 που ψηφισα εγω) ειδα ! 1
txcellas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δεν την ξέρω την πλατφόρμα. Υποθέτω πρέπει να κάνω acc για να το πάρω σωστά;;
panoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Δεν την ξέρω την πλατφόρμα. Πιπερι στο στομα... https://www.gog.com/10years απλα για να ενημερωθεις λιγο 8 λεπτά πριν, txcellas είπε Υποθέτω πρέπει να κάνω acc για να το πάρω σωστά;; Ναι, σωστα.
Sheogorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το πήρα, όπως και άλλα 2 απο παλιά. Δεν έχει πουθενά κωδικό να βάλουμε steam, είναι ανεξάρτητο έτσι; Συγνώμη, δεν πολυπαίζω παιχνίδια.
thomason993 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Το πήρα, όπως και άλλα 2 απο παλιά. Δεν έχει πουθενά κωδικό να βάλουμε steam, είναι ανεξάρτητο έτσι; Συγνώμη, δεν πολυπαίζω παιχνίδια. Ναι, είναι DRM-free η έκδοση. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από thomason993 1
Atοm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, aimon1989 είπε Ξέρουμε αν υποστηρίζει κανονικά το coop; Για multi-player θες το GOG Galaxy client και υποστηρίζεται crossplay με αυτούς που το έχουν στο Steam 😸 2
aimon1989 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Atοm είπε Για multi-player θες το GOG Galaxy client και υποστηρίζεται crossplay με αυτούς που το έχουν στο Steam 😸 σε ευχαριστω! όποιος θέλει να το δούμε μαζί καποια στιγμή ας γράψει!
JoannisV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, txcellas είπε τι παπαρια παιχνιδι ειναι.. Μαυρος Κινεζος σαμουραι που μιλαει Αγγλικα με Βρετανικη προφορα σκοτωνει δαιμονες και ιπταμενα ρομποτ σε στρογγυλη μορφη... 😕 Προφανώς και δεν είναι "σοβαρό" παιχνίδι (ούτε το Shadow Warrior 1 ήταν). Είναι ένα Borderlands με πιο ρεαλιστικά γραφικά και αρκετή παραπάνω καφρίλα για να περάσεις μερικές ώρες με την παρέα σου. Παίζεις ως samourai με uzi, miniguns, ηλεκτρικά πριόνια και ό,τι άλλο φανταστείς. Το story μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τα γραφικά (είναι παιχνίδι του 16), το gameplay και τα easter eggs/jokes είναι που το κάνουν ξεχωριστό. Ήθελα να το αγοράσω για να παίξω με φίλους αλλά κοστίζει 35ε στο steam και ακόμα και στις εκπτώσεις δεν πέφτει κάτω από 15ε (που μπορεί να είναι μια χαρά τιμή για το παιχνίδι αλλά επειδή έχω ήδη φουσκωμένη βιβλιοθήκη δεν θα τα έδινα και θα περίμενα να πέσει κ άλλο). Όταν το GOG το έβαλε σε ψηφοφορία απλά έβαλα όλη την παρέα να το ψηφίσει και ελπίζαμε να κερδίσει. Εννοείται πως δεν θα αρέσει σε όλους αυτό το στυλ, υπάρχουν σίγουρα και πιο "σοβαρά" παιχνίδια να παίξει κανείς Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από JoannisV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα